De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

Powerboat Scheveningen

Powerboat Scheveningen

Vanaf 39.50 p.p.

1 uur

6 - 100 personen

Binnen 24 uur reactie

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

Powerboat Scheveningen

Ben je dol op activiteiten op zee? Een goed moment om dan eens te kijken wat Powerboat Scheveningen van Activiteiten voor je kan doen. Dit is namelijk een spectaculaire activiteit op zee bij Scheveningen, bijvoorbeeld voor je bedrijfsuitje, groepsuitje, vrijgezellenfeest, of een lekker dagje uit. Dit is echt heerlijk, en dit zal iedereen dan ook echt goed doen. Je gaat echt een onvergetelijke belevenis ervaren op een powerboat en daar zorgen wij graag voor.

Wat is Powerboat varen?

Power Boat wordt ook wel RIB genoemd en dat staat voor Rigid Inflatable Boat. Het is een rubberen boot en deze heeft een stevige romp. Je zou het kunnen zien als een samensmelting tussen een conventionele boot en een rubberen boot. Verder heeft deze nog een sterke motor die tot wel 600 pk en deze scheurt je over de zee en trotseert jou en je team de golven! Er kunnen tijdens het Powerboat Varen snelheden worden behaald van 100 kilometer per uur. Dus houd je maar goed vast want dit kan wel eens erg spannend en super leuk worden! Misschien vind je het te snel en wil je het rustig opbouwen, ook dat kan, alles kan naar wens worden aangepast!

Powerboat met collega’s, familie en vrienden!

Power Boat varen kan eigenlijk met iedereen, dus alle mensen die houden van een spannende en spectaculaire activiteit kunnen mee! Het is daarom ook zeer geschikt om in te zetten voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of met een groep vrienden die van actie houden!

Offerte aanvragen?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Powerboat Scheveningen voor jouw team? Kom er dan snel achter door contact op te nemen met ons van Activiteiten. Wij denken graag met je mee en wie weet kun je deze activiteit wel combineren met een ander uitje en afsluiten met een heerlijke BBQ? Jij hoeft het maar te zeggen en wij regelen het voor je! Als je vragen hebt, denken we ook graag met je mee en gaan wij er samen voor zorgen dat jij een heerlijk dagje uit krijgt met je vrienden, collega’s, familieleden en ieder ander!

Monique
Lees verder
"Lasergamen Den Haag is super leuk! Spannend en uitdagend."
Tim
Lees verder
"Lasergamen is een leuke en uitdagende activiteit voor alle leeftijden. Het is perfect voor een actief dagje uit!"
Bas
Lees verder
"Lasergamen is een geweldige activiteit voor jong en oud. Het is spannend en uitdagend om te spelen en biedt veel mogelijkheden om te strategize en samen te werken met je teamleden. Ik zou het aan iedereen aanraden!"

Dagplanning en wensen

Volledig naar wens aan te passen.

Wij kunnen uw bedrijfsuitje of teamuitje volledig aanpassen naar uw wensen. Zo kunnen we bijvoorbeeld extra onderdelen of activiteiten toevoegen gedurende de dag, de begintijd en/of eindtijd aanpassen en het gewenste aantal deelnemers wijzigen. Hieronder vindt u de optionele toevoegingen bij deze activiteit:

Lunch

BBQ

Vergadering

Vervoer

Diner

Bedrijfstraining

Overnachting

Film- of foto

Hieronder vindt u ons voorbeeldprogramma, waarbij de tijden volledig naar uw wens kunnen worden aangepast:

  • 13:30 uur: Optionele ontvangst met lunch
  • 14:30 uur: Ontvangst op locatie
  • 15:00 uur: Kennismaking met de begeleider en introductie van het teambuild programma
  • 15:15 uur: Start van de gezamenlijke activiteit
  • 16:45 uur: Pauze
  • 18:15 uur: Einde van de gezamenlijke activiteit
  • 16:30 uur: Optionele aanvang van de borrel
  • 18:00 uur: Optioneel avondprogramma met BBQ, diner, feestavond, etc.

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Geheel vrijblijvend

Binnen 24 uur reactie

Scherpste prijs

Contact met experts

Powerboat Scheveningen

Ervaar een spectaculaire activiteit om nooit te vergeten met Powerboat Scheveningen varen! Onze Powerboat met ronkende motoren wacht op u in de haven van Scheveningen, waar u instructie krijgt van onze speciale gediplomeerde kapiteins en een reddingsvest om krijgt voor extra veiligheid. Tijdens het varen zult u ongekende G krachten ervaren terwijl u met snelheden van wel 80 tot 100 km per uur over de Noordzee knalt, over golven vliegt en door de branding snijdt. Powerboat varen is de ultieme beleving van snelheid, wind en water. Kom en ervaar het zelf!

Rib powerboat varen personeelsuitje

Bij Powerboat Scheveningen kunt u met groepen tot wel 30 personen tegelijkertijd powerboat varen op de Noordzee. Voor grotere groepen bieden wij de mogelijkheid om in verschillende shifts te varen of te kiezen voor andere activiteiten zoals Powerkiten of een teambuildingactiviteit. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en een onvergetelijke dag op het water.

Rib Powerboat Varen familie, vrienden of vrijgezellenfeest

Powerboat Scheveningen is niet alleen geschikt voor avontuurlijke activiteiten, maar ook voor familie-uitjes en vrijgezellenfeesten! Kies voor een onvergetelijke ervaring en geniet samen van een adrenalinekick op het water. Bij ons kunt u zelfs het jarige familielid of de vrijgezel verrassen door hen halverwege in een dry suit over boord te gooien en te genieten van de Powerboat voor jullie alleen! Wij bieden speciale programma’s aan, die volledig naar uw eigen wens aangepast kunnen worden.