De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

sieraden maken

Sieraden maken

Vanaf 25 p.p.

1,5 uur

0 - 30 personen

Binnen 24 uur reactie

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

Sieraden maken

Wil je graag je eigen sieraden maken? In deze workshop kun je je eigen creaties maken met diverse kralen, bedeltjes, parels en steentjes. Je kunt zelf aangeven wat voor sieraad je wilt maken, zoals een ketting, armband of iets anders. Er is een grote keuze uit verschillende kralen in verschillende vormen en kleuren om je eigen unieke sieraad te maken. De prijzen zijn all-in en aan het eind van de workshop wordt het slotje bevestigd, zodat je nog lang plezier hebt van je unieke creatie.

Hoe ziet de Workshop Sieraden Maken eruit?

Bij de workshop word je ontvangen door een begeleider, die je uitleg geeft over het maken van sieraden en de eindeloze mogelijkheden om je creativiteit te laten spreken. Vervolgens kun je zelf aan de slag om de mooiste sieraden te maken, voor jezelf of voor anderen. Er wordt meestal met zilveren en kleurrijke kraaltjes gewerkt, maar je kunt ook je eigen materialen meenemen. Zo kun je een eigen, uniek sieraad maken, zoals een ring, armband, ketting of sleutelhanger.

Zilveren Sieraden Maken

Zilveren sieraden zijn tegenwoordig erg populair. Bij deze workshop kun je je eigen goud, zilver of ander materiaal meenemen en onze begeleiders helpen je graag bij het maken van een creatief en mooi eindresultaat. Tijdens de workshop kun je de mooiste ringen, armbanden, kettingen en andere sieraden maken. Onze begeleiders vertellen je ook over de historie van edelsmeden en verschillende sieraden. Je gaat creatief aan de slag tijdens een gezellige en knusse cursus en maakt een eigen, unieke armband van zilver en andere materialen.

Monique
Lees verder
"Lasergamen Den Haag is super leuk! Spannend en uitdagend."
Tim
Lees verder
"Lasergamen is een leuke en uitdagende activiteit voor alle leeftijden. Het is perfect voor een actief dagje uit!"
Bas
Lees verder
"Lasergamen is een geweldige activiteit voor jong en oud. Het is spannend en uitdagend om te spelen en biedt veel mogelijkheden om te strategize en samen te werken met je teamleden. Ik zou het aan iedereen aanraden!"

Dagplanning en wensen

Volledig naar wens aan te passen.

Wij kunnen uw bedrijfsuitje of teamuitje volledig aanpassen naar uw wensen. Zo kunnen we bijvoorbeeld extra onderdelen of activiteiten toevoegen gedurende de dag, de begintijd en/of eindtijd aanpassen en het gewenste aantal deelnemers wijzigen. Hieronder vindt u de optionele toevoegingen bij deze activiteit:

Lunch

BBQ

Vergadering

Vervoer

Diner

Bedrijfstraining

Overnachting

Film- of foto

Hieronder vindt u ons voorbeeldprogramma, waarbij de tijden volledig naar uw wens kunnen worden aangepast:

  • 13:30 uur: Optionele ontvangst met lunch
  • 14:30 uur: Ontvangst op locatie
  • 15:00 uur: Kennismaking met de begeleider en introductie van het teambuild programma
  • 15:15 uur: Start van de gezamenlijke activiteit
  • 16:45 uur: Pauze
  • 18:15 uur: Einde van de gezamenlijke activiteit
  • 16:30 uur: Optionele aanvang van de borrel
  • 18:00 uur: Optioneel avondprogramma met BBQ, diner, feestavond, etc.

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Geheel vrijblijvend

Binnen 24 uur reactie

Scherpste prijs

Contact met experts

Maak je eigen unieke sieraden tijdens de workshop sieraden maken!

Kies voor de workshop sieraad maken bij Activiteiten en maak de mooiste ringen, armbanden, kettingen en andere sieraden. Onze creatieve begeleiders leren je op ambachtelijke wijze hoe je een eigen, unieke armband van zilver en andere materialen kunt maken. Naast het creëren van sieraden, vertellen onze begeleiders je ook over de historie van edelsmeden en verschillende sieraden.

Activiteiten staat bekend om de unieke en creatieve workshops die door heel Nederland worden aangeboden. Van ringen tot armbanden en van bedeltjes tot kettingen, alles is mogelijk tijdens onze workshop. Daarnaast bieden we ook privé workshops aan op locatie in diverse steden, waarbij je enkel met je eigen gezelschap aanwezig bent.

Wil je de workshop sieraad maken nog specialer maken?

Combineer deze dan met extra arrangementen zoals een gezellige high tea of drinken inclusief consumpties. Onze workshop is geschikt voor iedereen die creatief aan de slag wil gaan tijdens een gezellige en knusse cursus. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan om meer te weten te komen over onze sieraad cursus.