De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

piemels pimpen

Piemels pimpen

Vanaf 25 p.p.

1 uur

5 - 150 personen

Binnen 24 uur reactie

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

Piemels pimpen

Als je op zoek bent naar een originele en gekke activiteit voor een onvergetelijke dag met vrienden of familie, dan is Piemels Pimpen wellicht iets voor jou. Activiteiten, gevestigd in Den Haag en omgeving, weet keer op keer te verrassen met originele activiteiten, zodat je voor elk denkbaar uitje bij hen terecht kan. Piemels Pimpen is een workshop waarbij je op een creatieve en hilarische manier bezig bent.

Piemels Pimpen voor een origineel uitje

Piemels Pimpen is perfect voor vrijgezellenfeesten en verjaardagen waarbij je op zoek bent naar wat creatieve gekkigheid. Terwijl je op een luchtige manier lekker creatief bezig bent, creëer je tevens een hilarisch moment. Cupcakes bakken is misschien gezellig, maar met Piemels Pimpen maak je de stoutste dromen van de aankomende bruid of bruidegom pas echt waar. Door de gekkigheid vergeet je even alle stress die soms bij een bruiloft komt kijken. Maar ook als je een keer op een ludieke manier je verjaardag wilt vieren, is Piemels Pimpen het ideale uitje.

Monique
Lees verder
"Lasergamen Den Haag is super leuk! Spannend en uitdagend."
Tim
Lees verder
"Lasergamen is een leuke en uitdagende activiteit voor alle leeftijden. Het is perfect voor een actief dagje uit!"
Bas
Lees verder
"Lasergamen is een geweldige activiteit voor jong en oud. Het is spannend en uitdagend om te spelen en biedt veel mogelijkheden om te strategize en samen te werken met je teamleden. Ik zou het aan iedereen aanraden!"

Dagplanning en wensen

Volledig naar wens aan te passen.

Wij kunnen uw bedrijfsuitje of teamuitje volledig aanpassen naar uw wensen. Zo kunnen we bijvoorbeeld extra onderdelen of activiteiten toevoegen gedurende de dag, de begintijd en/of eindtijd aanpassen en het gewenste aantal deelnemers wijzigen. Hieronder vindt u de optionele toevoegingen bij deze activiteit:

Lunch

BBQ

Vergadering

Vervoer

Diner

Bedrijfstraining

Overnachting

Film- of foto

Hieronder vindt u ons voorbeeldprogramma, waarbij de tijden volledig naar uw wens kunnen worden aangepast:

  • 13:30 uur: Optionele ontvangst met lunch
  • 14:30 uur: Ontvangst op locatie
  • 15:00 uur: Kennismaking met de begeleider en introductie van het teambuild programma
  • 15:15 uur: Start van de gezamenlijke activiteit
  • 16:45 uur: Pauze
  • 18:15 uur: Einde van de gezamenlijke activiteit
  • 16:30 uur: Optionele aanvang van de borrel
  • 18:00 uur: Optioneel avondprogramma met BBQ, diner, feestavond, etc.

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Geheel vrijblijvend

Binnen 24 uur reactie

Scherpste prijs

Contact met experts

Creatieve workshop Piemels pimpen

De workshop Piemels pimpen is dé nieuwste trend onder vrijgezellenfeesten! Tijdens deze creatieve workshop krijg je verschillende technieken en materialen aangeboden om te experimenteren en je eigen stijl te creëren. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je te begeleiden bij elke stap van het pimpproces. Schrijf je snel in voor deze hilarische en creatieve workshop en laat je inspireren door je eigen creativiteit!

Creatief uitje met vriendinnen

Een creatief uitje met vriendinnen is een geweldige manier om samen te komen, te ontspannen en je creativiteit te laten stromen. Er zijn talloze activiteiten waaruit je kunt kiezen, afhankelijk van je interesses en wat je wilt bereiken. Als je van dansen houdt, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Salsa workshop. Wat je ook kiest, zorg ervoor dat je genoeg tijd hebt om te socializen en te lachen met je vriendinnen. Dit creatieve uitje met vriendinnen is de perfecte manier om te ontspannen, te leren en te genieten van elkaars gezelschap.