Login

Registration

Graffiti

Vanaf 20 p.p
Tijdsduur : 2 uur
Groepen: 10-50 Personen

Graffiti - Kite-Extreme

 

Je hebt natuurlijk vast wel eens van Graffiti gehoord, maar weet je ook waar het voor is bedoeld? De meeste mensen die het doen, zien het als een mooie kunstvorm en willen daarmee een statement maken of een boodschap overbrengen of een verhaal vertellen. Andere mensen zien het juist alleen als een illegale vorm van het beschilderen van muren op de straat. Maar gelukkig kan jij het ook doen maar dan op een legale manier. Bij Activiteiten Events kun je nu met deze graffiti workshop op legale wijze de creativiteit de vrije loop laten gaan en geweldige schilderingen maken op een groot doek! Je gaat zelf ontdekken wat voor moois jij kunt realiseren met Graffiti, wie weet ben je wel een geboren kunstenaar! Ervaar het zelf en ontdek het tijdens de workshop Graffiti bij Activiteiten.

Een creatieve teambuilding activiteit

Als je op zoek bent naar een leuke workshop voor een personeelsuitjes, of bijvoorbeeld familiedagen dan is Graffiti een zeer geschikte workshop. Onder professionele begeleiding kun je samen met collega’s, vrienden of familie aan de slag met een eigen ontworpen creatie op een groot doek. Daarom is het ook een perfecte teambuilding activiteit en dit kan ook goed worden gecombineerd met andere arrangementen van Activiteiten Events. Ontdek zelf jouw talenten en wie weet is het wel iets waar je verder mee wilt gaan!

Offerte aanvragen?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Graffiti voor jouw team? Zorg er dan voor dat je snel contact met ons op gaat nemen en dan kunnen wij de workshop snel inplannen. Dit kan ook nog eens gecombineerd worden met andere activiteiten en je kunt de dag ook afsluiten met een heerlijke BBQ aan het strand bijvoorbeeld. Als je vragen hebt, denken we ook graag met je mee en gaan wij er samen voor zorgen dat jij een heerlijk dagje uit krijgt met je vrienden, collega’s, familieleden en ieder ander.

Programma

Ontvangst met eventueel een drankje
Uitleg Programma
Start workshop
Eventueel BBQ of een drankje

Tarieven pakket A

6 Personen
€27.50,-
10 Personen
€25,-
25 Personen
€22.50,-
50 Personen
€20,-

OFFERTE AANVRAGEN

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}