Login

Registration

Robinson Cursoe uitje

Vanaf 12.50 p.p
Tijdsduur : 2 uur
Groepen: 10-50 Personen

Robinson Cursoe uitje - Kite-Extreme

Lekker met zijn allen de uitdaging aan gaan, wie gaat er winnen? Wie is er snel, wie speelt er tactisch? Je komt er alleen maar achter als je nu ook kiest voor Robinson Crusoe van Activiteiten. Al veel teams zijn je voorgegaan, maar het is nu aan jou om kennis te maken met ons en alle voordelen die wij jou te bieden hebben met Robinson Crusoe. Deze Robinson Crusoe speelt zich af op het strand, en daarbij wordt het uithoudingsvermogen, teambuilding en oplossingsgericht denken op de proef gesteld. Als groep wordt iedereen fysiek uitgedaagd en een goede tactiek met jouw team is van belang. Het wordt gezien als een vereiste om te kunnen winnen. Wie heeft een vaste hand en een kei in Reuze Jenga? En wie van jouw collega’s of vrienden laat het team winnen door zo snel mogelijk het meeste water te halen? Je gaat het ontdekken als je je nu aan gaat melden en dan is het allemaal zo geregeld door ons van Activiteiten.

 

Wat is Robinson Cursoe?

De meeste mensen kennen Robinson Crusoe wel, maar we leggen je toch graag even uit wat het precies is. Dit is namelijk altijd een hele spannende en leuke activiteit waarbij jouw team wordt uitgedaagd om samen te werken, maar je gaat ook creatief na moeten denken en behendig te werk gaan. Er moeten diverse opdrachten worden uitgevoerd en dan moet je ook een aantal testen behalen en zo kun je alleen maar overleven op het eiland en winnen van de tegenstander. Denk jij dat je het in je hebt? Kom er daarom snel achter en speel Robinson Crusoe vol met mind games die tactisch opgelost moeten worden. Actie staat ook centraal bij Robinson Crusoe en dan kun je denken aan touwtrekken, katapult schieten en een hindernisbaan waar overlevingstactiek op de proef wordt gesteld met het maken van vuur. Wie haalt er de meeste punten met zijn of haar team? Dat zal het winnende team worden!

Dit Robinson Crusoe uitje zit vol met mind games die tactisch opgelost moeten worden. Maar ook zit dit spectaculaire strandspel vol met actie: touwtrekken, katapult schieten en een hindernisbaan waar overlevingstactiek op de proef wordt gesteld met het maken van vuur. Het team dat de meeste punten weet binnen te halen is de winnaar en wordt beloond met een prijs!

Robinson Cursoe is zeer geschikt voor bedrijfsuitje

Robinson Crusoe is sowieso al een erg populair uitje en daarmee ook zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en personeelsfeestjes. Dat komt onder andere door de mogelijkheid om het met grote groepen te doen en het leent zich uitstekend als teambuilding activiteit. Wie van jouw collega’s blijkt een die-hard avonturier te zijn die alle uitdagingen aangaat? Je bent op zoek naar een leuk bedrijfsuitje en dan hoef jij niet mee verder te zoeken! Robinson Crusoe van Activiteiten Events is het uitje wat jij zoekt en er is zoveel mogelijk! Wij denken namelijk graag met je mee om vast te stellen wat er allemaal kan en zodat het echt past bij de wensen en behoeften van jouw team. Wie weet kun je deze dag wel afsluiten met een heerlijk diner of een BBQ? Wij regelen het graag voor je dus neem contact op om alle opties te bespreken!

Het Robinson Crusoe uitje van Activiteiten Events is hét bedrijfsuitje waar je naar op zoek bent! Wij denken graag mee om de perfecte dag samen te stellen, afgestemd op jullie behoeften. Sluit de dag af met een diner of Beach BBQ op het strand. Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

 

Offerte aanvragen?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Robinson Crusoe voor jouw team? Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons op te nemen. Wij van Activiteiten denken graag met je mee en staan voor je klaar om met je mee te denken. Als je vragen hebt, denken we ook graag met je mee en gaan wij er samen voor zorgen dat jij een heerlijk dagje uit krijgt met je vrienden, collega’s, familieleden en ieder ander!

Programma

Ontvangst met eventueel een drankje
Teamvlag maken
Kokostjoek
Bamboetoren
Pijl en boog schieten
Katapult schieten
Beslissend eindspel
Prijsuitreiking
Eventueel BBQ of een drankje na afloop!

Tarieven pakket A

8 Personen
€20,-
25 Personen
€17.50,-
50 Personen
€15,-
80 Personen
€12.50,-

OFFERTE AANVRAGEN

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}