De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

Escape box

Escape Box

Vanaf 25 p.p.

2 uur / 3.5 uur

1-5 personen

Binnen 24 uur reactie

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

Escape Box

Ontdek de Escape Box: het ideale spel voor fans van escape rooms! Of je nu van uitdagende puzzels houdt, niet bezwijkt onder tijdsdruk of simpelweg graag met vrienden, familieleden of collega’s een unieke ervaring wil beleven, deze escape room box is een absolute aanrader!

Activiteiten biedt verschillende escape boxen aan, aangepast aan niveau en leeftijd. Of je nu een beginner bent of al jarenlang ervaring hebt in het oplossen van raadsels, deze escape room box moet je zeker proberen!

Maar wat is de escape room box nu eigenlijk?

Het is een spannend spel dat je met je groep kunt spelen. Net als in een echte escape room moet je binnen een bepaalde tijd proberen om uit de kamer te ontsnappen door raadsels en puzzels op te lossen. Het doel van de escape box is om een kist of box te openen door middel van verschillende opdrachten. Ideaal voor een gezellige avond met vrienden of een teambuildingactiviteit voor bedrijven.

Bij de escape box krijg je een box met verschillende puzzels en raadsels van verschillende moeilijkheidsgraden. Elke opgeloste puzzel brengt je een stap dichter bij het openen van de kist. Het leuke aan de escape box is dat het een teamworkspel is: je moet samenwerken om de kist te openen. Overleggen, elkaar helpen en samenwerken zijn essentieel om de opdrachten op tijd op te lossen. Zo is de escape box niet alleen een leuk spel, maar ook een perfecte manier om de teamspirit te versterken.

Monique
Lees verder
"Lasergamen Den Haag is super leuk! Spannend en uitdagend."
Tim
Lees verder
"Lasergamen is een leuke en uitdagende activiteit voor alle leeftijden. Het is perfect voor een actief dagje uit!"
Bas
Lees verder
"Lasergamen is een geweldige activiteit voor jong en oud. Het is spannend en uitdagend om te spelen en biedt veel mogelijkheden om te strategize en samen te werken met je teamleden. Ik zou het aan iedereen aanraden!"

Dagplanning en wensen

Volledig naar wens aan te passen.

Wij kunnen uw bedrijfsuitje of teamuitje volledig aanpassen naar uw wensen. Zo kunnen we bijvoorbeeld extra onderdelen of activiteiten toevoegen gedurende de dag, de begintijd en/of eindtijd aanpassen en het gewenste aantal deelnemers wijzigen. Hieronder vindt u de optionele toevoegingen bij deze activiteit:

Lunch

BBQ

Vergadering

Vervoer

Diner

Bedrijfstraining

Overnachting

Film- of foto

Hieronder vindt u ons voorbeeldprogramma, waarbij de tijden volledig naar uw wens kunnen worden aangepast:

  • 13:30 uur: Optionele ontvangst met lunch
  • 14:30 uur: Ontvangst op locatie
  • 15:00 uur: Kennismaking met de begeleider en introductie van het teambuild programma
  • 15:15 uur: Start van de gezamenlijke activiteit
  • 16:45 uur: Pauze
  • 18:15 uur: Einde van de gezamenlijke activiteit
  • 16:30 uur: Optionele aanvang van de borrel
  • 18:00 uur: Optioneel avondprogramma met BBQ, diner, feestavond, etc.

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Geheel vrijblijvend

Binnen 24 uur reactie

Scherpste prijs

Contact met experts

De voordelen van de escape room thuis

Wil je graag een leuke activiteit doen met vrienden, familie of collega’s, maar wil je niet de deur uit? Dan is een escape room box aan huis of op kantoor de ideale oplossing! Het is net zo spannend als de welbekende escape rooms en zorgt voor een creatieve invulling van een dagje uit.

Uitdagende puzzels en raadsels staan centraal bij de escape room box, waardoor teamwork en communicatie bijdragen aan een sterkere band. Het benutten van elkaars sterke punten is daarbij essentieel om alle raadsels op tijd op te lossen en de box te kunnen openen.

Huur de escape room box bij Activiteiten

Bij Activiteiten kun je verschillende unieke escape room boxen huren, geschikt voor alle leeftijden. Of je nu op zoek bent naar een gezellige activiteit tijdens een familiedag, kinderfeestje of een vrijdagmiddagborrel op werk, de escape room box is altijd een succes.

Neem geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden van verhuur te bespreken en ontdek zelf hoe leuk en spannend het spelen van een escape room box kan zijn!