De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

La Casa De Dinero

VR Diner Game: La Casa De Dinero

Vanaf 30 p.p.

2 uur / 3 uur

4 - 6 personen

Binnen 24 uur reactie

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

VR Diner Game: La Casa De Dinero

VR Diner Game: La Casa de Dinero

Ben jij een groot fan van de hitserie La Casa de Papel? Dan moet je zeker deze VR diner game proberen! Deze unieke activiteit is perfect voor een bedrijfsuitje, groepsevenement of een gezellige gelegenheid met vrienden, familie of collega’s.

Laat El Professor je begeleiden bij het plegen van een spannende bankoverval in deze game, waarbij je al het geld moet stelen zonder geweld te gebruiken. Hij zal je helpen om fouten te voorkomen en ervoor zorgen dat alles zorgvuldig is uitgedacht. Dit waterdichte plan zal jullie als ware helden doen overkomen.

Voor deze escape game is teambuilding van essentieel belang. Werk samen met je collega’s en doorloop verschillende niveaus om te winnen. Communicatie is de sleutel tot succes! Wat je in de virtuele wereld ziet, heeft een directe relatie met de puzzels in de echte wereld.

Bemachtig het geld en versla de klok terwijl je geniet van een heerlijk diner. VR Diner Game: La Casa de Dinero is een fantastische ervaring die je niet wilt missen!

Monique
Lees verder
"Lasergamen Den Haag is super leuk! Spannend en uitdagend."
Tim
Lees verder
"Lasergamen is een leuke en uitdagende activiteit voor alle leeftijden. Het is perfect voor een actief dagje uit!"
Bas
Lees verder
"Lasergamen is een geweldige activiteit voor jong en oud. Het is spannend en uitdagend om te spelen en biedt veel mogelijkheden om te strategize en samen te werken met je teamleden. Ik zou het aan iedereen aanraden!"

Dagplanning en wensen

Volledig naar wens aan te passen.

Wij kunnen uw bedrijfsuitje of teamuitje volledig aanpassen naar uw wensen. Zo kunnen we bijvoorbeeld extra onderdelen of activiteiten toevoegen gedurende de dag, de begintijd en/of eindtijd aanpassen en het gewenste aantal deelnemers wijzigen. Hieronder vindt u de optionele toevoegingen bij deze activiteit:

Lunch

BBQ

Vergadering

Vervoer

Diner

Bedrijfstraining

Overnachting

Film- of foto

Hieronder vindt u ons voorbeeldprogramma, waarbij de tijden volledig naar uw wens kunnen worden aangepast:

  • 13:30 uur: Optionele ontvangst met lunch
  • 14:30 uur: Ontvangst op locatie
  • 15:00 uur: Kennismaking met de begeleider en introductie van het teambuild programma
  • 15:15 uur: Start van de gezamenlijke activiteit
  • 16:45 uur: Pauze
  • 18:15 uur: Einde van de gezamenlijke activiteit
  • 16:30 uur: Optionele aanvang van de borrel
  • 18:00 uur: Optioneel avondprogramma met BBQ, diner, feestavond, etc.

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Geheel vrijblijvend

Binnen 24 uur reactie

Scherpste prijs

Contact met experts

La Casa de Dinero Teambuilding

La Casa de Dinero is een unieke en opwindende activiteit die teambuilding en communicatie op de eerste plaats zet. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze verrassende diner game als het ideale teamuitje wordt beschouwd.

Kies voor La Casa de Dinero!

Is het volgende teamuitje binnenkort gepland? Geweldig! Bij Activiteiten heten we je van harte welkom voor een unieke activiteit samen met je collega’s. La Casa de Dinero is uitdagend, speels en vooral een hersenkraker. We bieden het aan op elke gewenste locatie. Dus je kunt ervoor kiezen om het spel op kantoor uit te voeren, maar het is ook mogelijk om het op een door ons gekozen locatie te spelen.

Als je meerdere activiteiten wilt combineren, ben je bij Activiteiten ook aan het juiste adres! Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en ontdek de unieke activiteiten die Activiteiten te bieden heeft. Kies voor La Casa de Dinero als het perfecte teamuitje en versterk het teamgevoel binnen jouw organisatie.