Login

Registration

GPS-Tocht Scheveningen

Vanaf 10 p.p
Tijdsduur : 2-3 uur
Groepen: 10-15 Personen

GPS-Tocht Scheveningen - Kite-Extreme

 

Een GPS-tocht is toch wel een nieuwe vorm van heerlijk avontuurlijk wandelen en het is dan ook nog eens geschikt voor jong en oud. Wil je graag een GPS tocht Scheveningen uitvoeren? Ga dan eens uitgerust met GPS-apparatuur op stap en gebruik de kaart en coördinaten om dan de verschillende missies en opdrachten uit te voeren. Gaat het jou lukken om als eerste binnen te zijn en de meeste punten te behalen? Dan heeft jouw team al snel gewonnen. Samenwerken, dat is waar het echt om draait met deze activiteit!

Hoe werkt een GPS-tocht?

Je gaat beginnen bij het verzamelpunt, iedereen komt hier samen voor de uitleg en dan worden ook de spullen verdeeld en de teams worden hier gemaakt. Weet iedereen wat hij of zij moet doen en zijn de teams er klaar voor? Dan kan de GPS tocht Scheveningen beginnen en ga je samen op naar een mooi avontuur.

Op verkenning in de Duinen van Hoek van Holland.
In Hoek van Holland staan talloze bunkers uit de Tweede Wereldoorlog wat vraagt naar een spannende ontdekkingstocht! Met jouw team moet je hier verschillende opdrachten uitvoeren, maar ook ga je door de bossen en duinen waar missies klaarliggen om uitgevoerd te worden. De tocht wordt afgewisseld met drie teambuildingsactiviteiten.

De GPS-tocht van Activiteiten Events is een geweldig avontuur!

Programma

Ontvangst met eventueel een drankje
Uitleg programma
GPS wandeling
Eventueel BBQ of een drankje

Tarieven pakket A

10 Personen
€20,-
25 Personen
€17.50,-
50 Personen
€15,-
100 Personen
€10,-

OFFERTE AANVRAGEN

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}