Login

Registration

GPS-Tocht Hoek van Holland

Vanaf 10 p.p
Tijdsduur : 2-3 uur
Groepen: 10-50 Personen

GPS-Tocht Hoek van Holland - Kite-Extreme

 

Heb je wel eens meegedaan aan een GPS tocht Hoek van Holland? Dit is echt de moeite waard en het is een vorm van avontuurlijk wandelen en jong en oud kunnen er aan deelnemen. Je wordt uitgerust met GPS-apparatuur, een kaart en coördinaten, en dan moet je de verschillende missies en opdrachten uitvoeren in de duinen van Den Haag. Het is dan nog even de vraag welk team als het eerste de eindbestemming gaat bereiken. Wie zal er de meeste punten behaald hebben en de vragen goed hebben beantwoord? Het is de samenwerking waar het allemaal om draait dus om er nu achter hoe dat voor jou is en wie weet hoor je wel bij het winnende team. Bij Activiteiten kun je nu alles regelen voor de avontuurlijke GPS tocht Hoek van Holland!

Hoe werkt een GPS-tocht?

Bij een GPS tocht start je altijd bij een verzamelpunt waar uitleg wordt gegeven, en hier worden ook de spullen uitgedeeld en teams gemaakt. Wanneer dat iedereen klaar is en de team captain vertrouwd is met het materiaal en zijn team heeft klaargestoomd, gaat het avontuur beginnen.

Op verkenning in de Duinen van Hoek van Holland.
In Hoek van Holland staan talloze bunkers uit de Tweede Wereldoorlog wat vraagt naar een spannende ontdekkingstocht! Met jouw team moet je hier verschillende opdrachten uitvoeren, maar ook ga je door de bossen en duinen waar missies klaarliggen om uitgevoerd te worden. De tocht wordt afgewisseld met drie teambuildingsactiviteiten.

De GPS-tocht van Activiteiten Events is een geweldig avontuur!

Op verkenning in de Duinen van Hoek van Holland

Op verkenning in de Duinen van Hoek van Holland.
Het mooiste aan deze GPS tocht vinden wij van Activiteiten toch wel dat je meer gaat leren over Hoek van Holland. Je vindt hier namelijk talloze bunkers uit de Tweede Wereldoorlog wat vraagt naar een spannende ontdekkingstocht! Het is de bedoeling dat jij hier met je team diverse opdrachten uit gaat voeren, maar je gaat ook door de bossen en duinen waar missies klaarliggen om uitgevoerd te worden. Een spannende en leuke tocht die wordt afgewisseld met drie teambuildingsactiviteiten. De GPS-tocht van Activiteiten Events is een geweldig avontuur en dat wil jij niet missen!

Programma

Ontvangst met eventueel een drankje
Uitleg Programma
GPS wandeling
Eventueel BBQ of een drankje

Tarieven pakket A

10 Personen
€20,-
25 Personen
€16.50,-
50 Personen
€12.50,-
100 Personen
€10,-

OFFERTE AANVRAGEN

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}