De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

Vliegers Bouwen

Vliegers Bouwen

Vanaf 26 p.p.

2 uur

15 - 100 personen

Binnen 24 uur reactie

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

Vliegers Bouwen

Ben je graag creatief bezig en heb je zin in een leuke workshop? Kies dan eens voor vliegers bouwen van Activiteiten, dit is een leuke activiteit en is voor jong en oud geschikt! Je leert de fijne kneepjes van het vak om een echte vlieger te bouwen. Je zou aan de hand van een thema kunnen werken en uiteraard kan de vlieger na de workshop mee naar huis! Tijd om na te gaan hoe creatief jullie allemaal zijn en dat ontdek je tijdens de workshop vliegers bouwen bij Activiteiten.

Vliegers bouwen bij Activiteiten

Als je deel gaat nemen aan de workshop vliegers bouwen bij Activiteiten dan krijg je altijd een warm welkom op het strand! Het is een leuke en bijzondere strandactiviteit waar je voor hebt gekozen en na een welkom worden er groepen gemaakt van vier personen, die nu een team vormen. Ieder team maakt een eigen vlieger, hiermee is het ook een goede teambuilding activiteit. Als de vliegers er klaar voor zijn, is het tijd om ze op het strand uit te testen! Is het jouw team wat de beste vliegers heeft gebouwd?

Keuze uit strandpaviljoens

Activiteiten Events werkt met veel strandpaviljoens samen. Dit heeft voor jou alleen maar voordelen want zo kies jij zelf de perfecte locatie uit voor de workshop vliegers bouwen, helemaal afgestemd op de wensen en het uitje. Als je een bepaalde voorkeur hebt dan kun je dat aan ons doorgeven en dan regelen wij van Activiteiten het voor je. Je kunt ook de activiteit combineren en nog een lekker hapje eten als afsluiting, ook dat regelen wij voor je!

Vliegers bouwen met een kinderfeestje of bedrijfsuitje?

De workshop vliegers bouwen is ook erg geschikt voor kinderen en kan dus ook worden gekozen voor bijvoorbeeld kinderfeestjes of als onderdeel van een bedrijfsuitje op het strand van Scheveningen in een strandpaviljoen. Aan het einde van de dag een heerlijke BBQ? Iedereen zal intens genieten en wij regelen het voor jou!

Offerte aanvragen?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van vliegers bouwen voor jouw team? Kom er dan nu achter door contact met ons op te nemen en dan kun je je wensen aangeven. Wij denken dan graag met je mee en zorgen voor een workshop vliegers bouwen op maat die aan al je wensen voldoet. Als je vragen hebt, denken we ook graag met je mee en gaan wij er samen voor zorgen dat jij een heerlijk dagje uit krijgt met je vrienden, collega’s, familieleden en ieder ander!

Monique
Lees verder
"Lasergamen Den Haag is super leuk! Spannend en uitdagend."
Tim
Lees verder
"Lasergamen is een leuke en uitdagende activiteit voor alle leeftijden. Het is perfect voor een actief dagje uit!"
Bas
Lees verder
"Lasergamen is een geweldige activiteit voor jong en oud. Het is spannend en uitdagend om te spelen en biedt veel mogelijkheden om te strategize en samen te werken met je teamleden. Ik zou het aan iedereen aanraden!"

Dagplanning en wensen

Volledig naar wens aan te passen.

Wij kunnen uw bedrijfsuitje of teamuitje volledig aanpassen naar uw wensen. Zo kunnen we bijvoorbeeld extra onderdelen of activiteiten toevoegen gedurende de dag, de begintijd en/of eindtijd aanpassen en het gewenste aantal deelnemers wijzigen. Hieronder vindt u de optionele toevoegingen bij deze activiteit:

Lunch

BBQ

Vergadering

Vervoer

Diner

Bedrijfstraining

Overnachting

Film- of foto

Hieronder vindt u ons voorbeeldprogramma, waarbij de tijden volledig naar uw wens kunnen worden aangepast:

 • 13:30 uur: Optionele ontvangst met lunch
 • 14:30 uur: Ontvangst op locatie
 • 15:00 uur: Kennismaking met de begeleider en introductie van het teambuild programma
 • 15:15 uur: Start van de gezamenlijke activiteit
 • 16:45 uur: Pauze
 • 18:15 uur: Einde van de gezamenlijke activiteit
 • 16:30 uur: Optionele aanvang van de borrel
 • 18:00 uur: Optioneel avondprogramma met BBQ, diner, feestavond, etc.

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Geheel vrijblijvend

Binnen 24 uur reactie

Scherpste prijs

Contact met experts

Vliegers & megavlieger bouwen

Bij Activiteiten kun je met een groep een workshop vliegers maken volgen en zelfs een mega vlieger bouwen! Dit is een geweldig teamuitje en ideaal voor grote groepen. Na enkele uren knutselen is het tijd om de vlieger op te laten en te zien of deze het ook echt doet. Onze professionele begeleiders zorgen ervoor dat jouw zelfgemaakte vlieger vliegklaar is. Het gevoel dat je krijgt wanneer je zelf een (mega) vlieger hebt gebouwd en deze daadwerkelijk vliegt, is fantastisch.

De workshop vliegers maken is een uitstekende activiteit voor teambuilding. Hoe beter er wordt samengewerkt, hoe sneller de vlieger klaar is en hoe beter het resultaat zal zijn. Dus als je op zoek bent naar een leuke teambuildingactiviteit, dan is deze workshop zeker het overwegen waard!

Pwerkiten

Powerkiten is een uitdagende activiteit waarbij je met een powerkite de lucht in gaat voor sprongen of over het strand raast terwijl je wordt meegesleept. Instructies worden vooraf gegeven en het is geweldig om als groep te doen. Je kunt er een competitie van maken en het kan op verschillende locaties worden gedaan. Vraag vrijblijvend informatie aan bij Activiteiten voor meer mogelijkheden.

Hoe bouw je een mega vlieger?

Het bouwen van een mega vlieger gebeurt in verschillende delen die later aan elkaar worden bevestigd, wat het ideaal maakt voor grote groepen. De groep wordt opgesplitst in kleinere groepjes die samenwerken aan de verschillende onderdelen van de workshop om de mega vlieger te maken. Het is een fantastische activiteit om met het hele kantoorpersoneel te doen, of nodig klanten uit om deel te nemen aan deze unieke ervaring.

Zodra elk groepje hetzelfde onderdeel heeft gebouwd, worden alle onderdelen samengevoegd tot een enorme 3D-vlieger. Daarna hebben alle deelnemers de mogelijkheid om de mega vlieger te versieren met dikke stiften, om zo een persoonlijk tintje toe te voegen. Vervolgens kan de mega vlieger eindelijk de lucht in! Voor het vliegeren met een mega vlieger is teamwork essentieel, wat de activiteit nog spannender maakt.

Waarom workshop vliegers maken?

Bouw je eigen vlieger bij Activiteiten en beleef een geweldig teamuitje op het strand. Met onze professionele begeleiders kun je een eigen vlieger of mega vlieger maken en binnen een paar uur de lucht in laten. Een workshop vliegers maken is perfect voor teambuilding, want hoe beter je samenwerkt, hoe sneller je vlieger klaar is en hoe beter het resultaat. Ervaar het geweldige gevoel van het oplaten van je zelfgemaakte vlieger op het strand!

Hoe ziet de workshop vliegers maken eruit?

Bij de workshop vliegers maken krijg je professionele begeleiding bij het samenstellen van een mooie vlieger die lang in de lucht blijft. De instructeur geeft uitleg over de oorsprong van de vlieger en geeft tips voor het maken van de beste vorm. Een leuke ervaring voor jong en oud!

Hoe ziet de ideale vlieger eruit?

Een ideale vlieger heeft sterk touw, papier, stokken, lijm en plastic nodig, en natuurlijk ook de nodige creativiteit. Na het maken van de vliegers is het tijd om te testen hoe lang ze in de lucht blijven hangen. Het resultaat is een uniek beeld van zelfontworpen creaties hoog in de lucht!

Wat heb je nodig voor de ideale vlieger?

 • Sterke stokken,
 • Sterk papier dat de wind kan dragen,
 • Sterk touw dat niet bezwijkt onder de kracht;
 • Goede lijm nodig om alles bij elkaar te houden;

Maar naast deze materialen heb je ook creativiteit nodig om een uniek ontwerp te maken. Met de workshop vliegers maken kun je met zowel grote als kleine groepen genieten van deze unieke activiteit.

Andere workshops bij Activiteiten

Bij Activiteiten kun je kiezen uit verschillende activiteiten voor een dagje uit. Naast het bouwen van megavliegers kun je ook zandsculpturen maken, cocktails leren maken, schilderen of zelfs een foto schilderij maken als alternatief voor teambuilding. Elk team krijgt een deel van de foto om op doek te zetten en aan het einde van de workshop wordt alles samengevoegd tot één geheel. Er is professionele begeleiding en hulp tijdens de workshop.

Kies nu voor de workshop vliegers maken bij Activiteiten!

Bij Activiteiten kun je de unieke activiteit “Workshop Vliegers Maken” beleven! Deze activiteit is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en vindt plaats in en rondom Scheveningen. In groepen ga je aan de slag met diverse materialen om een mooie vlieger te bouwen die zich staande houdt in de stevige kustwind. Wil je meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op!