De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

pubquiz show

PubQuiz Show

Vanaf 22.50 p.p.

2 uur

10 - 5000 personen

Binnen 24 uur reactie

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

PubQuiz Show

Het leukste live vermaak voor jouw groep!

Tijdens een avondje pubquiz show in het bruisende Scheveningen kunnen er diverse uitdagende vragen voorbijkomen, zoals: wie heeft de meeste nummer 1 hits behaald in de Nederlandse top 40? Welke tennisser heeft de meeste Grand Slams op zijn naam staan? En in welke eeuw vond de 80-jarige oorlog plaats?

De pubquiz show is een populaire quiz die zijn oorsprong vindt in de Britse pubs, waar deze al jaren wordt gespeeld. Onder het genot van een heerlijk biertje kun je samen met vrienden, collega’s of familie deelnemen aan deze gezellige quiz, waarin teams het tegen elkaar opnemen. Een pubquiz show bestaat vaak uit diverse onderwerpen, waarbij de ervaren quizmaster de deelnemers meeneemt langs tientallen unieke en leerzame vragen. Degene die de meeste vragen correct weet te beantwoorden, wint de quiz!

Strijd voor de eer

Een pubquiz show staat garant voor een gezellige en plezierige tijd. Wat is er nu leuker dan in een gezellig café bij elkaar te komen onder het genot van hapjes en drankjes! Bij ons kun je op verschillende locaties terecht voor een pubquiz show. Je kunt ervoor kiezen om op een door jou gekozen locatie te spelen, maar je kunt ook meedoen aan de pubquizzen die in Scheveningen en Den Haag worden georganiseerd. Met andere woorden, er zijn talloze mogelijkheden beschikbaar.

Monique
Lees verder
"Lasergamen Den Haag is super leuk! Spannend en uitdagend."
Tim
Lees verder
"Lasergamen is een leuke en uitdagende activiteit voor alle leeftijden. Het is perfect voor een actief dagje uit!"
Bas
Lees verder
"Lasergamen is een geweldige activiteit voor jong en oud. Het is spannend en uitdagend om te spelen en biedt veel mogelijkheden om te strategize en samen te werken met je teamleden. Ik zou het aan iedereen aanraden!"

Dagplanning en wensen

Volledig naar wens aan te passen.

Wij kunnen uw bedrijfsuitje of teamuitje volledig aanpassen naar uw wensen. Zo kunnen we bijvoorbeeld extra onderdelen of activiteiten toevoegen gedurende de dag, de begintijd en/of eindtijd aanpassen en het gewenste aantal deelnemers wijzigen. Hieronder vindt u de optionele toevoegingen bij deze activiteit:

Lunch

BBQ

Vergadering

Vervoer

Diner

Bedrijfstraining

Overnachting

Film- of foto

Hieronder vindt u ons voorbeeldprogramma, waarbij de tijden volledig naar uw wens kunnen worden aangepast:

 • 13:30 uur: Optionele ontvangst met lunch
 • 14:30 uur: Ontvangst op locatie
 • 15:00 uur: Kennismaking met de begeleider en introductie van het teambuild programma
 • 15:15 uur: Start van de gezamenlijke activiteit
 • 16:45 uur: Pauze
 • 18:15 uur: Einde van de gezamenlijke activiteit
 • 16:30 uur: Optionele aanvang van de borrel
 • 18:00 uur: Optioneel avondprogramma met BBQ, diner, feestavond, etc.

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Geheel vrijblijvend

Binnen 24 uur reactie

Scherpste prijs

Contact met experts

Arrangement voor uw Pubquiz personeelsuitje?

Is het beter om met het hele bedrijf op stap te gaan of alleen met de afdeling? Een geslaagd personeelsuitje draait vooral om gezelligheid en een Pubquiz show in Den Haag is daar uitermate geschikt voor.

Onder het genot van een drankje en hapje, samen een spannend spel spelen en leuke prijzen winnen. Het personeelsuitje kan ook gecombineerd worden met andere activiteiten, zoals sportieve bezigheden, creatieve workshops, lekker eten of virtuele spelletjes. Bij Activiteiten is er voor elke doelgroep een ruim aanbod aan uitjes, van personeelsuitjes tot zeer uitdagende activiteiten en grote bedrijfsfeesten.

Ook jullie bruiloft kan uniek en gezellig zijn met een Pubquiz!

Op zoek naar iets wat jullie gasten met elkaar verbindt en wat iedereen gemeen heeft? Overweeg dan een Pubquiz Show op jullie bruiloft! Door het samenvatten van jullie leven in een quiz met grappige en lieve vragen, creëer je gegarandeerd een onvergetelijke avond. Persoonlijke quizvragen over jullie als bruidspaar in combinatie met tijdsdruk zorgen voor een geweldige en hilarische sfeer!

Den Haag en Scheveningen zijn perfecte locaties om een pubquiz te organiseren

Den Haag en Scheveningen zijn perfecte locaties om een pubquiz show te organiseren. Met een rijke geschiedenis en cultuur bieden deze plaatsen tal van interessante onderwerpen voor de pubquizvragen.

Daarnaast zijn er veel gezellige pubs waar je een leuke avond met vrienden en familie kunt doorbrengen. In Den Haag kun je bijvoorbeeld terecht bij Café de Zwarte Ruiter, Café De Grote Markt en De Kletskop. Door goede vragen te verzinnen over de geschiedenis van de stad, de lokale cultuur en bezienswaardigheden, wordt de quiz interessant voor zowel de lokale bewoners als de bezoekers van de stad. Een pubquiz is ook een leuke manier om de stad beter te leren kennen en te genieten van een gezellige avond in een van de vele pubs in Den Haag en Scheveningen.

Pubquiz show als teambuilding uitje

Een pubquiz show is een geweldige manier om een bedrijfsuitje te organiseren en tegelijkertijd de teambonding te versterken. Het biedt plezier, humor, gezelligheid, samenwerking en fanatisme. Deelnemers strijden om de meeste vragen goed te beantwoorden en worden uitgedaagd om hun kennis te testen over verschillende onderwerpen zoals sport, geschiedenis, muziek, film, bedrijfsspecifiek en meer. Op aanvraag kan er een quiz op maat gemaakt worden met vragen over het bedrijf, de branche of de interesses van de werknemers. Dit maakt de quiz uniek en interessant voor het bedrijf.

Verschillende onderwerpen in de pubquiz show

De pubquiz is een bekend begrip voor mensen die hun kennis willen testen op een specifiek onderwerp. Er zijn talloze onderwerpen beschikbaar:

 • Sport
 • Geschiedenis
 • Muziek
 • Kerst
 • Nutteloze weetjes
 • Film en series
 • Bedrijfsspecifiek

Dit maakt de quiz een ideale activiteit voor zowel jong als oud en kan bijvoorbeeld worden ingezet als familiedag. Een avondje quizzen begint met het ontvangen van de deelnemers op een locatie naar keuze en het genieten van een drankje. Daarna nemen de deelnemers het tegen elkaar op in verschillende breinbrekende onderwerpen en wordt er gestreden om zoveel mogelijk vragen juist te beantwoorden.

Een avondje quizzen: hoe ziet het eruit?

Een avondje quizzen is een unieke belevenis die begint met een ontvangst op de gekozen locatie. Na het drinken van een drankje start de quizmaster de avond en nemen de deelnemers het tegen elkaar op in verschillende breinbrekende onderwerpen. Tijdens de avond zijn er pauzes waarbij de deelnemers een bittergarnituur kunnen bestellen voordat de quizmaster de quiz hervat en het doel is om zoveel mogelijk vragen juist te beantwoorden.

Na een pauze controleert het jurypanel de vragen en volgt een prijsuitreiking waarbij de winnaar van de avond wordt bekendgemaakt. De winnaar krijgt een mooie trofee. Een pubquiz is een gezellige avond vol spanning en fanatisme.

Wil je zelf een pubquiz organiseren maar heb je hulp nodig bij het bedenken van vragen en het bepalen van een geschikte locatie? Dan kun je bij Activiteiten terecht. Zij maken diverse quizvragen voor verschillende onderwerpen. Ook kun je een pubquiz organiseren die volledig door Activiteiten uit handen wordt genomen.

Een pubquiz show is een ontspannen en leuke manier om tijd door te brengen met vrienden en familie. Tijdens de quiz worden deelnemers gesteld vragen over verschillende onderwerpen, en degene met de meeste juiste antwoorden wint. Er zijn talloze onderwerpen die gebruikt kunnen worden voor quizvragen, waardoor de deelnemers hun kennis over verschillende onderwerpen kunnen testen en hun kennis kunnen uitbreiden.

Pubquiz show op locatie

Een pubquiz show op locatie is een leuke en unieke manier om met vrienden, familie of collega’s te genieten van een avond vol plezier en gezelligheid. Bij een pubquiz op locatie komt een professionele quizmaster naar een door jou gekozen locatie en zorgt hij of zij voor een spannende en uitdagende quiz waarbij jij en je team kunnen laten zien wie de meeste kennis in huis heeft!

Het organiseren van een pubquiz op locatie is gemakkelijk en leuk. Je kunt zelf de locatie kiezen die het beste bij jouw groep past, en de quizmaster zorgt voor alle benodigde materialen en vragen. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken en kun je volop genieten van de avond.

Bovendien is een pubquiz op locatie geschikt voor allerlei gelegenheden, zoals bedrijfsuitjes, verjaardagen, of gewoon een gezellige avond met vrienden. Het is een activiteit die voor iedereen toegankelijk is en waarbij het plezier en de gezelligheid voorop staan.

Wil jij ook een pubquiz op locatie organiseren? Neem dan contact op met Activiteiten en wij helpen je graag verder! Wij zorgen voor een onvergetelijke avond waarbij jij en je team de kans krijgen om te schitteren en te laten zien wat jullie in huis hebben.

Ontdek de Leuke Wereld van Online Pubquizzen

Speel een leuke en uitdagende online pubquiz met vrienden, familie of collega’s en geniet van een avond vol plezier en gezelligheid. Via verschillende websites kun je deelnemen aan een quiz en je kennis testen tegen andere deelnemers.

Online pubquizzen zijn niet alleen ideaal voor mensen die niet in dezelfde stad wonen als hun vrienden of familie, maar ook voor mensen die gewoonweg geen zin hebben om de deur uit te gaan. Het is een fantastische manier om nieuwe mensen te ontmoeten en je kennis te testen tegen andere quizliefhebbers.

Naast het feit dat online pubquizzen leuk en uitdagend zijn, zijn ze ook nog eens goed voor de gezondheid. Door te moeten nadenken en je kennis te testen, blijven je hersenen actief en gezond. Bovendien versterkt het samen met anderen ondernemen van een activiteit, zoals een pubquiz, de sociale interactie en het versterken van banden. Dus waar wacht je nog op? Doe mee aan een online pubquiz en ervaar zelf hoe leuk het kan zijn!