Login

Registration

GPS-Tocht in Kijkduin

Vanaf 10 p.p
Tijdsduur : 2-3 uur
Groepen: 10-50 Personen

GPS-Tocht in Kijkduin - Kite-Extreme

 

Heb je zin om het avontuur aan te gaan met een mooie wandeling? Probeer het dan eens met de GPS tocht Kijkduin die wij van Activiteiten voor jou hebben ontwikkeld. Deze GPS tocht is geschikt voor jong en oud en je gaat op pad met GPS-apparatuur, een kaart en coördinaten, en dan is het de bedoeling dat je allerlei missies en opdrachten uit gaat voeren. Ga samenwerken en dan kom je er achter welk team de meeste vragen goed heeft en wint! Ga je graag de uitdaging aan? Wij van Beachzone regelen het graag voor je.

Hoe werkt een GPS-tocht?

Je start allemaal op hetzelfde punt en dat noemen we ook wel het verzamelpunt. Alle teams krijgen hier gezamenlijk uitleg en ook worden hier de spullen uitgedeeld die je nodig hebt tijdens de GPS tocht en de teams worden hier ook gemaakt. Als iedereen er klaar voor is dan kan de GPS tocht in Kijkduin beginnen.

Op verkenning in de Duinen van Hoek van Holland.
In Hoek van Holland staan talloze bunkers uit de Tweede Wereldoorlog wat vraagt naar een spannende ontdekkingstocht! Met jouw team moet je hier verschillende opdrachten uitvoeren, maar ook ga je door de bossen en duinen waar missies klaarliggen om uitgevoerd te worden. De tocht wordt afgewisseld met drie teambuildingsactiviteiten.

De GPS-tocht van Activiteiten Events is een geweldig avontuur!

Programma

Ontvangst met eventueel een drankje
Uitleg Programma
GPS wandeling
Eventueel BBQ of een drankje

Tarieven pakket A

10 Personen
€20,-
25 Personen
€17.50,-
50 Personen
€15,-
100 Personen
€10,-

OFFERTE AANVRAGEN

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}