De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

Salsa dansen

Salsa dansen

Vanaf 17.50 p.p.

2 uur

8 - 500 personen

Binnen 24 uur reactie

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

Salsa dansen

Veel mensen houden van dansen, maar heb je wel eens iets gedaan op het gebied van Salsa dansen? Dit is een populaire dans van hoofdzakelijk Cubaanse oorsprong. Gooi de heupen maar eens lekker los en wie weet kom je er dan wel achter dat het echt een dans is waar jij dol op bent! Je kunt bij Activiteiten namelijk deelnemen aan de workshop Salsadansen. Steeds meer mensen maken hier gebruik van en ze vinden het erg leuk om te doen, dus waar wacht je nog op?

Wat is Salsa dansen?

De nadruk bij Salsa dansen ligt op bewegen. Er is dan ook geen vaste volgorde waarin wordt gedanst. Wel is het zo dat de man moet leiden en aan de hand van de muziek worden de figuren bepaald. Je beweegt niet over de vloer, maar alles wordt ter plaatse gedanst. Als je de ingewikkelde figuren ziet met de armen, dan is dat typisch voor Salsa dansen. De voeten doen alleen de basispas met enkele beperkte varianten, dus dit kan wel eens erg speciaal worden, want iedere dans en ieder moment is anders!

Salsa Dansen met collega’s, familie of vrienden

Salsa dansen is een leuk uitje voor jong en oud. Een bijzonder muzikaal uitje voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of gewoon lekker met vrienden. Gooi de heupen allemaal lekker los en leer de basis bewegingen om de show te stelen op elk feestje of gelegenheid! Uiteraard krijg je van Activiteiten begeleiding van de experts in salsa dansen. Ze nemen je namelijk mee in de wereld van salsa dansen en zorgen ervoor dat jij de rest van de dag een glimlach op je gezicht hebt. Dit wordt intens genieten dus meld je snel aan!

Offerte aanvragen?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Salsa dansen voor jouw team? Kom er dan snel achter wie er allemaal zin heeft in een dansles. Er is goede begeleiding dus zin om lekker los te gaan? Meld je dan nu aan! Als je vragen hebt, denken we ook graag met je mee en gaan wij er samen voor zorgen dat jij een heerlijk dagje uit krijgt met je vrienden, collega’s, familieleden en ieder ander!

Monique
Lees verder
"Lasergamen Den Haag is super leuk! Spannend en uitdagend."
Tim
Lees verder
"Lasergamen is een leuke en uitdagende activiteit voor alle leeftijden. Het is perfect voor een actief dagje uit!"
Bas
Lees verder
"Lasergamen is een geweldige activiteit voor jong en oud. Het is spannend en uitdagend om te spelen en biedt veel mogelijkheden om te strategize en samen te werken met je teamleden. Ik zou het aan iedereen aanraden!"

Dagplanning en wensen

Volledig naar wens aan te passen.

Wij kunnen uw bedrijfsuitje of teamuitje volledig aanpassen naar uw wensen. Zo kunnen we bijvoorbeeld extra onderdelen of activiteiten toevoegen gedurende de dag, de begintijd en/of eindtijd aanpassen en het gewenste aantal deelnemers wijzigen. Hieronder vindt u de optionele toevoegingen bij deze activiteit:

Lunch

BBQ

Vergadering

Vervoer

Diner

Bedrijfstraining

Overnachting

Film- of foto

Hieronder vindt u ons voorbeeldprogramma, waarbij de tijden volledig naar uw wens kunnen worden aangepast:

  • 13:30 uur: Optionele ontvangst met lunch
  • 14:30 uur: Ontvangst op locatie
  • 15:00 uur: Kennismaking met de begeleider en introductie van het teambuild programma
  • 15:15 uur: Start van de gezamenlijke activiteit
  • 16:45 uur: Pauze
  • 18:15 uur: Einde van de gezamenlijke activiteit
  • 16:30 uur: Optionele aanvang van de borrel
  • 18:00 uur: Optioneel avondprogramma met BBQ, diner, feestavond, etc.

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Geheel vrijblijvend

Binnen 24 uur reactie

Scherpste prijs

Contact met experts

Salsa workshop Scheveningen

Activiteiten biedt een geweldige salsa workshop in Scheveningen aan. Leer deze populaire dansstijl uit het Caribisch gebied en verbeter tegelijkertijd je conditie en coördinatie. Onze ervaren instructeurs begeleiden zowel beginners als gevorderden en bieden thema-workshops aan zoals salsa voor koppels en salsa- en bachata-combinatieworkshops. Ontmoet nieuwe mensen en heb een geweldige tijd terwijl je danst. Geef onze salsa workshop een kans en ervaar zelf hoe leuk deze dans kan zijn!

De workshop salsa in scheveningen

Onze salsa workshop in Scheveningen is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en wordt geleid door ervaren instructeurs. Naast reguliere workshops bieden we ook thema-workshops, zoals salsa voor koppels of salsa- en bachata-combinatieworkshops. Het is een geweldige manier om je dansvaardigheden te verbeteren, nieuwe mensen te ontmoeten en een leuke tijd te hebben. Kom en laat je meeslepen door het salsa virus! We bieden ook workshops aan in Den Haag.

Workshop salsa dansen in Scheveningen!

Het salsa programma omvat ontvangst, uitleg van dansmoves, een latin dansshow en als afsluiting een drankje of een barbecue. De workshop duurt twee uur.

Waarom meedoen met een workshop salsa?

Leer in twee uur de echte salsa ervaring opdoen tijdens onze populaire Latin dans workshop! Dansen is gezond en kan door iedereen worden geleerd. Trek iets gemakkelijks aan en doe mee met de salsa workshop op het strand in Scheveningen. Gegarandeerd een bruisend avontuur en een gezellige beleving waar je veel energie van krijgt. Dus laat je meevoeren door de muziek en wie weet ben jij straks de ster op de dansvloer!