Login

Registration

Powerkiten Scheveningen

Vanaf 15 p.p
Tijdsduur : 1.5 - 2 uur
Groepen: 2-50 Personen

Powerkiten Scheveningen - Kite-Extreme

Ervaar de krachten van de wind aan de hand van onze powerkites! Powerkiten is een heerlijke dag uitwaaien op het strand van Scheveningen. Bij Activiteiten leren we je alles op het gebied van powerkiten, zodat je binnen no-time de vlieger onder controle krijgt. Die vliegers hebben we in verschillende maten. Wanneer je geen ervaring hebt met powerkiten begin je met de kleine vlieger. Hiermee kun je rustig vliegeren en maak je binnen een korte tijd mooie vormen in de lucht. Wanneer onze begeleiders zien dat je de techniek onder controle hebt, krijg je een grotere vlieger. En dan begint de uitdaging echt! Door de grootte van de vlieger voel je de krachten van de wind. Hierdoor word je als het ware meegesleurd over het strand en maak je al snel grote sprongen van soms wel 2 meter hoog!

 

Programma powerkiten

Wanneer je kiest voor power kiten bij Activitieiten , leren we je in 2 uur tijd alle basistechnieken.  Het programma van de activiteit ziet er als volgt uit:

  • Ontvangst op de vooraf gesproken locatie in Scheveningen
  • Programma uitleg door onze begeleiders
  • Vlieger / powerkite instructies
  • Eerste sprong met powerkiten
  • Eventueel BBQ of een drankje na afloop

 

Wat is Powerkitten?

Een dagje powerkiten is een unieke beleving op het strand van Scheveningen. Het is niet voor niets een van de populairste activiteiten aan de strandkust van Nederland. Onze professionele instructeurs leren je alles op het gebied van powerkiten. Binnen korte tijd krijg je de powerkite onder controle en zul je merken dat je mooie figuren in de lucht kunt maken. Er zal dan ook worden begonnen met de kleine vlieger, om eerst de handelingen onder de knie te krijgen. Wanneer we zien dat je voldoende controle over de kleine vlieger hebt, krijg je van ons een grote vlieger mee. Met deze powerkite kun je binnen korte tijd grote sprongen maken door de lucht. Ook kun je het tegen elkaar opnemen in een wedstrijd, waarbij jullie je laten meeslepen met de wind.

Powerkiten combineren

Powerkiten op het strand van Scheveningen is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje, familiedag of vriendenuitje. Een unieke ervaring waarbij je heerlijk kunt uitwaaien. We kunnen ons voorstellen dat je powerkiten wilt combineren met een andere activiteit. Dit is geen enkel probleem. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Robinson Crusoe Experience? Waar jullie het in teams tegen elkaar opnemen in verschillende minigames, om uiteindelijk te bepalen wie de sterkste groep van de dag is. Of pak je het na het powerkiten liever wat rustiger aan? Dan hebben we met de workshop zandsculpturen maken een leuke activiteit waarbij je heerlijk tot rust kunt komen.

Liever afsluiten met een lunch, BBQ of diner? Leuk! Bij Activiteiten is combineren altijd mogelijk. Geef het van tevoren aan wanneer je de offerte aanvraagt, en wij maken een strakke planning om jullie te voorzien van een heerlijke dag in Scheveningen.

 

Wedstrijdelementen tijdens het Powerkiten

Bij powerkiten zien we vaak dat er twee verschillende groepen mensen zijn: De mensen die houden van wedstrijden spelen en de mensen die lekker rustig willen genieten. Voor beide groepen is powerkiten dan ook een uitermate geschikte activiteit. Zeker wanneer je met een diverse groep aan voorkeuren bent. Dit zien we vaak bij familiedaguitjes.  Heb je geen zin in wedstrijdjes? Dan kun je lekker uitwaaien op het strand, waarbij je mooie vormpjes maakt in de lucht.

Wil je er toch wel een wedstrijd van maken? En kun je niet wachten om je vrienden te verslaan? Dan heb je met powerkiten de perfecte activiteit! Zet een parcour uit en bekijk wie zich het snelste kan laten voortrekken door de wind. Of kijk wie de hoogste of verste sprong kan maken. Verschillende mogelijkheden om het tegen elkaar op te nemen. Maar zorg er eerst voor dat je de powerkite goed onder controle hebt. Dit leer je door onze professionele instructeurs. Wanneer we zien dat je de techniek onder de knie hebt, ben je vrij om verschillende wedstrijden te spelen tegen je vrienden.

 

Ontdek het plezeir van Powerkiten Scheveningen!

Bij Activiteiten verzekeren we je van een geweldige dag op het strand van Scheveningen. Samen zorgen we voor een onvergetelijke ervaring. We leren je alles op het gebied van powerkiten, zodat je binnen korte tijd kunt genieten van de kracht van de wind. Pak het rustig aan door vormpjes te maken in de lucht, of zoek de uitdaging op door er een wedstrijd van te maken tegen je vrienden! Binnen no time kun je met je kite Scheveningen ontdekken.

Vraag daarom geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan om te kijken of je jouw volgende uitje bij ons plant! Hopelijk zien we je graag op het strand van Scheveningen!

Programma

Ontvangst met eventueel een drankje
Uitleg Programma
Powerkite-instructie
Powerkite-tricks leren
Eventueel BBQ of een drankje

Tarieven pakket A

2 Personen
€22.50,-
10 Personen
€20,-
25 Personen
€17.50,-
50 Personen
€15,-

OFFERTE AANVRAGEN

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}