De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

VR Squad Game

VR Squad Game

Vanaf 30 p.p.

1,5 uur

4 - 6 personen

Binnen 24 uur reactie

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

VR Squad Game

Welkom bij VR Squad Game: de VR-ervaring gebaseerd op Squid Game

VR Squad Game is een unieke VR-ervaring gebaseerd op de succesvolle hitserie Squid Game. Dit virtual reality-spel is meeslepend en bestaat uit een aantal uitdagende opdrachten die jullie samen als team dienen te volbrengen. Het doel van het spel is om als winnaar uit de bus te komen door goed samen te werken, effectief te communiceren en strategisch te plannen. De spelervaring duurt 90 minuten en brengt je volledig onder in een virtuele omgeving die lijkt op de onvoorspelbare VR Squad Game-omgeving. De uitdagingen zijn zowel virtueel als fysiek en zijn bedoeld om jou en je team tot het uiterste te drijven en het beste in jullie naar boven te halen.

Wat is de VR Squad Game?

De VR Squad Game is een uitdaging waarbij je wordt uitgedaagd om deel te nemen aan een reeks minigames met een groep van zes personen. Deze minigames zijn ontworpen om je creativiteit, samenwerking en probleemoplossende vaardigheden te testen. Het spel vereist effectieve communicatie, strategische planning en teamwork om als winnaar uit de bus te komen. De Squad Game duurt 90 minuten en biedt een virtuele omgeving die lijkt op de onvoorspelbare Squad Game-omgeving. De uitdagingen zijn zowel virtueel als fysiek en zijn bedoeld om jou en je team tot het uiterste te drijven en het beste in jullie naar boven te halen.

Voor wie is de Squad Game?

De Squad Game is bijzonder geschikt als activiteit voor bedrijfsuitjes vanwege de hoge mate van samenwerking die vereist is. Het spel daagt de deelnemers uit om effectief te communiceren, strategisch te plannen en als een team te werken om de uitdagingen te overwinnen. Dit maakt het spel niet alleen leuk en spannend, maar ook een geweldige manier om de samenwerking en teamgeest van het bedrijf te versterken. Door de uitdagingen zowel virtueel als fysiek te maken, biedt de Squad Game een ervaring die niet alleen leuk is, maar ook waardevolle leermomenten oplevert voor de deelnemers.

Monique
Lees verder
"Lasergamen Den Haag is super leuk! Spannend en uitdagend."
Tim
Lees verder
"Lasergamen is een leuke en uitdagende activiteit voor alle leeftijden. Het is perfect voor een actief dagje uit!"
Bas
Lees verder
"Lasergamen is een geweldige activiteit voor jong en oud. Het is spannend en uitdagend om te spelen en biedt veel mogelijkheden om te strategize en samen te werken met je teamleden. Ik zou het aan iedereen aanraden!"

Dagplanning en wensen

Volledig naar wens aan te passen.

Wij kunnen uw bedrijfsuitje of teamuitje volledig aanpassen naar uw wensen. Zo kunnen we bijvoorbeeld extra onderdelen of activiteiten toevoegen gedurende de dag, de begintijd en/of eindtijd aanpassen en het gewenste aantal deelnemers wijzigen. Hieronder vindt u de optionele toevoegingen bij deze activiteit:

Lunch

BBQ

Vergadering

Vervoer

Diner

Bedrijfstraining

Overnachting

Film- of foto

Hieronder vindt u ons voorbeeldprogramma, waarbij de tijden volledig naar uw wens kunnen worden aangepast:

  • 13:30 uur: Optionele ontvangst met lunch
  • 14:30 uur: Ontvangst op locatie
  • 15:00 uur: Kennismaking met de begeleider en introductie van het teambuild programma
  • 15:15 uur: Start van de gezamenlijke activiteit
  • 16:45 uur: Pauze
  • 18:15 uur: Einde van de gezamenlijke activiteit
  • 16:30 uur: Optionele aanvang van de borrel
  • 18:00 uur: Optioneel avondprogramma met BBQ, diner, feestavond, etc.

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Geheel vrijblijvend

Binnen 24 uur reactie

Scherpste prijs

Contact met experts

Welke spellen zijn er te vinden in de Squad Game?

De Squad Game is een op de hitserie Squid Game gebaseerd spel met activiteiten die je hebt gezien in de succesvolle serie. Tijdens deze unieke game zul je uitdagingen aangaan, zoals Red Light Green Light en touwtrekken. Het belooft een extreem spannende en leuke VR-ervaring te zijn.

Kies voor de Squad Game voor het ultieme teambuildingavontuur!

Bereid je voor op een 90 minuten durend avontuur vol intense uitdagingen en meeslepende virtual reality, waar teamwork centraal staat. Na afloop van dit avontuur zul je zeker een gevoel van meer verbondenheid, motivatie en inspiratie ervaren dan ooit tevoren. Bij Activiteiten bieden we een breed scala aan unieke VR- en AR-activiteiten aan die geschikt zijn voor verschillende gelegenheden.