De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

escape the city

Escape the City

Vanaf 20 p.p.

1 uur

10 - 750 personen

Binnen 24 uur reactie

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

Escape the City

Ontsnap aan de stadse drukte met Escape the City in Den Haag

Activiteiten biedt unieke escape rooms en teambuilding activiteiten aan in Den Haag om even te ontsnappen aan de stadse drukte. Ontdek de verschillende thema’s van onze escape rooms, van spannende thrillers tot historische mysteries. Samen met je team zul je alle hints en aanwijzingen moeten volgen om te ontsnappen voordat de tijd om is.

Naast escape rooms organiseert Activiteiten ook volledig verzorgde uitjes, zoals een wijnproeverij of kookworkshop. Ervaar een onvergetelijke dag vol avontuur en plezier buiten de stad.

Hoe werkt Escape the City?

Bij Escape the City moet jouw elite-eenheid helpen om gijzelaars te bevrijden die zijn opgesloten door de beruchte gangster Dr. Crypto. Jullie hebben slechts vijftien minuten om de puzzels en raadsels op te lossen en de code te kraken voordat de boobytraps afgaan.

Dr. Crypto heeft op elke locatie waar de gijzelaars zich bevinden boobytraps geplaatst. Jullie moeten slim en creatief te werk gaan om niet alleen de locatie van de gijzelaars te vinden, maar ook om ze te bevrijden. Fouten maken is geen optie, want dit kost jullie budget en tijd. Dr. Crypto is wel bereid om hints te geven, maar hiervoor moeten jullie uiteraard betalen.

Escape the City is het spannendste stadsspel van Nederland. Ervaar deze gave city game waar je de stad ontdekt en tegelijkertijd een spannende mysterie ontrafelt. Doe mee aan Escape the City in Den Haag en ontsnap aan de stadse drukte!

Monique
Lees verder
"Lasergamen Den Haag is super leuk! Spannend en uitdagend."
Tim
Lees verder
"Lasergamen is een leuke en uitdagende activiteit voor alle leeftijden. Het is perfect voor een actief dagje uit!"
Bas
Lees verder
"Lasergamen is een geweldige activiteit voor jong en oud. Het is spannend en uitdagend om te spelen en biedt veel mogelijkheden om te strategize en samen te werken met je teamleden. Ik zou het aan iedereen aanraden!"

Dagplanning en wensen

Volledig naar wens aan te passen.

Wij kunnen uw bedrijfsuitje of teamuitje volledig aanpassen naar uw wensen. Zo kunnen we bijvoorbeeld extra onderdelen of activiteiten toevoegen gedurende de dag, de begintijd en/of eindtijd aanpassen en het gewenste aantal deelnemers wijzigen. Hieronder vindt u de optionele toevoegingen bij deze activiteit:

Lunch

BBQ

Vergadering

Vervoer

Diner

Bedrijfstraining

Overnachting

Film- of foto

Hieronder vindt u ons voorbeeldprogramma, waarbij de tijden volledig naar uw wens kunnen worden aangepast:

  • 13:30 uur: Optionele ontvangst met lunch
  • 14:30 uur: Ontvangst op locatie
  • 15:00 uur: Kennismaking met de begeleider en introductie van het teambuild programma
  • 15:15 uur: Start van de gezamenlijke activiteit
  • 16:45 uur: Pauze
  • 18:15 uur: Einde van de gezamenlijke activiteit
  • 16:30 uur: Optionele aanvang van de borrel
  • 18:00 uur: Optioneel avondprogramma met BBQ, diner, feestavond, etc.

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Geheel vrijblijvend

Binnen 24 uur reactie

Scherpste prijs

Contact met experts

Waarom Escape the City Den Haag een unieke ervaring biedt

Escape the City Den Haag is dé plek waar je moet zijn voor een unieke en uitdagende ervaring. Onze escape rooms zijn gebaseerd op verschillende thema’s en zijn zorgvuldig ontworpen om jou en je team uit te dagen, of je nu beginner of gevorderde bent. Onze spellen bieden een avontuur dat je niet snel zult vergeten.

Hoogste kwaliteit escape rooms en professionele begeleiding

Activiteiten garandeert de hoogste kwaliteit voor onze escape rooms en andere activiteiten. Onze escape rooms bieden een realistische en uitdagende ervaring, terwijl onze professionele begeleiders ervoor zorgen dat alles soepel verloopt en dat je op elk moment van de dag kunt genieten.

Escape the City Den Haag combineren met andere activiteiten

Bij Activiteiten is het mogelijk om Escape the City te combineren met andere activiteiten, zodat je een compleet dagje uit hebt met je team, vrienden of familie. Wij bieden een breed scala aan activiteiten aan die geschikt zijn voor verschillende groepsgroottes en interesses.

Een stadswandeling, fietstour, of teambuilding activiteit zoals een workshop cocktails maken of salsa dansen zijn populaire opties. Zo kun je niet alleen genieten van de escape room, maar ook op een nieuwe manier de stad ontdekken en de band met je team versterken.

Escape the City Den Haag combineren met een horeca arrangement

Bij Activiteiten kun je Escape the City Den Haag combineren met een horeca arrangement. Na afloop van de escape room kun je samen met je team genieten van een hapje en drankje. Wij bieden verschillende horeca arrangementen aan die passen bij jouw wensen en budget.

Van een heerlijke lunch tot een uitgebreid diner in een van de vele restaurants in Den Haag, of borrelen in een gezellige bar of café in het centrum van de stad. Bij Activiteiten zorgen wij ervoor dat jouw dagje uit tot in de puntjes is verzorgd en dat je kunt genieten van een onvergetelijke ervaring met je team.

Boek nu Escape the City Den Haag bij Activiteiten

Ontsnap aan de drukte van de stad en boek nu Escape the City Den Haag bij Activiteiten voor een onvergetelijke dag vol avontuur en plezier. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en wij zorgen voor een geslaagd uitje in het mooie Den Haag!