Login

Registration

Vliegers Bouwen

Vanaf 15 p.p
Tijdsduur : 2 uur
Groepen: 10-50 Personen

Vliegers Bouwen - Kite-Extreme

 

Ben je graag creatief bezig en heb je zin in een leuke workshop? Kies dan eens voor vliegers bouwen van Activiteiten, dit is een leuke activiteit en is voor jong en oud geschikt! Je leert de fijne kneepjes van het vak om een echte vlieger te bouwen. Je zou aan de hand van een thema kunnen werken en uiteraard kan de vlieger na de workshop mee naar huis! Tijd om na te gaan hoe creatief jullie allemaal zijn en dat ontdek je tijdens de workshop vliegers bouwen bij Activiteiten.

Vliegers bouwen bij Activiteiten

Als je deel gaat nemen aan de workshop vliegers bouwen bij Activiteiten dan krijg je altijd een warm welkom op het strand! Het is een leuke en bijzondere strandactiviteit waar je voor hebt gekozen en na een welkom worden er groepen gemaakt van vier personen, die nu een team vormen. Ieder team maakt een eigen vlieger, hiermee is het ook een goede teambuilding activiteit. Als de vliegers er klaar voor zijn, is het tijd om ze op het strand uit te testen! Is het jouw team wat de beste vliegers heeft gebouwd?

Keuze uit strandpaviljoens

Activiteiten Events werkt met veel strandpaviljoens samen. Dit heeft voor jou alleen maar voordelen want zo kies jij zelf de perfecte locatie uit voor de workshop vliegers bouwen, helemaal afgestemd op de wensen en het uitje. Als je een bepaalde voorkeur hebt dan kun je dat aan ons doorgeven en dan regelen wij van Activiteiten het voor je. Je kunt ook de activiteit combineren en nog een lekker hapje eten als afsluiting, ook dat regelen wij voor je!

Vliegers bouwen met een kinderfeestje of bedrijfsuitje?

De workshop vliegers bouwen is ook erg geschikt voor kinderen en kan dus ook worden gekozen voor bijvoorbeeld kinderfeestjes of als onderdeel van een bedrijfsuitje op het strand van Scheveningen in een strandpaviljoen. Aan het einde van de dag een heerlijke BBQ? Iedereen zal intens genieten en wij regelen het voor jou!

Offerte aanvragen?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van vliegers bouwen voor jouw team? Kom er dan nu achter door contact met ons op te nemen en dan kun je je wensen aangeven. Wij denken dan graag met je mee en zorgen voor een workshop vliegers bouwen op maat die aan al je wensen voldoet. Als je vragen hebt, denken we ook graag met je mee en gaan wij er samen voor zorgen dat jij een heerlijk dagje uit krijgt met je vrienden, collega’s, familieleden en ieder ander!

Programma

Ontvangst met eventueel een drankje
Uitleg materialen
Vliegers bouwen
Vliegers testen
Eventueeel BBQ of een drankje na afloop

Tarieven pakket A

10 Personen
€22.50,-
25 Personen
€20,-
50 Personen
€17.50,-
80 Personen
€15,-

OFFERTE AANVRAGEN

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}