Login

Registration

Wat is de Rat (Mol)?

Vanaf 20 p.p
Tijdsduur : 2-3 uur
Groepen: 10-50 Personen

Wat is de Rat (Mol)? - Kite-Extreme

 

Je kent het programma Wie is de Mol vast en zeker wel van de tv. Maar bij deze activiteit die wij van Activiteiten  organiseren, ga jij ook met je team op zoek gaan naar de rat; de persoon die alle opdrachten probeert te saboteren. Zo leer jij je collega’s, vrienden of familie veel beter en ook op een andere manier kennen.

Hoe werkt Wie is de Rat (Mol)?

Het is een leuk spel vol spanning, avontuur en uitdaging en je hebt nooit geen idee hoe dat het gaat verlopen. Je gaat namelijk op pad met diverse teams en die hebben allemaal een mol. Het doel is dan om zoveel als mogelijk punten te scoren door de verschillende opdrachten goed uit te voeren aan de hand van coördinaten, spellen, kennis en aanwijzingen. Maar de onbekende mol is er altijd op uit om overal een stokje voor te steken. Het gaat er om dat de mol probeert op slinkse wijze het puntenaantal laag te houden gaat het hem of haar lukken om niet ontdekt te worden? Probeer het samen uit en kies voor deze leuke activiteit!

Op zoek naar een geschikte activiteit voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of kinderfeestje?

Activiteiten Events heeft ervaring met het organiseren van evenementen op maat voor verschillende groepen. ‘Wie is de Mol?’ is een heel geschikte, laagdrempelige en uitdagende activiteit voor bijna iedere gelegenheid voor groepen! Goed om er daarom ook voor te kiezen en dan kun je kijken of jullie team goed samen kan werken. Combineer het met een afsluitende BBQ en dan heb je nog wat moois om van na te genieten!

Programma

Ontvangst met eventueel een drankje
Uitleg Programma
GPS wandeling
Prijsuitreiking
Eventueel BBQ of een drankje

Tarieven pakket A

10 Personen
€30,-
25 Personen
€27.50,-
50 Personen
€25,-
80 Personen
€20,-

OFFERTE AANVRAGEN

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}