De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

Workshop pokeren

Workshop Pokeren

Vanaf 12.50 p.p.

2 uur

1 - 200 personen

Binnen 24 uur reactie

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

Workshop Pokeren

Liegen en bedriegen toegestaan bij uniek teambuilding evenement

Bij dit unieke teambuilding evenement krijgen collega’s de kans om elkaar op een andere manier te leren kennen. Tijdens het workshop pokeren mogen de deelnemers namelijk ongestraft liegen en bedriegen. Het sociale aspect van het spel maakt het een perfecte activiteit voor alle afdelingen binnen de organisatie. Er is geen ervaring vereist, want het belangrijkste is dat iedereen met een grote glimlach naar huis gaat.

Leer het spel poker tijdens een workshop

Een workshop pokeren is een geweldige manier om het spel poker te leren, ongeacht of je een beginner of een gevorderde bent. Tijdens de workshop krijgen de deelnemers les in de basisbeginselen van het spel en geavanceerde tactieken en strategieën. Ervaren trainers of professionele pokerspelers delen hun kennis en ervaring met de groep. Deelnemers leren over verschillende soorten poker en hoe ze deze moeten spelen. Naast de theorie krijgen ze ook de kans om praktijkervaring op te doen en hun vaardigheden te verbeteren. Het is een leuke manier om andere mensen te ontmoeten die ook geïnteresseerd zijn in het spel.

Monique
Lees verder
"Lasergamen Den Haag is super leuk! Spannend en uitdagend."
Tim
Lees verder
"Lasergamen is een leuke en uitdagende activiteit voor alle leeftijden. Het is perfect voor een actief dagje uit!"
Bas
Lees verder
"Lasergamen is een geweldige activiteit voor jong en oud. Het is spannend en uitdagend om te spelen en biedt veel mogelijkheden om te strategize en samen te werken met je teamleden. Ik zou het aan iedereen aanraden!"

Dagplanning en wensen

Volledig naar wens aan te passen.

Wij kunnen uw bedrijfsuitje of teamuitje volledig aanpassen naar uw wensen. Zo kunnen we bijvoorbeeld extra onderdelen of activiteiten toevoegen gedurende de dag, de begintijd en/of eindtijd aanpassen en het gewenste aantal deelnemers wijzigen. Hieronder vindt u de optionele toevoegingen bij deze activiteit:

Lunch

BBQ

Vergadering

Vervoer

Diner

Bedrijfstraining

Overnachting

Film- of foto

Hieronder vindt u ons voorbeeldprogramma, waarbij de tijden volledig naar uw wens kunnen worden aangepast:

 • 13:30 uur: Optionele ontvangst met lunch
 • 14:30 uur: Ontvangst op locatie
 • 15:00 uur: Kennismaking met de begeleider en introductie van het teambuild programma
 • 15:15 uur: Start van de gezamenlijke activiteit
 • 16:45 uur: Pauze
 • 18:15 uur: Einde van de gezamenlijke activiteit
 • 16:30 uur: Optionele aanvang van de borrel
 • 18:00 uur: Optioneel avondprogramma met BBQ, diner, feestavond, etc.

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Geheel vrijblijvend

Binnen 24 uur reactie

Scherpste prijs

Contact met experts

Waarom pokeren?

Poker is een spel dat door veel mensen wordt gespeeld om verschillende redenen. De belangrijkste redenen zijn:

 1. Uitdaging: Het continu moeten nadenken en snel beslissingen nemen tijdens het spel maakt poker uitdagend en leuk voor veel mensen.
 2. Geld verdienen: Veel mensen spelen poker om geld te verdienen en om te testen of ze winstgevend kunnen zijn door de vaardigheden die ze hebben geleerd toe te passen.
 3. Sociaal aspect: Poker kan een sociaal spel zijn dat vaak met vrienden of familie wordt gespeeld. Het is een leuke manier om tijd door te brengen met andere mensen.

Poker workshop bij Activiteiten

Een avond pokeren bij Activiteiten is een geweldige groepsactiviteit voor een bedrijfsfeest, groepsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag. De workshop omvat pokerexperts, professionele fiches, een gezellige pokertafel, duidelijke uitleg, een unieke prijs voor de winnaar en een gegarandeerd leuke avond. Het spel is een unieke en spannende ervaring, ongeacht de groepsgrootte.

Combineer pokeren met een pubquiz voor een avondvullend programma

Naast een poker workshop biedt Activiteiten ook een avondvullende pubquiz aan. Een pubquiz is een leuke manier om met vrienden of collega’s te concurreren en iets nieuws te leren. De sfeer is vaak ontspannen en gezellig, waardoor het een geweldige manier is om nieuwe mensen te ontmoeten. Door een avondje pokeren te combineren met een pubquiz, is een hele avond vol plezier gegarandeerd.