De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

graffiti workshop

Graffiti Workshop

Vanaf 25 p.p.

2 uur

10 - 1000 personen

Binnen 24 uur reactie

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

Graffiti Workshop

Je hebt natuurlijk vast wel eens van Graffiti workshop gehoord, maar weet je ook waar het voor is bedoeld? De meeste mensen die het doen, zien het als een mooie kunstvorm en willen daarmee een statement maken of een boodschap overbrengen of een verhaal vertellen. Andere mensen zien het juist alleen als een illegale vorm van het beschilderen van muren op de straat. Maar gelukkig kan jij het ook doen maar dan op een legale manier.

Bij Activiteiten Events kun je nu met deze graffiti workshop op legale wijze de creativiteit de vrije loop laten gaan en geweldige schilderingen maken op een groot doek! Je gaat zelf ontdekken wat voor moois jij kunt realiseren met Graffiti, wie weet ben je wel een geboren kunstenaar! Ervaar het zelf en ontdek het tijdens de workshop Graffiti bij Activiteiten.

Een creatieve teambuilding activiteit

Als je op zoek bent naar een leuke workshop voor een personeelsuitjes, of bijvoorbeeld familiedagen dan is Graffiti een zeer geschikte workshop. Onder professionele begeleiding kun je samen met collega’s, vrienden of familie aan de slag met een eigen ontworpen creatie op een groot doek.

Daarom is het ook een perfecte teambuilding activiteit en dit kan ook goed worden gecombineerd met andere arrangementen van Activiteiten Events. Ontdek zelf jouw talenten en wie weet is het wel iets waar je verder mee wilt gaan!

Offerte aanvragen?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Graffiti voor jouw team? Zorg er dan voor dat je snel contact met ons op gaat nemen en dan kunnen wij de workshop snel inplannen. Dit kan ook nog eens gecombineerd worden met andere activiteiten en je kunt de dag ook afsluiten met een heerlijke BBQ aan het strand bijvoorbeeld.  Als je vragen hebt, denken we ook graag met je mee en gaan wij er samen voor zorgen dat jij een heerlijk dagje uit krijgt met je vrienden, collega’s, familieleden en ieder ander.

Monique
Lees verder
"Lasergamen Den Haag is super leuk! Spannend en uitdagend."
Tim
Lees verder
"Lasergamen is een leuke en uitdagende activiteit voor alle leeftijden. Het is perfect voor een actief dagje uit!"
Bas
Lees verder
"Lasergamen is een geweldige activiteit voor jong en oud. Het is spannend en uitdagend om te spelen en biedt veel mogelijkheden om te strategize en samen te werken met je teamleden. Ik zou het aan iedereen aanraden!"

Dagplanning en wensen

Volledig naar wens aan te passen.

Wij kunnen uw bedrijfsuitje of teamuitje volledig aanpassen naar uw wensen. Zo kunnen we bijvoorbeeld extra onderdelen of activiteiten toevoegen gedurende de dag, de begintijd en/of eindtijd aanpassen en het gewenste aantal deelnemers wijzigen. Hieronder vindt u de optionele toevoegingen bij deze activiteit:

Lunch

BBQ

Vergadering

Vervoer

Diner

Bedrijfstraining

Overnachting

Film- of foto

Hieronder vindt u ons voorbeeldprogramma, waarbij de tijden volledig naar uw wens kunnen worden aangepast:

  • 13:30 uur: Optionele ontvangst met lunch
  • 14:30 uur: Ontvangst op locatie
  • 15:00 uur: Kennismaking met de begeleider en introductie van het teambuild programma
  • 15:15 uur: Start van de gezamenlijke activiteit
  • 16:45 uur: Pauze
  • 18:15 uur: Einde van de gezamenlijke activiteit
  • 16:30 uur: Optionele aanvang van de borrel
  • 18:00 uur: Optioneel avondprogramma met BBQ, diner, feestavond, etc.

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Geheel vrijblijvend

Binnen 24 uur reactie

Scherpste prijs

Contact met experts

Graffiti workshop met eten en drinken

Tijdens de graffiti workshop voor volwassenen is er ook de mogelijkheid om te genieten van het strand. Je kunt de workshop in Den Haag uitbreiden met een drankarrangement, lunch, diner of barbecue. Speciale wensen en allergieën van kinderen kunnen worden doorgegeven. Kies je voor de graffiti workshop met eten en drinken op het strand, dan ben je verzekerd van een geweldige dag. De jarige zal terugkijken op een geslaagde verjaardag.

Graffiti kinderfeestje Den Haag

De graffiti workshop kinderfeestje is ideaal voor kinderen die graag creatief bezig zijn. Tijdens deze workshop kunnen ze zich uitleven op een doek zonder dat ouders zich zorgen hoeven te maken over een rommelig huis. Bovendien is het een legale manier om te leren graffiti spuiten. Dit vermindert de kans dat kinderen elders illegaal graffiti gaan spuiten. Ze kunnen hun creativiteit op een positieve manier uiten door bijvoorbeeld ridders, draken, bloemen of dieren te tekenen. Met deze workshop heb je een perfecte activiteit voor ieder kind.

Graffiti workshop Scheveningen

Een graffiti workshop is een uniek uitje geschikt voor alle leeftijden, of het nu gaat om een personeelsuitje, een familie- of vriendenuitje of een vrijgezellen- of kinderfeestje. Iedereen kan hier zijn of haar creativiteit kwijt en ontspannen op het strand. Wie weet ontdekken jullie wel verborgen kunstenaarstalenten! Boek nu bij Activiteiten voor een perfecte dag vol plezier, creativiteit en ontspanning.

Graffiti workshop Den Haag

Activiteiten organiseert de graffiti workshop in de buurt van Den Haag, waardoor het de ideale activiteit is voor zowel locals als bezoekers van Den Haag. Kies zelf de locatie waar je de workshop wilt volgen, bijvoorbeeld op het strand van Scheveningen, en combineer het eventueel met andere activiteiten in de buurt, zoals workshops vliegeren of zandsculpturen bouwen. Zo ben je verzekerd van een leuke dag vol avontuur en plezier, waarbij de kinderen aan het einde van de dag voldaan en moe naar huis gaan.

Wat is een graffity workshop

Graffiti is een populaire kunstvorm die sinds de jaren 60 steeds meer aan populariteit wint. Het is een uitlaatklep voor creativiteit en een manier om een boodschap over te brengen. Bij Activiteiten kun je een workshop volgen waarbij je stap voor stap de basisprincipes van graffiti leert, zoals het maken van een mooie compositie en het gebruiken van de juiste kleuren en stijlen.

Ervaren graffiti-artiesten delen hun kennis en vaardigheden met je en laten je zien hoe je je eigen unieke graffiti-stijl kunt ontwikkelen. Naast praktische aspecten leer je ook over de geschiedenis en culturele betekenis van graffiti. Als je geïnteresseerd bent in deze kunstvorm, is een workshop bij Activiteiten de perfecte manier om creatief te worden en nieuwe mensen te ontmoeten.

Een graffiti workshop op locatie is ook een handige optie als je de kunstvorm wilt leren in een omgeving die voor jou handig is, zoals een gemeenschapshuis, school of privéwoning. Je krijgt dezelfde instructie en begeleiding als bij een workshop op een vaste locatie en hebt meer flexibiliteit wat betreft tijdstip en plaats.

Neem contact op met Activiteiten of een andere organisatie die dit aanbiedt voor meer informatie over beschikbare data, kosten en referenties van de kunstenaars. Ontdek de mogelijkheden van graffiti en laat je creativiteit de vrije loop tijdens een inspirerende workshop!