De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

picknick boot den haag

Picknick Boot Den Haag

Vanaf 250 p.p.

1,5 uur

2 - 100 personen

Binnen 24 uur reactie

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

Picknick Boot Den Haag

Ontdek Den Haag op een unieke manier

Bij Activiteiten is het mogelijk om met een gezellige picknick boot Den Haag door de Haagse grachten van de Hofstad te varen. Tijdens deze unieke en gezellige rondvaart ontdek je de historische stad op een geheel nieuwe wijze. Bewonder de monumentale bezienswaardigheden, herken unieke plekken en ontdek de oude grachten tijdens de Den Haag rondvaart. Het beste van alles is dat je deze ervaring kunt delen met de mensen die je lief hebt.

Stel zelf het perfecte arrangement samen voor de picknick boot

De picknick boot Den Haag van Activiteiten is zo uniek omdat je zelf kunt bepalen wat er gegeten en gedronken wordt aan boord. De mogelijkheden zijn eindeloos en we denken graag met je mee om het perfecte arrangement samen te stellen. De tocht is geschikt voor 12 personen en het is mogelijk om met meerdere boten te varen.

Beleef een unieke, 2 uur durende rondvaart met de Picknickboot Den Haag

Ontdek de Haagse grachten tijdens de unieke, 2 uur durende rondvaart met de Picknick boot. Samen met Activiteiten leer je de historische stad op een geheel nieuwe wijze kennen. Geniet van de gezelligheid en het uitzicht terwijl je langs de monumentale bezienswaardigheden vaart en unieke plekken herkent. Een perfecte manier om te genieten met de mensen die je lief hebt.

Monique
Lees verder
"Lasergamen Den Haag is super leuk! Spannend en uitdagend."
Tim
Lees verder
"Lasergamen is een leuke en uitdagende activiteit voor alle leeftijden. Het is perfect voor een actief dagje uit!"
Bas
Lees verder
"Lasergamen is een geweldige activiteit voor jong en oud. Het is spannend en uitdagend om te spelen en biedt veel mogelijkheden om te strategize en samen te werken met je teamleden. Ik zou het aan iedereen aanraden!"

Dagplanning en wensen

Volledig naar wens aan te passen.

Wij kunnen uw bedrijfsuitje of teamuitje volledig aanpassen naar uw wensen. Zo kunnen we bijvoorbeeld extra onderdelen of activiteiten toevoegen gedurende de dag, de begintijd en/of eindtijd aanpassen en het gewenste aantal deelnemers wijzigen. Hieronder vindt u de optionele toevoegingen bij deze activiteit:

Lunch

BBQ

Vergadering

Vervoer

Diner

Bedrijfstraining

Overnachting

Film- of foto

Hieronder vindt u ons voorbeeldprogramma, waarbij de tijden volledig naar uw wens kunnen worden aangepast:

  • 13:30 uur: Optionele ontvangst met lunch
  • 14:30 uur: Ontvangst op locatie
  • 15:00 uur: Kennismaking met de begeleider en introductie van het teambuild programma
  • 15:15 uur: Start van de gezamenlijke activiteit
  • 16:45 uur: Pauze
  • 18:15 uur: Einde van de gezamenlijke activiteit
  • 16:30 uur: Optionele aanvang van de borrel
  • 18:00 uur: Optioneel avondprogramma met BBQ, diner, feestavond, etc.

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Geheel vrijblijvend

Binnen 24 uur reactie

Scherpste prijs

Contact met experts

De Picknick Boot Den Haag

Wil je een heerlijke middag beleven terwijl je ontspant op een boot en geniet van de prachtige Haagse grachten? Dan is de Picknick Boot Den Haag de perfecte keuze voor jou! Deze boottocht biedt niet alleen een scala aan leuke bezienswaardigheden, maar ook een heerlijke selectie hapjes en drankjes om van te genieten gedurende de 2 uur durende tocht.

Als je meer wilt dan alleen een rondvaart, kun je de boottocht combineren met een rondleiding door de stad. Onze ervaren gids neemt je mee op een reis door de geschiedenis van Den Haag en leert je alles over de stad.

Activiteiten heeft meer te bieden dan alleen de Picknick Boot Den Haag. We hebben een breed scala aan arrangementen en activiteiten in Den Haag om uit te kiezen. Na een heerlijke boottocht door Den Haag kun je je dagprogramma hervatten met een andere activiteit, zoals een GPS-tour door de straten van Den Haag om de prachtige bezienswaardigheden van de stad te ontdekken.

Leer Den Haag kennen

Bezoek enkele van de bekendste bezienswaardigheden van Den Haag, waaronder Het Binnenhof, Paleis Noordeinde, het Mauritshuis, het Vredespaleis en de vele musea. Leer ook interessante feiten over de stad, zoals het verschil tussen een Hagenees en een Hagenaar en waarom de ooievaar op het stadsschild staat.

Kies voor Activiteiten

Bij Activiteiten staat kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop. Wij bespreken graag je wensen om ervoor te zorgen dat de boottocht geheel naar jouw wens wordt geregeld. Geef ons het aantal personen, de gewenste datum en het gewenste tijdstip door, en we plannen het in. Je kunt ook kiezen welke drankjes en hapjes je aan boord wilt hebben.

Wij ontvangen je graag op een nader te bespreken locatie, waar je aan boord kunt stappen. Na een korte toelichting van de boottocht en enkele regels, begint de rondvaart langs de bijzondere plekken in de stad. Leer de politieke historie van Den Haag kennen tijdens deze unieke rondvaart. Activiteiten staat voor je klaar om er een onvergetelijke ervaring van te maken.