De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

Escape room scheveningen

Escape Room Scheveningen

Vanaf 70 p.p.

1 uur

2 - 20 personen

Binnen 24 uur reactie

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

Escape Room Scheveningen

Surrealistisch, Intens, Hilarisch en Super Uitdagend

Nieuwe Escape Rooms in Scheveningen!

Escape Room Scheveningen is de nieuwste sensatie in de stad! Kunnen jullie binnen de tijd alle raadsels oplossen en ontsnappen uit de Escape Room Scheveningen? Deze onvergetelijke ervaring biedt surrealistische, intense, hilarische en super uitdagende kamers. Als deelnemer aan een ‘escape game’ ga je met een groep op avontuur in een afgesloten ruimte, bestaande uit maar liefst zeven verschillende ruimtes. Door middel van logisch denken en teamwork, moet je puzzels en raadsels oplossen en binnen een uur weer buiten staan. Zet al je zintuigen op scherp om aanwijzingen te ontdekken, terwijl de druk met de minuut toeneemt. Het is gemakkelijk om tijd en realiteit te vergeten tijdens deze spannende en uitdagende ervaring.

Maar dat is nog niet alles! Er zijn nog meer ongelooflijke escaperooms om uit te kiezen.

Escaperoom: The Mission Impossible? We zijn op zoek naar een team van uitstekende spionnen om de bijna onmogelijke missie uit te voeren om in te breken in een lab en het virus te stelen. Als jullie slagen, wacht er een mooie beloning op jullie.

Escaperoom: The Mummy’s Tomb? In deze zeer realistische escaperoom beleef je het oude Egypte en ontdek je als top team van archeologen de geheime tombe van Achnaton. Maar wees gewaarschuwd, deze plek is niet zonder reden afgesloten.

Escaperoom: The Pirates of the North Sea. Je team van landrotten zal moeten bewijzen wat ze waard zijn tijdens deze reis. Ontdek de wereld van piraten en kom aan boord van het schip van beruchte piraten! Deze magische reis zal je leven veranderen! Dus accepteer jij de uitdaging om deze en andere escaperooms in Scheveningen te ontdekken?

Monique
Lees verder
"Lasergamen Den Haag is super leuk! Spannend en uitdagend."
Tim
Lees verder
"Lasergamen is een leuke en uitdagende activiteit voor alle leeftijden. Het is perfect voor een actief dagje uit!"
Bas
Lees verder
"Lasergamen is een geweldige activiteit voor jong en oud. Het is spannend en uitdagend om te spelen en biedt veel mogelijkheden om te strategize en samen te werken met je teamleden. Ik zou het aan iedereen aanraden!"

Dagplanning en wensen

Volledig naar wens aan te passen.

Wij kunnen uw bedrijfsuitje of teamuitje volledig aanpassen naar uw wensen. Zo kunnen we bijvoorbeeld extra onderdelen of activiteiten toevoegen gedurende de dag, de begintijd en/of eindtijd aanpassen en het gewenste aantal deelnemers wijzigen. Hieronder vindt u de optionele toevoegingen bij deze activiteit:

Lunch

BBQ

Vergadering

Vervoer

Diner

Bedrijfstraining

Overnachting

Film- of foto

Hieronder vindt u ons voorbeeldprogramma, waarbij de tijden volledig naar uw wens kunnen worden aangepast:

  • 13:30 uur: Optionele ontvangst met lunch
  • 14:30 uur: Ontvangst op locatie
  • 15:00 uur: Kennismaking met de begeleider en introductie van het teambuild programma
  • 15:15 uur: Start van de gezamenlijke activiteit
  • 16:45 uur: Pauze
  • 18:15 uur: Einde van de gezamenlijke activiteit
  • 16:30 uur: Optionele aanvang van de borrel
  • 18:00 uur: Optioneel avondprogramma met BBQ, diner, feestavond, etc.

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Geheel vrijblijvend

Binnen 24 uur reactie

Scherpste prijs

Contact met experts

Programma Escape room Scheveningen bij Unlock Scheveningen

Bij Unlock Scheveningen word je bij aankomst ontvangen met een welkomstdrankje en volgt er een uitgebreide speluitleg over de Escape Room Scheveningen. Daarna is het tijd om samen met je team de uitdaging aan te gaan. Jullie taak is om binnen een uur in en uit het lab te breken om een belangrijk virus te stelen. Om dit te bereiken moeten jullie verschillende raadsels oplossen en obstakels overwinnen. Aan het einde wacht er een mooie trofee op jullie en wie weet een plek op de Wall of Fame. Durven jullie de uitdaging aan te gaan en weten jullie op tijd te ontsnappen?

Wat is een Escape room Scheveningen?

Een Escape room is een unieke en spannende manier om samen met vrienden, familie of collega’s op avontuur te gaan. In een beperkte tijd moeten jullie samenwerken om raadsels op te lossen en de uitgang te vinden. Het is een leuke activiteit voor jong en oud en een leuke manier om elkaar beter te leren kennen. Bovendien is het goed voor de hersenen! Wacht dus niet langer en boek nu een Escape room voor een avontuur om nooit te vergeten.

Escape room voor kinderen

Ook kinderen kunnen genieten van de Escape room bij Unlock Scheveningen. De Escape room voor kinderen is een leuke en spannende manier om met je zoon of dochter op avontuur te gaan. In een beperkte tijd moeten jullie samenwerken om raadsels op te lossen en de uitgang te vinden. Het is een leuke activiteit voor het hele gezin en bevordert de hersenontwikkeling van je kind. Dus waar wacht je nog op? Boek nu een Escape room voor kinderen en beleef samen het avontuur van jullie leven!

Escape room in combinatie met andere activiteiten

Een Escape room is een unieke en spannende manier om een dag vol avontuur te beleven. Maar waarom zou je jezelf beperken tot alleen een Escape room? Combineer het met andere leuke activiteiten en maak er een onvergetelijke dag van! Denk bijvoorbeeld aan Powerboat varen, lasergamen of een cocktail workshop. Zo heb je een gevarieerde en onvergetelijke dag vol leuke activiteiten. Wacht niet langer en boek nu een Escape room en combineer het met andere leuke activiteiten voor een dag vol avontuur!