De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

powerkiten

Powerkiten

Vanaf 15 p.p.

2 uur

2 - 1500 personen

Binnen 24 uur reactie

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

Powerkiten

Ervaar de krachten van de wind aan de hand van onze powerkites! Powerkiten is een heerlijke dag uitwaaien op het strand van Scheveningen. Bij Activiteiten leren we je alles op het gebied van powerkiten, zodat je binnen no-time de vlieger onder controle krijgt.

Die vliegers hebben we in verschillende maten. Wanneer je geen ervaring hebt met powerkiten begin je met de kleine vlieger. Hiermee kun je rustig vliegeren en maak je binnen een korte tijd mooie vormen in de lucht.

Wanneer onze begeleiders zien dat je de techniek onder controle hebt, krijg je een grotere vlieger. En dan begint de uitdaging echt! Door de grootte van de vlieger voel je de krachten van de wind. Hierdoor word je als het ware meegesleurd over het strand en maak je al snel grote sprongen van soms wel 2 meter hoog!

Programma powerkiten

Wanneer je kiest voor power kiten bij Activitieiten , leren we je in 2 uur tijd alle basistechnieken.  Het programma van de activiteit ziet er als volgt uit:

 • Ontvangst op de vooraf gesproken locatie in Scheveningen
 • Programma uitleg door onze begeleiders
 • Vlieger / powerkite instructies
 • Eerste sprong met powerkiten
 • Eventueel BBQ of een drankje na afloop

Wat is Powerkitten?

Een dagje powerkiten is een unieke beleving op het strand van Scheveningen. Het is niet voor niets een van de populairste activiteiten aan de strandkust van Nederland. Onze professionele instructeurs leren je alles op het gebied van powerkiten.

Binnen korte tijd krijg je de powerkite onder controle en zul je merken dat je mooie figuren in de lucht kunt maken. Er zal dan ook worden begonnen met de kleine vlieger, om eerst de handelingen onder de knie te krijgen. Wanneer we zien dat je voldoende controle over de kleine vlieger hebt, krijg je van ons een grote vlieger mee. Met deze powerkite kun je binnen korte tijd grote sprongen maken door de lucht. Ook kun je het tegen elkaar opnemen in een wedstrijd, waarbij jullie je laten meeslepen met de wind.

Powerkiten combineren

Powerkiten op het strand van Scheveningen is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje, familiedag of vriendenuitje. Een unieke ervaring waarbij je heerlijk kunt uitwaaien. We kunnen ons voorstellen dat je powerkiten wilt combineren met een andere activiteit. Dit is geen enkel probleem. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Robinson Crusoe Experience? Waar jullie het in teams tegen elkaar opnemen in verschillende minigames, om uiteindelijk te bepalen wie de sterkste groep van de dag is. Of pak je het na het powerkiten liever wat rustiger aan? Dan hebben we met de workshop zandsculpturen maken een leuke activiteit waarbij je heerlijk tot rust kunt komen.

Liever afsluiten met een lunch, BBQ of diner? Leuk! Bij Activiteiten is combineren altijd mogelijk. Geef het van tevoren aan wanneer je de offerte aanvraagt, en wij maken een strakke planning om jullie te voorzien van een heerlijke dag in Scheveningen.

Monique
Lees verder
"Lasergamen Den Haag is super leuk! Spannend en uitdagend."
Tim
Lees verder
"Lasergamen is een leuke en uitdagende activiteit voor alle leeftijden. Het is perfect voor een actief dagje uit!"
Bas
Lees verder
"Lasergamen is een geweldige activiteit voor jong en oud. Het is spannend en uitdagend om te spelen en biedt veel mogelijkheden om te strategize en samen te werken met je teamleden. Ik zou het aan iedereen aanraden!"

Dagplanning en wensen

Volledig naar wens aan te passen.

Wij kunnen uw bedrijfsuitje of teamuitje volledig aanpassen naar uw wensen. Zo kunnen we bijvoorbeeld extra onderdelen of activiteiten toevoegen gedurende de dag, de begintijd en/of eindtijd aanpassen en het gewenste aantal deelnemers wijzigen. Hieronder vindt u de optionele toevoegingen bij deze activiteit:

Lunch

BBQ

Vergadering

Vervoer

Diner

Bedrijfstraining

Overnachting

Film- of foto

Hieronder vindt u ons voorbeeldprogramma, waarbij de tijden volledig naar uw wens kunnen worden aangepast:

 • 13:30 uur: Optionele ontvangst met lunch
 • 14:30 uur: Ontvangst op locatie
 • 15:00 uur: Kennismaking met de begeleider en introductie van het teambuild programma
 • 15:15 uur: Start van de gezamenlijke activiteit
 • 16:45 uur: Pauze
 • 18:15 uur: Einde van de gezamenlijke activiteit
 • 16:30 uur: Optionele aanvang van de borrel
 • 18:00 uur: Optioneel avondprogramma met BBQ, diner, feestavond, etc.

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Geheel vrijblijvend

Binnen 24 uur reactie

Scherpste prijs

Contact met experts

Powerkiten Scheveningen

Beleef een dag vol avontuur op het strand van Scheveningen met powerkiten! Activiteiten biedt professionele begeleiding en stap-voor-stap instructies, waardoor iedereen snel aan de slag kan. Powerkiten is geschikt voor verschillende soorten feestjes en uitjes zoals een vrijgezellenfeest of teambuilding. Naast Scheveningen kun je ook powerkiten in Kijkduin of Hoek van Holland. Onze begeleiders staan altijd klaar om je te helpen en je te begeleiden bij het powerkiten, zodat jij optimaal kunt genieten van deze fantastische sportieve activiteit op het strand.

Wedstrijdelementen tijdens het Powerkiten

Bij powerkiten zien we vaak dat er twee verschillende groepen mensen zijn: De mensen die houden van wedstrijden spelen en de mensen die lekker rustig willen genieten. Voor beide groepen is powerkiten dan ook een uitermate geschikte activiteit. Zeker wanneer je met een diverse groep aan voorkeuren bent. Dit zien we vaak bij familiedaguitjes.  Heb je geen zin in wedstrijdjes? Dan kun je lekker uitwaaien op het strand, waarbij je mooie vormpjes maakt in de lucht.

Wil je er toch wel een wedstrijd van maken? En kun je niet wachten om je vrienden te verslaan? Dan heb je met powerkiten de perfecte activiteit! Zet een parcour uit en bekijk wie zich het snelste kan laten voortrekken door de wind. Of kijk wie de hoogste of verste sprong kan maken. Verschillende mogelijkheden om het tegen elkaar op te nemen. Maar zorg er eerst voor dat je de powerkite goed onder controle hebt. Dit leer je door onze professionele instructeurs. Wanneer we zien dat je de techniek onder de knie hebt, ben je vrij om verschillende wedstrijden te spelen tegen je vrienden.

Ontdek het plezeir van Powerkiten Scheveningen!

Bij Activiteiten verzekeren we je van een geweldige dag op het strand van Scheveningen. Samen zorgen we voor een onvergetelijke ervaring. We leren je alles op het gebied van powerkiten, zodat je binnen korte tijd kunt genieten van de kracht van de wind. Pak het rustig aan door vormpjes te maken in de lucht, of zoek de uitdaging op door er een wedstrijd van te maken tegen je vrienden! Binnen no time kun je met je kite Scheveningen ontdekken.

Vraag daarom geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan om te kijken of je jouw volgende uitje bij ons plant! Hopelijk zien we je graag op het strand van Scheveningen!

Powerkiten in de winter

In de herfst- en wintermaanden is powerkiten op het strand de ultieme uitdaging voor liefhebbers van wind en strand. Trek een dikke jas en warme handschoenen aan en ga uitwaaien op het strand! Aan zee zijn de omstandigheden perfect om de uitdaging aan te gaan met de wind en te vliegeren.

Bij het winterprogramma voor powerkiten kun je het volgende verwachten:

 • Ontvangst met Glühwein of warme chocolademelk (optioneel)
 • Instructies over veiligheid en uitleg over het vliegeren
 • Professionele begeleiding
 • Oefenen van verschillende technieken van het vliegeren
 • Mogelijkheid om te springen of door het zand te slepen
 • Durf je een sprongetje te wagen?

Tips voor beginners:

Power kiting omvat alle vliegeroperaties waarbij de kiter bewust de kracht van de wind gebruikt of ertegen werkt. Er zijn verschillende soorten powerkites, die elk kort worden toegelicht.

Powerkiten: Vliegeren op het strand

Vliegeren op het strand is een eenvoudige en leuke activiteit. Kies voor een grote vlieger en laat je meeslepen door de wind, springen als je een gevorderde kiter bent.

Powerkiting met Skateboard

Powerkiting met skateboard, kort samengevat. Mountainboards lijken op skateboards, maar hebben grotere en grovere wielen. Voor deze activiteit gebruik je meestal een Depowerkite.

Kitebuggy in Scheveningen

Laat je door een 4-lijns mat over het strand trekken in een kitebuggy. Met deze driewielige kar kan je hogere snelheden bereiken dan met een mountainboard.

Soorten vliegersystemen

2-lijns Kitemat

Een 2-lijns kitemat is perfect voor beginners die willen kennismaken met de vliegersport. Met slechts twee lijnen kan de richting van de vlieger worden bepaald. Het is een betaalbare manier om te ontdekken of kiten iets voor jou is. Als je eenmaal bent besmet met het kite-virus, kan een 2-lijns mat al snel saai worden en kun je overstappen naar een 4-lijns vlieger. Hoewel het werken met vier lijnen iets ingewikkelder kan zijn, raak je er snel aan gewend en zijn er meer mogelijkheden dan bij een 2-lijns systeem.

4-lijns Kitemat

Een 4-lijns kitemat biedt veel precisie en controle. Met twee stuurlijnen en twee “remleidingen” kun je de invalshoek van de vlieger wijzigen en deze zelfs achteruit laten vliegen. Door de remleidingen te gebruiken kun je de druk op de vlieger verminderen, waardoor het lanceren en landen zelfs bij sterke wind mogelijk is. Voor wie serieus is over powerkiten, is een 4-lijns kitemat een goede keuze en kitebuggy-rijders hebben een hele set vliegers nodig, minstens één voor elke windsnelheid.

Bedrijfsuitje powerkiten Scheveningen

Beloon je hardwerkende personeel met een origineel en sportief bedrijfsuitje! Onze personeelsdag biedt een divers programma met actieve, creatieve en avontuurlijke activiteiten op sfeervolle locaties. Een perfect georganiseerde dag zorgt voor een positieve atmosfeer binnen je bedrijf of afdeling. Laat je waardering blijken en maak er een dag van die je personeel niet snel zal vergeten!