De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

zeskamp

Zeskamp

Vanaf 15 p.p.

2 uur

10 - 1500 personen

Binnen 24 uur reactie

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

Zeskamp

Bent u op zoek naar een uitje op maat met de perfecte mix van actief en passief plezier, geschikt voor jong en oud? Zoek dan niet verder! Wij bieden een competitieve en spectaculaire ervaring voor uw collega’s of personeel, geïnspireerd door het bekende Sterrenslag. Teams van 8 personen nemen het tegen elkaar op in 6 verschillende uitdagende activiteiten. Succes hangt af van teamwork, doorzettingsvermogen en tactiek. Het team dat het best samenwerkt, communiceert en strategie bepaalt, zal de meeste punten scoren en de felbegeerde Master Cup in de wacht slepen. Wie wordt de winnaar en mag zich een jaar lang de kampioen van deze zeskamp of beachcamp noemen?

Het mooie van deze zeskamp is dat je volledig zelf kunt bepalen welke onderdelen je wilt uitvoeren. Hierdoor kun je de activiteiten perfect afstemmen op de doelgroep, weersomstandigheden en omgeving. Met maar liefst 16 onderdelen om uit te kiezen, is er voor iedereen wel iets leuks te vinden. Je kunt 6 onderdelen uitkiezen, waaronder beachvolleybal, beach soccer, knotshockey, lacrosse en beachtennis. Naast deze sporten kun je ook gaan voor een hindernisbaan, vuur maken, waterrace, bamboe toren bouwen, katapult schieten of zelfs een zespersoons skippyballenrace. Wil je meer informatie over welke onderdelen het meest geschikt zijn voor jouw groep? Neem dan contact op met Activiteiten en wij helpen je graag verder.

Monique
Lees verder
"Lasergamen Den Haag is super leuk! Spannend en uitdagend."
Tim
Lees verder
"Lasergamen is een leuke en uitdagende activiteit voor alle leeftijden. Het is perfect voor een actief dagje uit!"
Bas
Lees verder
"Lasergamen is een geweldige activiteit voor jong en oud. Het is spannend en uitdagend om te spelen en biedt veel mogelijkheden om te strategize en samen te werken met je teamleden. Ik zou het aan iedereen aanraden!"

Dagplanning en wensen

Volledig naar wens aan te passen.

Wij kunnen uw bedrijfsuitje of teamuitje volledig aanpassen naar uw wensen. Zo kunnen we bijvoorbeeld extra onderdelen of activiteiten toevoegen gedurende de dag, de begintijd en/of eindtijd aanpassen en het gewenste aantal deelnemers wijzigen. Hieronder vindt u de optionele toevoegingen bij deze activiteit:

Lunch

BBQ

Vergadering

Vervoer

Diner

Bedrijfstraining

Overnachting

Film- of foto

Hieronder vindt u ons voorbeeldprogramma, waarbij de tijden volledig naar uw wens kunnen worden aangepast:

  • 13:30 uur: Optionele ontvangst met lunch
  • 14:30 uur: Ontvangst op locatie
  • 15:00 uur: Kennismaking met de begeleider en introductie van het teambuild programma
  • 15:15 uur: Start van de gezamenlijke activiteit
  • 16:45 uur: Pauze
  • 18:15 uur: Einde van de gezamenlijke activiteit
  • 16:30 uur: Optionele aanvang van de borrel
  • 18:00 uur: Optioneel avondprogramma met BBQ, diner, feestavond, etc.

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Geheel vrijblijvend

Binnen 24 uur reactie

Scherpste prijs

Contact met experts

Zeskamp activiteiten

Als je op zoek bent naar een sportieve activiteit op een unieke locatie die geschikt is voor grote groepen en verschillende onderdelen bevat, dan is de zeskamp activiteit van Activiteiten een perfecte keuze. Het is een geschikte activiteit voor allerlei soorten uitjes, zoals een vriendengroep, familie-uitje, bedrijfsuitje of kinderfeestje. Het is een activiteit voor jong en oud waarbij samenwerking en communicatie van groot belang zijn om te kunnen winnen. Op verschillende onderdelen ga je de strijd aan en de winnaar wordt beloond met de prestigieuze Master Cup beker en natuurlijk de eer.

Beachvolleybal

Beachvolleybal is een activiteit die iedereen kan doen en die garant staat voor plezier en gezelligheid. Het spel wordt gespeeld op het strand van Scheveningen en het doel is om de bal bij de tegenpartij binnen de lijnen op de grond te krijgen.

Beach Soccer

Beach Soccer is een zomerse activiteit waarbij teamgeest erg belangrijk is. Het spelen op zand maakt het spel moeilijker dan op gras, omdat de bal soms rare sprongen maakt.

Tjoekbal

Tjoekbal wordt gespeeld met een handbal en een frame met opgespannen elastisch net als doel. Het speelveld is rechthoekig en er wordt gespeeld met twee teams van 7 tot 9 spelers. Het doel is om de bal van buiten een cirkel om het doel tegen het doel te werpen, zodat deze terugstuitert en de tegenstander hem niet kan vangen, maar de bal wel binnen het veld terugkomt.

Knotshockey

Knotshockey is een vorm van hockey die op het strand wordt gespeeld met vereenvoudigde spelregels. Iedereen krijgt een kunststof knots met een dikke foam-laag. Door de onvoorspelbare reacties van bal, knots en medespeler ontstaan vaak hilarische momenten.

Hindernisbaan

De hindernisbaan die hier wordt uitgezet is een kruising tussen een hindernisbaan en een attributenrace. Aan het begin van de baan krijgen de teams een aantal voorwerpen mee die ze moeten gebruiken om zich voor te bewegen. Het doel is om de finish te bereiken zonder de grond te raken.

Zespersoons skippyballenrace

Bij deze activiteit legt elk team samen met hun teamgenoten een parcours af op skippyballen. Het vergt een goede samenwerking om van de tegenstander te kunnen winnen en het garandeert veel plezier.

XXL Jenga

Reuze Jenga XL, ook wel bekend als doorstapelen, is een spel waarbij teams om de beurt een blokje uit de toren trekken en deze er weer bovenop leggen. Het doel is om de toren minstens 10 seconden te laten staan. Het team dat de toren laat omvallen, verliest.

Beach Flingo

Beach Flingo is een nieuw beachevent waarbij teams met Flingo-matjes om hun nek een uniek flingo-balletje over het net proberen te krijgen en te scoren bij de tegenpartij. Het spel zorgt voor veel hilarische momenten en na wat oefeningen gaan de teams de competitie met elkaar aan.

Touwtrekken / Tug of War

Bij touwtrekken trekken twee teams zo hard mogelijk aan de uiteinden van een sterk en dik touw. Het doel is om het andere team zover te trekken dat het 4 meter lintje over de middellijn komt. Het team dat daarin slaagt, wint.

Waterrace

Bij de waterrace gaat het erom welk team het snelst een parcours aflegt terwijl ze samenwerken en gebruikmaken van water als middel om obstakels te overwinnen. Het kan bijvoorbeeld gaan om het vullen van emmers met water en die zo snel mogelijk leeggieten in een bak aan de andere kant van het parcours, of om het overbruggen van een afstand met behulp van waterpistolen. Het team dat als eerste de finish bereikt, wint de race.

Mega Twister 5×5 Meter

Mega Twister is een origineel gezelschapsspel voor binnen én buiten, geschikt voor jong en oud. Hierbij is gegarandeerd dat iedereen plezier heeft. Doe mee met de gekke worsteling om handen en voeten op de beste plek te krijgen en daardoor je tegenstanders omver te werpen. Wees voorbereid om in de knoop te raken!

Katapult Schieten

Tijdens het onderdeel “katapult schieten” is het de bedoeling om in zo kort mogelijke tijd een degelijke katapult te bouwen met houten palen, slingshots en touwen. Daarna breekt het moment van de waarheid aan: welke katapult is in staat om een bal het verst te schieten en welk team vangt de meeste ballen? Na vijf officiële pogingen is de winnaar bekend! Dit is een leuke activiteit voor personeelsuitjes, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes of als teambuilding activiteit.

Lacrosse

Lacrosse is een spectaculaire strandsport die een combinatie is van basketbal, voetbal en hockey. Het is een uitdagende activiteit waarbij inzicht, behendigheid en communicatie belangrijk zijn. Lacrosse staat bekend als “the fastest game on two feet”. Als je op zoek bent naar een echte groepsuitdaging, dan is Beach-Lacrosse de sport voor jou! Elke speler draagt een stick (crosse) met aan het uiteinde een netje, waarin hij/zij de bal houdt. Het doel van het spel is om de bal met behulp van de stick in het doel van de tegenstander te schieten, waarbij 1 doelpunt 1 punt oplevert. Welk team kan het beste met de crosse omgaan en scoort de meeste punten?

Bamboe Toren Bouwen

Bij Bamboestieken bouw je met bamboestaken en postbode-elastieken een zo hoog mogelijke toren! Het bouwen van bamboetorens is een geweldige teambuildingactiviteit waarbij overleg, tactiek en de juiste technieken cruciaal zijn. Alleen door goed samen te werken kan het doel worden bereikt: het bouwen van een zo hoog mogelijke toren binnen de gestelde tijd. Sommige groepen hebben zelfs torens gebouwd van meer dan 15 meter hoog! Bamboe torens bouwen kan zowel als losse activiteit als onderdeel van een groter programma worden geboekt. Het is ook zeer geschikt voor teambuilding.

Ultimate Frisbee

Ultimate Frisbee is een strandspel voor jong en oud! Twee teams strijden om de overwinning door te scoren met een frisbee. Een team van minimaal 5 spelers speelt op een veld van ongeveer 40 bij 20 meter met aan beide zijden een scoringsvak, vergelijkbaar met American football. De frisbee moet via goed samenspel naar de scoringszone van de tegenstander worden gebracht en daarin worden gevangen om te scoren. Welk team kan het beste samenwerken en de overwinning behalen?

Beachtennis

Beachtennis is een combinatie van beachvolleybal en tennis en wordt gespeeld op een beachvolleybalveld van 16 bij 8 meter. Het net wordt op een hoogte van 1m70 gespannen en er wordt gespeeld met een beachtennisracket en een lichtere tennisbal die niet mag stuiten. De puntentelling is hetzelfde als bij klassiek tennis, maar bij 40-40 moet er één punt meer worden gespeeld.

Indoor zeskamp

Bent u op zoek naar een leuk en uitdagend indoor uitje voor in de winter? Ga de strijd aan tijdens onze Indoor Zeskamp! Dit competitieve en spectaculaire evenement is gericht op teambuilding en plezier.

In teams van 6 tot 8 personen strijden jullie tegen andere teams tijdens 6 verschillende onderdelen. Muzikale ondersteuning zorgt voor extra sfeer en maakt de Indoor Zeskamp een waar spektakel voor de deelnemers.

Samenwerking, inzet en tactiek zijn de sleutelwoorden om als team te kunnen winnen. Het team dat het beste samenwerkt, communiceert en de juiste strategie bepaalt, zal de meeste punten behalen en aan het einde van de zeskamp de Beker mee naar huis nemen. Wie zal zich een jaar lang de winnaar mogen noemen?

Bij Activiteiten verzorgen wij de Indoor Zeskamp op iedere gewenste locatie. Je kunt zelf je eigen kleine of grote zeskamp samenstellen en na afloop van de zeskamp kun je lekker warm douchen en gezellig napraten in de kantine.

Met ons grote scala aan diverse spellen, kunnen we de Indoor Zeskamp eenvoudig aanpassen aan het weer, de omgeving of de doelgroep.

Kies voor een uitdagende en leuke Indoor Zeskamp als teambuilding activiteit voor uw familiedag, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Bij Activiteiten organiseren wij deze onvergetelijke ervaring waarbij teambuilding en plezier centraal staan.

Wat is een zeskamp?

De zeskamp is een activiteit bestaande uit zes verschillende spellen waarbij samenwerking, snelheid, concentratie en handigheid belangrijk zijn. U kunt kiezen welk spel het beste bij uw gezelschap past en onder begeleiding van professionele instructeurs gaan jullie aan de slag.

Het team dat tijdens deze indoor zeskamp de meeste punten haalt, gaat naar huis met de prijsbeker. U kunt uw eigen zeskamp samenstellen met sportieve en non-sportieve spellen of u kunt het aan ons overlaten om een programma samen te stellen.

Deze activiteit is geschikt voor zowel grote als kleine groepen en kan op het strand of binnenshuis worden georganiseerd. Het is een perfecte activiteit voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiefeest. Tijdens deze activiteit wordt er gewerkt aan samenwerking, communicatie en strategie, wat ook goed is voor de teambuilding en de sfeer onder de deelnemers verbetert.