Login

Registration

Rondvaart Den Haag

Vanaf 90 p.p
Tijdsduur : 2 uur
Groepen: 6-36 Personen

Rondvaart Den Haag - Kite-Extreme

 

Stap op en maak een boottocht door de Haagse grachten! Den Haag staat er misschien niet heel erg om bekend, maar deze stad van Vrede en Recht heeft prachtige grachten en oude verdedigingssporten. Onlangs zijn er een paar grachten weer opengebroken waardoor er nu nog meer te zien is van de oude binnenstad.

Ervaar een rondvaart in Den Haag

Stap op en vaar rond door de Haagse grachten! Den Haag staat er misschien niet heel erg om bekend, maar deze stad van Vrede en Recht heeft prachtige grachten en oude verdedigingspoorten. Onlangs zijn er een paar grachten weer opengebroken waardoor er nu nog meer te zien is van de oude binnenstad.

De verschillende rondvaart door Den Haag:

Activiteiten Events biedt drie verschillende soorten rondvaarten aan. Daarmee is er voor iedere gelegenheid wel een passende boottocht!

Rondvaart Den Haag

Stap aan boord in de sfeervolle Borrelboot van Den Haag. Hiermee vaar je door de mooiste plekken van de Haagse grachten en geniet van heerlijke hapjes en drankjes. Een unieke all-in ‘Borrel-cruise’.

Partyboot Den Haag

Op deze Partyboot is het lekker feesten geblazen, loungen en genieten. Zeer geschikt voor verjaardagen, bruiloften, vrijgezellenfeesten of bedrijfsuitjes. Onze schipper vaart door de prachtige grachten van Den Haag.

Picknickboot Den Haag

Heerlijk picknicken op de boot! Deze unieke Picknickboot staat garant voor een heerlijke en gezellige dag uit. Het arrangement is helemaal af te stellen naar wens. Vraag naar de mogelijkheden! Onze bemanning staat voor je klaar.

Programma

Rondvaart Den Haag
Partyboot Den haag
Borreltocht
Picknick tocht

Tarieven pakket A

6 Personen
€32.50,-
12 Personen
€30,-
24 Personen
€27.50,-
36 Personen
€25,-

OFFERTE AANVRAGEN

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}