De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

Oud Hollandse spellen

Oud Hollandse spellen

Vanaf 15 p.p.

2 uur

2 - 100 personen

Binnen 24 uur reactie

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

Oud Hollandse spellen

Bij Activiteiten kun je een tal van Oud Hollandse spellen huren voor verschillende gelegenheden. Of je nu een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje of schooldag organiseert, deze spellen zijn ideaal voor alle leeftijden.

Herbeleef je jeugd met Oud Hollandse spelletjes

Het huren van Oud Hollandse spellen bij Activiteiten brengt de nodige herinneringen aan vroeger terug. Speel het spannende Ganzenbord of daag elkaar uit tijdens een potje Twister. Het is een geweldige manier om een gezellige dag te organiseren met je kinderen, of om een unieke middag met alle leerlingen op school te beleven.

Maak je kinderfeestje of schooldag extra speciaal met Oud Hollandse spellen

Oud Hollandse spellen zijn niet alleen leuk voor volwassenen, maar ook voor kinderen van nu! Bij Activiteiten helpen we je graag bij het samenstellen van een uniek pakket aan de leukste spellen voor tijdens een kinderfeestje of middag op school. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en beleef samen een onvergetelijke dag.

Monique
Lees verder
"Lasergamen Den Haag is super leuk! Spannend en uitdagend."
Tim
Lees verder
"Lasergamen is een leuke en uitdagende activiteit voor alle leeftijden. Het is perfect voor een actief dagje uit!"
Bas
Lees verder
"Lasergamen is een geweldige activiteit voor jong en oud. Het is spannend en uitdagend om te spelen en biedt veel mogelijkheden om te strategize en samen te werken met je teamleden. Ik zou het aan iedereen aanraden!"

Dagplanning en wensen

Volledig naar wens aan te passen.

Wij kunnen uw bedrijfsuitje of teamuitje volledig aanpassen naar uw wensen. Zo kunnen we bijvoorbeeld extra onderdelen of activiteiten toevoegen gedurende de dag, de begintijd en/of eindtijd aanpassen en het gewenste aantal deelnemers wijzigen. Hieronder vindt u de optionele toevoegingen bij deze activiteit:

Lunch

BBQ

Vergadering

Vervoer

Diner

Bedrijfstraining

Overnachting

Film- of foto

Hieronder vindt u ons voorbeeldprogramma, waarbij de tijden volledig naar uw wens kunnen worden aangepast:

 • 13:30 uur: Optionele ontvangst met lunch
 • 14:30 uur: Ontvangst op locatie
 • 15:00 uur: Kennismaking met de begeleider en introductie van het teambuild programma
 • 15:15 uur: Start van de gezamenlijke activiteit
 • 16:45 uur: Pauze
 • 18:15 uur: Einde van de gezamenlijke activiteit
 • 16:30 uur: Optionele aanvang van de borrel
 • 18:00 uur: Optioneel avondprogramma met BBQ, diner, feestavond, etc.

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Geheel vrijblijvend

Binnen 24 uur reactie

Scherpste prijs

Contact met experts

Top 5 Oud Hollandse spellen

Oud Hollandse spelletjes zijn al eeuwenoud en nog steeds erg populair bij kinderen. Hieronder staan de vijf leukste bordspellen die je regelmatig tegenkomt op scholen en kinderfeestjes:

 1. Ganzenbord: Dit klassieke bordspel wordt gespeeld met een speelbord dat bestaat uit 63 vakjes. Spelers moeten hun pion over het bord bewegen en verschillende obstakels en beloningen tegenkomen. Het doel is om als eerste het vakje met het getal 63 te bereiken.
 2. Sjoelen: Sjoelen is een traditioneel Nederlands behendigheidsspel dat al sinds de 19e eeuw wordt gespeeld. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk punten te scoren door houten schijven in de juiste vakken te schuiven met behulp van een duwstok.
 3. Mens erger je niet: Dit bordspel wordt gespeeld door pionnen rond een speelbord te bewegen en als eerste al hun pionnen in hun thuisbasis te krijgen. Het spel is al jarenlang populair en er zijn vele varianten op dit spel, zoals het Keezenspel.
 4. Twister: Twister is een uniek en soms lachwekkend spel waarbij spelers in de meest rare posities komen te staan. Het doel is om zo lang mogelijk op de mat te blijven staan en niet om te vallen of om je evenwicht te verliezen.
 5. Vier op een rij: Dit strategische spel vereist tactisch denken en vooruit plannen om als eerste vier speelstukken op een rij te krijgen, zowel horizontaal, verticaal als diagonaal.

Kies voor Activiteiten

Bij Activiteiten bieden we een uitgebreid assortiment aan Oud Hollandse spellen en bordspellen om te huren voor verschillende gelegenheden. Onze spellen zijn niet alleen leuk om te spelen, maar bieden ook een geweldige manier om mensen samen te brengen en te zorgen voor een goede sfeer.

De spellen zijn gemakkelijk te spelen en geschikt voor alle leeftijden. We bieden verschillende opties voor het huren van onze spellen, van individuele spellen tot een volledig toernooi. De tarieven beginnen bij €15 per persoon en we kunnen de spellen op locatie bezorgen en ophalen. Je kunt het huren van de spellen ook combineren met andere activiteiten die we bij Activiteiten aanbieden. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken en een geschikte prijs te krijgen.