De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

winterwonderland

Winterwonderland

Vanaf 17.50 p.p.

2 uur

10 - 250 personen

Binnen 24 uur reactie

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

Winterwonderland

Ervaar de Magische Winterwonderland van Nederland

Stap in de wereld van winterse magie en ervaar de charme van de Oostenrijkse après-ski gezelligheid, allemaal hier in Nederland. Ontdek het prachtige ski dorp genaamd Winter Wonderland en daag jezelf uit met verschillende après-ski games.

Bij aankomst word je warm ontvangen met een heerlijke kop warme chocolademelk of een glaasje glühwein. Vervolgens nemen de professionele skileraren je mee naar de plek van bestemming, waar je wordt verdeeld in teams en de strijd met elkaar aangaat.

Kun jij met jouw team de typisch Oostenrijkse uitdagingen aan tijdens het gezellige Winter Wonderland event?

Kortom, er zijn tal van redenen waarom jij Winter Wonderland niet wilt missen! Het grootste winter event van Nederland biedt jou een onvergetelijke ervaring.

Welke Après-ski games kun je verwachten tijdens Winter Wonderland?

Tijdens Winter Wonderland komen alle deelnemers samen in een gezellige ruimte vol winterpret. Het event belooft een dag vol plezier en vertier. Enkele van de meest populaire activiteiten van het leukste event van 2023 zijn:

– Bierpul schuiven
– Haardhout verzamelen
– Langlaufen
– Spijkers slaan
– IJspegels vangen
– Biathlon schieten

Mis het winterfeest van het jaar niet en beleef de Oostenrijkse après-ski gezelligheid gewoon hier in Nederland tijdens Winter Wonderland!

Monique
Lees verder
"Lasergamen Den Haag is super leuk! Spannend en uitdagend."
Tim
Lees verder
"Lasergamen is een leuke en uitdagende activiteit voor alle leeftijden. Het is perfect voor een actief dagje uit!"
Bas
Lees verder
"Lasergamen is een geweldige activiteit voor jong en oud. Het is spannend en uitdagend om te spelen en biedt veel mogelijkheden om te strategize en samen te werken met je teamleden. Ik zou het aan iedereen aanraden!"

Dagplanning en wensen

Volledig naar wens aan te passen.

Wij kunnen uw bedrijfsuitje of teamuitje volledig aanpassen naar uw wensen. Zo kunnen we bijvoorbeeld extra onderdelen of activiteiten toevoegen gedurende de dag, de begintijd en/of eindtijd aanpassen en het gewenste aantal deelnemers wijzigen. Hieronder vindt u de optionele toevoegingen bij deze activiteit:

Lunch

BBQ

Vergadering

Vervoer

Diner

Bedrijfstraining

Overnachting

Film- of foto

Hieronder vindt u ons voorbeeldprogramma, waarbij de tijden volledig naar uw wens kunnen worden aangepast:

  • 13:30 uur: Optionele ontvangst met lunch
  • 14:30 uur: Ontvangst op locatie
  • 15:00 uur: Kennismaking met de begeleider en introductie van het teambuild programma
  • 15:15 uur: Start van de gezamenlijke activiteit
  • 16:45 uur: Pauze
  • 18:15 uur: Einde van de gezamenlijke activiteit
  • 16:30 uur: Optionele aanvang van de borrel
  • 18:00 uur: Optioneel avondprogramma met BBQ, diner, feestavond, etc.

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Geheel vrijblijvend

Binnen 24 uur reactie

Scherpste prijs

Contact met experts

Winterwonderland Rotterdam:

Ga de uitdaging aan met de Après Ski Winterspelen, een bedrijfsuitje waarbij teams de strijd aangaan in verschillende wintersporten. Het winnende team wordt beloond met een prijs. Durf jij de uitdaging aan?

Geniet van de winter in Rotterdam met Winter Wonderland activiteiten. Bezoekers worden ontvangen met warme drankjes en kunnen genieten van verschillende activiteiten. Na afloop van de activiteiten kunnen bezoekers heerlijke hapjes en drankjes krijgen.

Winterwonderland Nederland:

Bewijs tijdens Winterwonderland dat je de echte kroegentijger van het bedrijf bent. Door verschillende activiteiten te doen, zoals hout verzamelen om een vuurtje te maken, ontdek je wie de creatieveling, afwachter of juist de strever is!

Een bedrijfsuitje in de winter is voor zowel werknemers als de werkgever interessant. Het is een prachtige manier om collega’s beter te leren kennen en de onderlinge band te versterken. Na de activiteiten kunnen bezoekers ontspannen en genieten van heerlijke drankjes en hapjes.

Prijsuitreiking bij Winter Wonderland

Ter afsluiting van Winter Wonderland wordt het winnende team van de verschillende activiteiten bekend gemaakt. In overleg kan worden bepaald wat voor prijs er aan het winnende team wordt gegeven, bijvoorbeeld waardebonnen of een leuke trofee.

Locatie Winter Wonderland Nederland

Winter Wonderland kan op verschillende locaties worden geboekt, zoals het World Hotel Wings of de Waterreus. Ons evenementenbureau is gevestigd in Scheveningen, waar je altijd welkom bent voor het leukste event van het jaar! Van een workshop ijssculpturen maken tot powerkiten, er is altijd wat te beleven in Winterwonderland!

Kortom, Winterwonderland staat garant voor winters plezier, waarbij je kunt genieten van winterse activiteiten, hapjes en drankjes met vrienden, collega’s of familie.