De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

Workshop Klompen Pimpen

Workshop Klompen Pimpen

Vanaf 15 p.p.

2 uur

10 - 200 personen

Binnen 24 uur reactie

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

Workshop Klompen Pimpen

“Een Heerlijke Hollandse Boeren Workshop: Klompen Decoreren!”

Ontdek de creatieve kant van Holland met deze leuke en unieke workshop! Of je nu een vrijgezellenfeest, een familiefeest of een reünie organiseert, deze workshop is geschikt voor iedereen. Zelfs mensen met een beperking kunnen deelnemen en plezier hebben.

Tijdens deze workshop leer je hoe je klompen kunt decoreren met behulp van acrylverf in allerlei vrolijke kleuren. De mogelijkheden zijn eindeloos: je kunt de klompen gebruiken als bloempot, naambordje of pennenbakje. Er zijn voorbeelden aanwezig ter inspiratie, maar je kunt natuurlijk ook je eigen creativiteit gebruiken om unieke ontwerpen te maken.

Unieke Workshop Klompen Pimpen

Ben je op zoek naar een leuke en creatieve activiteit? Boek dan deze unieke workshop en ga aan de slag met het pimpen van klompen! Geschikt voor vrijgezellenfeesten, familiefeesten, reünies en nog veel meer.

Tijdens de workshop krijg je de kans om een klomp te decoreren met behulp van verf. Je kunt kiezen voor klompen die je ook daadwerkelijk kunt dragen, of voor klompen die puur als decoratie dienen. Het resultaat is een unieke souvenir die je mee naar huis kunt nemen en waar je nog lang van kunt genieten.

Monique
Lees verder
"Lasergamen Den Haag is super leuk! Spannend en uitdagend."
Tim
Lees verder
"Lasergamen is een leuke en uitdagende activiteit voor alle leeftijden. Het is perfect voor een actief dagje uit!"
Bas
Lees verder
"Lasergamen is een geweldige activiteit voor jong en oud. Het is spannend en uitdagend om te spelen en biedt veel mogelijkheden om te strategize en samen te werken met je teamleden. Ik zou het aan iedereen aanraden!"

Dagplanning en wensen

Volledig naar wens aan te passen.

Wij kunnen uw bedrijfsuitje of teamuitje volledig aanpassen naar uw wensen. Zo kunnen we bijvoorbeeld extra onderdelen of activiteiten toevoegen gedurende de dag, de begintijd en/of eindtijd aanpassen en het gewenste aantal deelnemers wijzigen. Hieronder vindt u de optionele toevoegingen bij deze activiteit:

Lunch

BBQ

Vergadering

Vervoer

Diner

Bedrijfstraining

Overnachting

Film- of foto

Hieronder vindt u ons voorbeeldprogramma, waarbij de tijden volledig naar uw wens kunnen worden aangepast:

  • 13:30 uur: Optionele ontvangst met lunch
  • 14:30 uur: Ontvangst op locatie
  • 15:00 uur: Kennismaking met de begeleider en introductie van het teambuild programma
  • 15:15 uur: Start van de gezamenlijke activiteit
  • 16:45 uur: Pauze
  • 18:15 uur: Einde van de gezamenlijke activiteit
  • 16:30 uur: Optionele aanvang van de borrel
  • 18:00 uur: Optioneel avondprogramma met BBQ, diner, feestavond, etc.

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Geheel vrijblijvend

Binnen 24 uur reactie

Scherpste prijs

Contact met experts

Workshop klompen pimpen

Klompen pimpen is een leuke en creatieve manier om je klompen een unieke touch te geven. Of je nu op zoek bent naar een leuke activiteit voor een regenachtige middag of gewoon zin hebt om iets nieuws te proberen, klompen pimpen biedt iets voor iedereen. In deze workshop leer je hoe je klompen kunt pimpen met verschillende materialen en kleuren om zo een persoonlijke touch te geven aan je schoeisel.

Klompen pimpen en klompengolf

Klompen pimpen en klompengolf zijn twee leuke en creatieve manieren om een middag te vullen. Klompen pimpen is het opleuken van klompen door het toevoegen van glitters, steentjes en andere accessoires, terwijl klompengolf een sport is waarbij spelers met behulp van klompen een minigolfparcours afleggen. Deze activiteiten bieden iets voor iedereen en zijn een geweldige manier om je creativiteit te stimuleren en te ontspannen.