De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

Expeditie robinson

Robinson Cursoe uitje

Vanaf 15 p.p.

2 uur

10 - 1500 personen

Binnen 24 uur reactie

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

Robinson Cursoe uitje

Lekker met zijn allen de uitdaging aan gaan, wie gaat er winnen? Wie is er snel, wie speelt er tactisch? Je komt er alleen maar achter als je nu ook kiest voor Expeditie Robinson van Activiteiten. Al veel teams zijn je voorgegaan, maar het is nu aan jou om kennis te maken met ons en alle voordelen die wij jou te bieden hebben met Robinson Crusoe.

Deze Robinson Crusoe speelt zich af op het strand, en daarbij wordt het uithoudingsvermogen, teambuilding en oplossingsgericht denken op de proef gesteld. Als groep wordt iedereen fysiek uitgedaagd en een goede tactiek met jouw team is van belang.

Het wordt gezien als een vereiste om te kunnen winnen. Wie heeft een vaste hand en een kei in Reuze Jenga? En wie van jouw collega’s of vrienden laat het team winnen door zo snel mogelijk het meeste water te halen? Je gaat het ontdekken als je je nu aan gaat melden en dan is het allemaal zo geregeld door ons van Activiteiten.

Wat is Robinson Cursoe?

De meeste mensen kennen Robinson Crusoe wel, maar we leggen je toch graag even uit wat het precies is. Dit is namelijk altijd een hele spannende en leuke activiteit waarbij jouw team wordt uitgedaagd om samen te werken, maar je gaat ook creatief na moeten denken en behendig te werk gaan.

Er moeten diverse opdrachten worden uitgevoerd en dan moet je ook een aantal testen behalen en zo kun je alleen maar overleven op het eiland en winnen van de tegenstander. Denk jij dat je het in je hebt?

Kom er daarom snel achter en speel Robinson Crusoe vol met mind games die tactisch opgelost moeten worden. Actie staat ook centraal bij Robinson Crusoe en dan kun je denken aan touwtrekken, katapult schieten en een hindernisbaan waar overlevingstactiek op de proef wordt gesteld met het maken van vuur. Wie haalt er de meeste punten met zijn of haar team? Dat zal het winnende team worden!

Dit Robinson Crusoe uitje zit vol met mind games die tactisch opgelost moeten worden. Maar ook zit dit spectaculaire strandspel vol met actie: touwtrekken, katapult schieten en een hindernisbaan waar overlevingstactiek op de proef wordt gesteld met het maken van vuur. Het team dat de meeste punten weet binnen te halen is de winnaar en wordt beloond met een prijs!

Robinson Cursoe is zeer geschikt voor bedrijfsuitje

Robinson Crusoe is sowieso al een erg populair uitje en daarmee ook zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en personeelsfeestjes. Dat komt onder andere door de mogelijkheid om het met grote groepen te doen en het leent zich uitstekend als teambuilding activiteit.

Wie van jouw collega’s blijkt een die-hard avonturier te zijn die alle uitdagingen aangaat? Je bent op zoek naar een leuk bedrijfsuitje en dan hoef jij niet mee verder te zoeken! Robinson Crusoe van Activiteiten Events is het uitje wat jij zoekt en er is zoveel mogelijk! Wij denken namelijk graag met je mee om vast te stellen wat er allemaal kan en zodat het echt past bij de wensen en behoeften van jouw team. Wie weet kun je deze dag wel afsluiten met een heerlijk diner of een BBQ? Wij regelen het graag voor je dus neem contact op om alle opties te bespreken!

Het Robinson Crusoe uitje van Activiteiten Events is hét bedrijfsuitje waar je naar op zoek bent! Wij denken graag mee om de perfecte dag samen te stellen, afgestemd op jullie behoeften. Sluit de dag af met een diner of Beach BBQ op het strand. Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Robinson Crusoe voor jouw team? Het enige wat je hoeft te doen is contact met ons op te nemen. Wij van Activiteiten denken graag met je mee en staan voor je klaar om met je mee te denken. Als je vragen hebt, denken we ook graag met je mee en gaan wij er samen voor zorgen dat jij een heerlijk dagje uit krijgt met je vrienden, collega’s, familieleden en ieder ander!

Monique
Lees verder
"Lasergamen Den Haag is super leuk! Spannend en uitdagend."
Tim
Lees verder
"Lasergamen is een leuke en uitdagende activiteit voor alle leeftijden. Het is perfect voor een actief dagje uit!"
Bas
Lees verder
"Lasergamen is een geweldige activiteit voor jong en oud. Het is spannend en uitdagend om te spelen en biedt veel mogelijkheden om te strategize en samen te werken met je teamleden. Ik zou het aan iedereen aanraden!"

Dagplanning en wensen

Volledig naar wens aan te passen.

Wij kunnen uw bedrijfsuitje of teamuitje volledig aanpassen naar uw wensen. Zo kunnen we bijvoorbeeld extra onderdelen of activiteiten toevoegen gedurende de dag, de begintijd en/of eindtijd aanpassen en het gewenste aantal deelnemers wijzigen. Hieronder vindt u de optionele toevoegingen bij deze activiteit:

Lunch

BBQ

Vergadering

Vervoer

Diner

Bedrijfstraining

Overnachting

Film- of foto

Hieronder vindt u ons voorbeeldprogramma, waarbij de tijden volledig naar uw wens kunnen worden aangepast:

  • 13:30 uur: Optionele ontvangst met lunch
  • 14:30 uur: Ontvangst op locatie
  • 15:00 uur: Kennismaking met de begeleider en introductie van het teambuild programma
  • 15:15 uur: Start van de gezamenlijke activiteit
  • 16:45 uur: Pauze
  • 18:15 uur: Einde van de gezamenlijke activiteit
  • 16:30 uur: Optionele aanvang van de borrel
  • 18:00 uur: Optioneel avondprogramma met BBQ, diner, feestavond, etc.

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Geheel vrijblijvend

Binnen 24 uur reactie

Scherpste prijs

Contact met experts

Waarom de echte Expeditie Robinson in Den Haag?

Beleef een uniek avontuur in Den Haag met Activiteiten! Onze outdoor activiteit biedt uitdagingen en teambuildingactiviteiten waarmee je samen met je team de mooiste plekken in Den Haag ontdekt. Onze professionele begeleiders zorgen ervoor dat dit een onvergetelijke expeditie wordt. Naast het Robinson-uitje bieden wij ook escape rooms en volledig verzorgde uitjes zoals wijnproeverijen en kookworkshops. Boek nu je avontuur in Den Haag en wordt de held van de stad met Activiteiten.

Ga mee op expeditie met Robinson Crusoe?

Een Expeditie Robinson uitje is de perfecte manier om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en te genieten van de natuur. Of je nu met je gezin of vrienden wilt ontspannen of een avontuurlijke ervaring wilt beleven, een Robinson uitje biedt voor elk wat wils. Op zo’n uitje kun je een echte expeditie beleven en tegelijkertijd nieuwe vaardigheden leren en ontdekken hoe je kunt overleven in de natuur. Activiteiten kan je helpen bij het organiseren van je uitje op verschillende locaties, waaronder Den Haag. Zoek de locatie die het beste bij jou past en laat Flitz-events je begeleiden om het meeste uit je Robinson uitje te halen, of je nu op zoek bent naar actie of ontspanning.