De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

IJssculpturen maken

IJssculpturen maken

Vanaf 27.50 p.p.

2 uur

5 - 500 personen

Binnen 24 uur reactie

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

IJssculpturen maken

IJskoude workshop ijssculpturen maken perfect voor de teambuilding!

Bent u op zoek naar een winteruitje dat zorgt voor een flinke dosis teambuilding? Dan is de workshop ijssculpturen maken absoluut een aanrader! Tijdens deze creatieve en afwisselende activiteit krijgt u de kans om uw eigen ijskunstwerk te maken, gebaseerd op een door u gekozen thema.

De workshop biedt een uitstekende gelegenheid om de verschillende talenten binnen uw groep te ontdekken en te benutten, zoals communicatie, creativiteit en planning. Om het beste resultaat te bereiken, is een goede samenwerking essentieel. Daarom is deze activiteit de ideale teambuildingsactiviteit voor in de winter.

Kortom, als u op zoek bent naar een koude, maar inspirerende activiteit die uw team samenbrengt en hun creativiteit en samenwerkingsvaardigheden versterkt, dan is de workshop ijssculpturen maken de perfecte keuze!

Monique
Lees verder
"Lasergamen Den Haag is super leuk! Spannend en uitdagend."
Tim
Lees verder
"Lasergamen is een leuke en uitdagende activiteit voor alle leeftijden. Het is perfect voor een actief dagje uit!"
Bas
Lees verder
"Lasergamen is een geweldige activiteit voor jong en oud. Het is spannend en uitdagend om te spelen en biedt veel mogelijkheden om te strategize en samen te werken met je teamleden. Ik zou het aan iedereen aanraden!"

Dagplanning en wensen

Volledig naar wens aan te passen.

Wij kunnen uw bedrijfsuitje of teamuitje volledig aanpassen naar uw wensen. Zo kunnen we bijvoorbeeld extra onderdelen of activiteiten toevoegen gedurende de dag, de begintijd en/of eindtijd aanpassen en het gewenste aantal deelnemers wijzigen. Hieronder vindt u de optionele toevoegingen bij deze activiteit:

Lunch

BBQ

Vergadering

Vervoer

Diner

Bedrijfstraining

Overnachting

Film- of foto

Hieronder vindt u ons voorbeeldprogramma, waarbij de tijden volledig naar uw wens kunnen worden aangepast:

  • 13:30 uur: Optionele ontvangst met lunch
  • 14:30 uur: Ontvangst op locatie
  • 15:00 uur: Kennismaking met de begeleider en introductie van het teambuild programma
  • 15:15 uur: Start van de gezamenlijke activiteit
  • 16:45 uur: Pauze
  • 18:15 uur: Einde van de gezamenlijke activiteit
  • 16:30 uur: Optionele aanvang van de borrel
  • 18:00 uur: Optioneel avondprogramma met BBQ, diner, feestavond, etc.

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Geheel vrijblijvend

Binnen 24 uur reactie

Scherpste prijs

Contact met experts

Leer ijssculpturen maken tijdens onze workshop

Bij Activiteiten bieden we een workshop ijssculpturen aan waarin je op een compleet andere manier leert omgaan met ijs. Met hamer en beitel in de hand en handschoenen aan beleef je de ultieme ijspret. Het bewerken van ijs is niet eenvoudig vanwege de eigenschappen ervan. Daarom zorgen wij voor perfecte blokken ijs voor onze workshop. Je leert verschillende technieken en vaardigheden om prachtige ijssculpturen te maken van bloemen, vruchten en chocolade.

Workshop ijssculpturen op locatie bij Activiteiten

Bij Activiteiten kun je genieten van een unieke en leerzame ijssculpturen workshop op locatie. Onze professionele kunstenaars leren je alle nodige vaardigheden en technieken om prachtige ijssculpturen te maken. Je kunt kiezen uit verschillende thema’s, zoals bloemen, dieren of zelfs een Kerstthema. De workshop is geschikt voor zowel beginners als ervaren ijssculptuur kunstenaars en is een leuke activiteit voor individuele bezoekers of groepen. Het is ook een uniek idee voor teambuilding activiteiten of als een leuke manier om een speciale gelegenheid te vieren.

Ervaar de creatieve uitdaging van ijssculpturen maken

Bij Activiteiten kun je de creatieve uitdaging van ijssculpturen maken ervaren. Tijdens onze workshop ijssculpturen leer je ijssculpturen maken en samenwerken. Het is een moeilijke vaardigheid die je tijdens deze workshop onder de knie kunt krijgen onder begeleiding van ervaren instructeurs. Als het slecht weer is, dan is deze activiteit een prima alternatief voor het pakken van een terrasje. En zeg nou zelf, hoeveel mensen kunnen vertellen dat ze ijssculpturen kunnen maken?

Winteractiviteit

Bij Activiteiten kun je ook in de winter genieten van een leuke activiteit: ijssculpturen maken. Tijdens onze workshop leer je ijs op een andere manier kennen. Het team bepaalt het thema van de ijssculpturen en daarna krijgt ieder team een instructie- en schetsformulier, waarbij je jouw kunstwerk vorm geeft. Eerst wordt het ijs klaargemaakt, waarbij je vooral grove werkzaamheden verricht. Daarna maak je een plan van aanpak en kun je het ontwerp van de schets nagaan maken. Na afloop zal een jury bekend maken welk team de mooiste ijssculptuur heeft gemaakt.

Teambuilding met ijssculpturen maken

Deze workshop is ideaal als teambuilding activiteit omdat het team moet samenwerken om een mooi resultaat te bereiken. Het is ook een geweldige manier om de creativiteit en het probleemoplossend vermogen van het team te verbeteren.

Bovendien is deze workshop ijssculpturen maken een perfecte winteractiviteit, die je kunt doen met je vrienden, familie, collega’s of studiegenoten. Het is een unieke en creatieve manier om de winterse kou te trotseren en tegelijkertijd plezier te hebben.

Of je nu op zoek bent naar een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, verjaardagsfeestje of gewoon een dagje uit met vrienden, de workshop ijssculpturen maken is een geweldige keuze. Bij Activiteiten kun je terecht voor deze workshop op locatie, waarbij professionele kunstenaars je de nodige vaardigheden en technieken leren om prachtige ijssculpturen te maken.