Login

Registration

Salsadansen

Vanaf 17.50 p.p
Tijdsduur : 2 uur
Groepen: 10-50 Personen

Salsadansen - Kite-Extreme

 

Veel mensen houden van dansen, maar heb je wel eens iets gedaan op het gebied van Salsadansen? Dit is een populaire dans van hoofdzakelijk Cubaanse oorsprong. Gooi de heupen maar eens lekker los en wie weet kom je er dan wel achter dat het echt een dans is waar jij dol op bent! Je kunt bij Activiteiten namelijk deelnemen aan de workshop Salsadansen. Steeds meer mensen maken hier gebruik van en ze vinden het erg leuk om te doen, dus waar wacht je nog op?

Wat is Salsadansen?

De nadruk bij Salsadansen ligt op bewegen. Er is dan ook geen vaste volgorde waarin wordt gedanst. Wel is het zo dat de man moet leiden en aan de hand van de muziek worden de figuren bepaald. Je beweegt niet over de vloer, maar alles wordt ter plaatse gedanst. Als je de ingewikkelde figuren ziet met de armen, dan is dat typisch voor Salsadansen. De voeten doen alleen de basispas met enkele beperkte varianten, dus dit kan wel eens erg speciaal worden, want iedere dans en ieder moment is anders!

Salsa Dansen met collega's, familie of vrienden

Salsa dansen is een leuk uitje voor jong en oud. Een bijzonder muzikaal uitje voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of gewoon lekker met vrienden. Gooi de heupen allemaal lekker los en leer de basis bewegingen om de show te stelen op elk feestje of gelegenheid! Uiteraard krijg je van Activiteiten begeleiding van de experts in salsa dansen. Ze nemen je namelijk mee in de wereld van salsa dansen en zorgen ervoor dat jij de rest van de dag een glimlach op je gezicht hebt. Dit wordt intens genieten dus meld je snel aan!

Offerte aanvragen?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Salsadansen voor jouw team? Kom er dan snel achter wie er allemaal zin heeft in een dansles. Er is goede begeleiding dus zin om lekker los te gaan? Meld je dan nu aan! Als je vragen hebt, denken we ook graag met je mee en gaan wij er samen voor zorgen dat jij een heerlijk dagje uit krijgt met je vrienden, collega’s, familieleden en ieder ander!

Programma

Ontvangst eventueel met een drankje
Uitleg danssoorten
Basis pasjes
Dansen met partner
Dansshow
Eventueeel BBQ of een drankje na afloop

Tarieven pakket A

10 Personen
€25,-
20 Personen
€22.50,-
30 Personen
€20,-
50 Personen
€17.50,-

OFFERTE AANVRAGEN

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}