De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

Zandsculptuur workshop

Zandsculptuur workshop

Vanaf 12.50 p.p.

2 uur

8 - 500 personen

Binnen 24 uur reactie

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

Zandsculptuur workshop

Altijd al willen weten hoe je een prachtig zandkasteel maakt zonder dat deze uit elkaar valt? Dat kan! Bij Activiteiten ben je van harte welkom om deel te nemen aan de zandsculptuur workshop! Op het strand van Scheveningen ontvangen we je graag om je uit te leggen hoe jij de mooiste zandsculpturen kan maken.

Zandsculpturen workshop is een activiteit die ideaal geschikt is voor een teambuilding uitje. De activiteit bestaat uit verschillende talenten. Zo moet je goed kunnen communiceren met je team, is er creativiteit nodig en moet er worden gewerkt volgens een strakke planning. Kortom, een activiteit die ideaal geschikt is voor personeelsuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeesten of kinderfeestjes.

Bij Activiteiten verwelkomen we je graag op het strand van Scheveningen, waar we samen zandsculpturen maken. Ben je geïnteresseerd geraakt? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!

Zandsculptuur workshop als teambuilding activiteit

Zandsculpturen bouwen in teams is de leukste teambuilding activiteit voor groepen die op een creatieve manier willen samenwerken. Er komen diverse talenten en vaardigheden die binnen de groep aanwezig zijn tot zijn recht en dat wil jij dan ook niet missen. Het draait bij zandsculpturen bouwen allemaal om teamwork, creativiteit, inspanning en ontspanning, dus wacht niet langer maar regel dit leuke uitje vandaag nog!

Teamwork, creativiteit, inspanning en ontspanning zijn de basisingrediënten voor deze workshop.

De workshop start met een aantal belangrijke voorbereidingen. Zo moet er water worden gehaald, om het zand te mengen tot een stevige emulsie. Vervolgens moeten jullie een rolverdeling maken om tot een mooi ontwerp te komen. Dan is het aan de beurt om aan de slag te gaan. Na afloop van de workshop volgt er een stemronde, waarbij de jury beoordeelt welk zandsculptuur het mooist is geworden. De workshop duurt ongeveer 2 uur. Daarna weten we zeker dat je een ware expert bent geworden! Je zult zien hoe leuk de cursus is.

Zandsculptuur workshop met collega’s, familie of vrienden

Zandsculptuur workshop van Activiteiten is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, personeelsfeestjes familiefeesten en vrijgezellenfeesten. Je zou het ook nog eens goed kunnen combineren met een andere strandactiviteit en arrangementen van Activiteiten Events met bijvoorbeeld een Beach-BBQ. Kom snel met ons in contact om alle mogelijkheden te ontdekken en dan regelen wij het graag voor je.

Offerte aanvragen?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van zandsculptuur workshop voor jouw team? Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons op te nemen. Alles kan naar wens worden aangepast en wij horen graag hoe jij het graag vorm wil geven. Combineren met een andere activiteit op het strand en afsluiten met een heerlijke BBQ? Een super goed plan en wij regelen het voor jou! Als je vragen hebt, denken we ook graag met je mee en gaan wij er samen voor zorgen dat jij een heerlijk dagje uit krijgt met je vrienden, collega’s, familieleden en ieder ander!

Monique
Lees verder
"Lasergamen Den Haag is super leuk! Spannend en uitdagend."
Tim
Lees verder
"Lasergamen is een leuke en uitdagende activiteit voor alle leeftijden. Het is perfect voor een actief dagje uit!"
Bas
Lees verder
"Lasergamen is een geweldige activiteit voor jong en oud. Het is spannend en uitdagend om te spelen en biedt veel mogelijkheden om te strategize en samen te werken met je teamleden. Ik zou het aan iedereen aanraden!"

Dagplanning en wensen

Volledig naar wens aan te passen.

Wij kunnen uw bedrijfsuitje of teamuitje volledig aanpassen naar uw wensen. Zo kunnen we bijvoorbeeld extra onderdelen of activiteiten toevoegen gedurende de dag, de begintijd en/of eindtijd aanpassen en het gewenste aantal deelnemers wijzigen. Hieronder vindt u de optionele toevoegingen bij deze activiteit:

Lunch

BBQ

Vergadering

Vervoer

Diner

Bedrijfstraining

Overnachting

Film- of foto

Hieronder vindt u ons voorbeeldprogramma, waarbij de tijden volledig naar uw wens kunnen worden aangepast:

  • 13:30 uur: Optionele ontvangst met lunch
  • 14:30 uur: Ontvangst op locatie
  • 15:00 uur: Kennismaking met de begeleider en introductie van het teambuild programma
  • 15:15 uur: Start van de gezamenlijke activiteit
  • 16:45 uur: Pauze
  • 18:15 uur: Einde van de gezamenlijke activiteit
  • 16:30 uur: Optionele aanvang van de borrel
  • 18:00 uur: Optioneel avondprogramma met BBQ, diner, feestavond, etc.

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Geheel vrijblijvend

Binnen 24 uur reactie

Scherpste prijs

Contact met experts

Hoe ziet een dag workshop zandsculpturen eruit?

Jullie worden hartelijk verwelkomd op het prachtige strand van Scheveningen. Op verzoek is het mogelijk om dit evenement te combineren met een lunch of borrel die je vooraf hebt geboekt. Onder begeleiding van een ervaren zandkunstenaar maken jullie een bijzondere reis door de tijd, waarbij hij jullie meeneemt in de oorsprong en evolutie van zandsculptuur workshop.

Na deze introductie wordt er dieper ingegaan op de workshop en worden er twee teams gevormd die het tegen elkaar opnemen. De zandkunstenaar geeft een uitgebreide uitleg over het proces en het benodigde materiaal voor het maken van zandsculpturen. Vervolgens is het aan jullie om aan de slag te gaan. Het onderwerp wordt gezamenlijk bepaald en dan is het tijd om de handen uit de mouwen te steken.

Het maken van de zandsculpturen duurt ongeveer anderhalf uur, waarna de jury de tijd neemt om alle kunstwerken te beoordelen en te bewonderen. Ten slotte zal de jury het mooiste zandsculptuur kiezen en het winnende team bekend maken. Een unieke ervaring en een prachtige herinnering aan een geweldige dag op het strand van Scheveningen!

Combineer zandsculpturen workshop met ander activiteiten

Bij Activiteiten zien we vaak dat activiteiten worden gecombineerd. Dit betekent dat er een dagplanning wordt gemaakt met daarin 2 of meer activiteiten. Naast de zandsculptuur workshop zijn er nog tal van leuke activiteiten, die gemakkelijk samen gaan. Een selectie:

Powerkiten

Een Schevenings evenementenbureau kan niet zonder activiteiten op het strand. Powerkiten is een van onze populairste activiteiten onder sportieve keuzes. Jullie komen samen op het strand, waar onze begeleider je alles leren op het gebied van powerkiten.

Expeditie Robinson

De topper onder de bedrijfsuitjes! Tijdens Expeditie Robinson spelen jullie in teams van 2 tegen elkaar in verschillende minigames. Hier leren jullie elkaar echt kennen! Wie doorstaat alle proeven?

Bubble voetbal

Een sportieve maar hilarische activiteit. Jullie nemen het tegen elkaar op in een potje voetbal! En niet zomaar een potje voetbal, nee, jullie zitten allemaal in een grote luchtbal. Hierdoor beuk je de tegenstander omver en krijgt het spel een heel andere dynamiek.

Sculpturen maken in de winter?

Zandsculptuur workshop op het strand is misschien niet het eerste wat in je opkomt vanwege de koude wind, maar gelukkig biedt Activiteiten een sfeervol en winters alternatief: ijssculpturen maken. Even leuk en creatief als zandsculpturen maken!

Als je geïnteresseerd bent in een workshop ijssculpturen maken, bekijk dan onze pagina voor meer informatie over deze winterse activiteit.

Maar als zandsculptuur workshop jouw verborgen talent is, biedt Activiteiten ook een professionele cursus aan. Onze ervaren zandkunstenaar geeft je de beste tips en tricks om de mooiste creaties te maken in de buitenlucht. Een geweldige activiteit voor een dagje uit op het strand in Scheveningen!

Workshop zandsculpturen maken Scheveningen

Wil je zelf zandsculpturen leren maken en heb je altijd al gedacht “dat wil ik ook leren”? Dan is dit je kans! In Scheveningen kun je namelijk deelnemen aan een unieke workshop waarin je in groepsverband zandsculpturen gaat maken. De workshop is geschikt voor groepen van minimaal acht personen en is een geweldige ervaring waarbij je in kleine teams een wedstrijd effect creëert.

De zandsculpturen workshop is niet alleen leuk als individuele activiteit, maar ook zeer geschikt als bedrijfsuitje. Het bevordert namelijk de samenwerking en onderlinge communicatie tussen collega’s en geeft je de kans om de kwaliteiten van je teamleden te leren kennen. Kortom, een originele activiteit die niet alleen leuk is om te doen, maar ook nog eens bijdraagt aan teambuilding.

Wat is zandsculpturen?

Zandsculpturen zijn kunstwerken gemaakt van gevormd zand met behulp van diverse gereedschappen. Hoewel ze vaak op stranden worden gemaakt, zijn er ook locaties zoals parken en beurzen. Van kleine en eenvoudige vormen tot grootschalige beelden, zandsculpturen kunnen diverse onderwerpen weergeven zoals dieren, mensen, gebouwen en abstracte vormen. Het creëren van een zandsculptuur vereist nauwkeurigheid en precisie, en hoewel het resultaat vaak adembenemend is, zijn zandsculpturen helaas tijdelijk en verdwijnen ze uiteindelijk aan de elementen blootgesteld.