Login

Registration

Powerboat varen

Vanaf 39.50 p.p
Tijdsduur : 1 uur
Groepen: 5-30 Personen

Powerboat varen - Kite-Extreme

 

Ben je dol op activiteiten op zee? Een goed moment om dan eens te kijken wat Powerboat Varen van Activiteiten voor je kan doen. Dit is namelijk een spectaculaire activiteit op zee bij Scheveningen, bijvoorbeeld voor je bedrijfsuitje, groepsuitje, vrijgezellenfeest, of een lekker dagje uit. Dit is echt heerlijk, en dit zal iedereen dan ook echt goed doen. Je gaat echt een onvergetelijke belevenis ervaren op een powerboat en daar zorgen wij graag voor.

 

Wat is Powerboat varen?

Power Boat wordt ook wel RIB genoemd en dat staat voor Rigid Inflatable Boat. Het is een rubberen boot en deze heeft een stevige romp. Je zou het kunnen zien als een samensmelting tussen een conventionele boot en een rubberen boot. Verder heeft deze nog een sterke motor die tot wel 600 pk en deze scheurt je over de zee en trotseert jou en je team de golven! Er kunnen tijdens het Powerboat Varen snelheden worden behaald van 100 kilometer per uur. Dus houd je maar goed vast want dit kan wel eens erg spannend en super leuk worden! Misschien vind je het te snel en wil je het rustig opbouwen, ook dat kan, alles kan naar wens worden aangepast!

 

Powerboat met collega's, familie en vrienden!

Power Boat varen kan eigenlijk met iedereen, dus alle mensen die houden van een spannende en spectaculaire activiteit kunnen mee! Het is daarom ook zeer geschikt om in te zetten voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of met een groep vrienden die van actie houden!

 

Offerte aanvragen?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Powerboat Varen voor jouw team? Kom er dan snel achter door contact op te nemen met ons van Activiteiten. Wij denken graag met je mee en wie weet kun je deze activiteit wel combineren met een ander uitje en afsluiten met een heerlijke BBQ? Jij hoeft het maar te zeggen en wij regelen het voor je! Als je vragen hebt, denken we ook graag met je mee en gaan wij er samen voor zorgen dat jij een heerlijk dagje uit krijgt met je vrienden, collega’s, familieleden en ieder ander!

Programma

Ontvangst eventueel met een drankje
Omkleden
Veiligheid
Race over het water!
Eventueeel BBQ of een drankje na afloop

Tarieven pakket A

4 Personen
€39.50,-
21 Personen
€37,-
50 Personen
€34.50,-

OFFERTE AANVRAGEN

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}