De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

Lasergamen den haag

Lasergamen Den Haag

Vanaf 15 p.p.

1 uur

10 - 30 personen

Binnen 24 uur reactie

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

Lasergamen Den Haag

Ontdek de nieuwe manier van lasergamen Den Haag!

Lasertagging is de nieuwste en meest opwindende vorm van lasergamen Den Haag, of waar je maar wilt spelen. Dit is een geweldig groepsspel dat perfect is voor vrienden, families en zelfs als teambuildingactiviteit voor bedrijven. Het kan zowel binnen als buiten worden gespeeld en het is alsof je in een echte videogame zit! Lasergaming houdt in dat twee groepen tegen elkaar strijden door op elkaar te schieten met speciale geweren. Alle deelnemers dragen een speciaal pak, wat het spel volkomen veilig maakt. Bovendien worden de scores bijgehouden, zodat je altijd kunt zien hoe goed je het doet. Activiteiten biedt ook andere activiteiten die gecombineerd kunnen worden met Lasertagging Den Haag, dus er is genoeg te beleven!

Lasergaming is het ideale, meest hilarische spel voor eenĀ bedrijfsuitje,Ā familiedag,Ā vrijgezellenfeestĀ ofĀ vriendendag.

Lasertaggen is een leuke bezigheid!

Of je nu een kinderfeestje, vrijgezellenfeest, familiebijeenkomst of bedrijfsuitje organiseert, lasertag is altijd een geweldige keuze! Het is een activiteit die geschikt is voor iedereen en waarbij teams tegen elkaar kunnen strijden. Tijdens het spel is samenwerking van groot belang en natuurlijk is het ook belangrijk dat deelnemers plezier hebben in het competitieve aspect van het spel. Bij Activiteiten ben je aan het juiste adres voor het organiseren van deze leuke activiteit voor jou en je medespelers.

Monique
Lees verder
"Lasergamen Den Haag is super leuk! Spannend en uitdagend."
Tim
Lees verder
"Lasergamen is een leuke en uitdagende activiteit voor alle leeftijden. Het is perfect voor een actief dagje uit!"
Bas
Lees verder
"Lasergamen is een geweldige activiteit voor jong en oud. Het is spannend en uitdagend om te spelen en biedt veel mogelijkheden om te strategize en samen te werken met je teamleden. Ik zou het aan iedereen aanraden!"

Dagplanning en wensen

Volledig naar wens aan te passen.

Wij kunnen uw bedrijfsuitje of teamuitje volledig aanpassen naar uw wensen. Zo kunnen we bijvoorbeeld extra onderdelen of activiteiten toevoegen gedurende de dag, de begintijd en/of eindtijd aanpassen en het gewenste aantal deelnemers wijzigen. Hieronder vindt u de optionele toevoegingen bij deze activiteit:

Lunch

BBQ

Vergadering

Vervoer

Diner

Bedrijfstraining

Overnachting

Film- of foto

Hieronder vindt u ons voorbeeldprogramma, waarbij de tijden volledig naar uw wens kunnen worden aangepast:

  • 13:30 uur: Optionele ontvangst met lunch
  • 14:30 uur: Ontvangst op locatie
  • 15:00 uur: Kennismaking met de begeleider en introductie van het teambuild programma
  • 15:15 uur: Start van de gezamenlijke activiteit
  • 16:45 uur: Pauze
  • 18:15 uur: Einde van de gezamenlijke activiteit
  • 16:30 uur: Optionele aanvang van de borrel
  • 18:00 uur: Optioneel avondprogramma met BBQ, diner, feestavond, etc.

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Geheel vrijblijvend

Binnen 24 uur reactie

Scherpste prijs

Contact met experts

Hoe werkt Lasergamen Den Haag?

Lasertagging is een activiteit die op verschillende locaties, waaronder Den Haag, kan worden beoefend. Bij aanvang ontvangen deelnemers hun uitrusting en wordt er een briefing gegeven. Hierna kunnen alle deelnemers de ‘arena’ betreden en begint het spannende gevecht dat doorgaans zo’n 10-15 minuten duurt. Hoewel het een relatief eenvoudige activiteit is, zorgt de opwinding en spanning ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt!

Kies voor lasergamen Den Haag

Bij Activiteiten kun je een spannende variant van het traditionele lasergamen Den Haag beleven: lasertagging! Bij lasertagging speel je eigenlijk een uitgebreide versie van laser tikkertje. Wanneer je wordt geraakt tijdens de activiteit, gaan er twee lampjes branden op je schouder. In tegenstelling tot bij gewoon lasergamen, is het bij lasertagging meestal niet toegestaan om te rennen. Wil jij weten wie er als winnaar uit de strijd komt bij lasertagging in Den Haag? Kies dan ook voor deze uitdagende activiteit bij Activiteiten!

Lasertagging combineren met eten of andere activiteiten

Bij Activiteiten bieden we de mogelijkheid om lasertagging te combineren met andere activiteiten of een heerlijke maaltijd. Vertel ons jouw wensen en wij stellen vrijblijvend een offerte voor je op. Bij akkoord kunnen we alles direct inplannen, zodat jij zorgeloos kunt genieten van jouw dag vol plezier. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om je verder te helpen!

Lasergame Den Haag

Lasergamen is een spannend en uitdagend spel waarbij spelers met laserpistolen op elkaar schieten in een speciaal daarvoor ontworpen arena. In Den Haag kun je een onvergetelijke lasergame ervaring beleven bij Lasergame Den Haag.

In de arena van Lasergamen Den Haag kun je samen met je vrienden of collega’s strijden in verschillende spelvormen. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar, afhankelijk van hoe lang je wilt spelen en met hoeveel mensen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het Basispakket, waarbij je een uur lang kunt spelen.

Naast lasergamen biedt Lasertagging Den Haag ook de mogelijkheid om te zorgen voor een complete feestavond. Kies bijvoorbeeld voor het VIP-pakket, waarbij je na het spelen van lasergame kunt genieten van een heerlijke maaltijd en drankjes in een gezellig restaurant.

Lasergamen is geschikt voor zowel jong als oud en is daarom een perfecte activiteit voor het hele gezin of voor een bedrijfsuitje. Wil je een onvergetelijke en spannende lasergame ervaring beleven in Den Haag? Bezoek dan Lasergame Den Haag en reserveer direct een speelafspraak.

Ben je op zoek naar een unieke en spannende activiteit in Den Haag om samen met je vrienden of familie te doen?

Dan is lasergamen in de Binckhorst een fantastisch idee! Onze lasergame-installaties zijn geschikt voor jong en oud en bieden urenlang speelplezier.

Bij ons kun je kiezen uit diverse uitdagende missies, waarbij je samen met je team de strijd aangaat tegen andere spelers. Dankzij de nieuwste technologieƫn in onze lasergame-installaties is het spel super realistisch en spannend. Onze professionele medewerkers staan klaar om ervoor te zorgen dat je lasergamen-ervaring onvergetelijk wordt.

Na afloop van het lasergamen kun je genieten van een heerlijke verjaardagstaart of andere lekkernijen om het feestgevoel compleet te maken. En als aandenken aan deze fantastische dag krijgt elke speler een medaille.

Ontdek nu de opwindende wereld van lasergamen in de Binckhorst en beleef samen een onvergetelijke dag!