De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

discgolf

Discgolf

Vanaf 15 p.p.

2 uur

2 - 50 personen

Binnen 24 uur reactie

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

Discgolf

Ontdek de spannende wereld van Discgolf!

Ontdek een opwindende nieuwe trend: Discgolf! Het is een alternatieve en opwindende manier van sporten die lijkt op frisbee, maar nog leuker, intensiever en uitdagender is. Speel met je vrienden, familie of collega’s en probeer zoveel mogelijk punten te scoren door de discs in de doelen te werpen. Ben jij een scherpschutter? Dan maak je kans om de prijswinnaar van de dag te worden!

Kies uit verschillende discs voor verschillende afstanden, zoals de “driver” voor lange afstanden, de “approach-disc” voor middellange afstanden en de “putter” voor de laatste worp. Het is vergelijkbaar met golf, waarbij je kunt kiezen uit verschillende clubs.

Nadat je kort hebt kennisgemaakt met de verschillende discs en worptechnieken, gaan we een ronde spelen op het parcours. Het is een heerlijke ontspannende en uiterst competitieve activiteit!

Monique
Lees verder
"Lasergamen Den Haag is super leuk! Spannend en uitdagend."
Tim
Lees verder
"Lasergamen is een leuke en uitdagende activiteit voor alle leeftijden. Het is perfect voor een actief dagje uit!"
Bas
Lees verder
"Lasergamen is een geweldige activiteit voor jong en oud. Het is spannend en uitdagend om te spelen en biedt veel mogelijkheden om te strategize en samen te werken met je teamleden. Ik zou het aan iedereen aanraden!"

Dagplanning en wensen

Volledig naar wens aan te passen.

Wij kunnen uw bedrijfsuitje of teamuitje volledig aanpassen naar uw wensen. Zo kunnen we bijvoorbeeld extra onderdelen of activiteiten toevoegen gedurende de dag, de begintijd en/of eindtijd aanpassen en het gewenste aantal deelnemers wijzigen. Hieronder vindt u de optionele toevoegingen bij deze activiteit:

Lunch

BBQ

Vergadering

Vervoer

Diner

Bedrijfstraining

Overnachting

Film- of foto

Hieronder vindt u ons voorbeeldprogramma, waarbij de tijden volledig naar uw wens kunnen worden aangepast:

  • 13:30 uur: Optionele ontvangst met lunch
  • 14:30 uur: Ontvangst op locatie
  • 15:00 uur: Kennismaking met de begeleider en introductie van het teambuild programma
  • 15:15 uur: Start van de gezamenlijke activiteit
  • 16:45 uur: Pauze
  • 18:15 uur: Einde van de gezamenlijke activiteit
  • 16:30 uur: Optionele aanvang van de borrel
  • 18:00 uur: Optioneel avondprogramma met BBQ, diner, feestavond, etc.

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Geheel vrijblijvend

Binnen 24 uur reactie

Scherpste prijs

Contact met experts

Wat is discgolf nou precies?

Discgolf, ooit van gehoord? Dit moet u echt een keer spelen! We kennen natuurlijk allemaal de bekende sport frisbee, maar discgolf voegt een extra uitdaging toe aan het spel. Discgolf wordt gespeeld met een “disk” (frisbee), waarbij de disk in speciale frisbee holes moet worden gegooid. Deze holes hangen op 1 meter hoogte boven de grond. Samen met uw team probeert u zoveel mogelijk punten te scoren in de speciaal aangelegde discgolf holes.

De overeenkomsten tussen discgolf en golf zijn opvallend, maar in plaats van golfballen en golfclubs gebruikt u hier frisbees en uw eigen techniek.

Het doel is om de disk met zo min mogelijk worpen in de holes te krijgen. Wanneer u de frisbee in de hole gooit, kunt u doorgaan naar de volgende hole. Wilt u samen met uw team de overwinning behalen? Zorg er dan voor dat u met zo min mogelijk worpen de holes voltooit, want het team met de minste worpen gaat er uiteindelijk met de winnende beker vandoor.

U heeft de keuze uit verschillende soorten disks: de Drive, speciaal voor langere afstanden, de approach disk voor korte afstanden en de putter voor de laatste worp.

Na een korte introductie van de verschillende materialen en werptechnieken gaan we een rondje over het parcours. Het is een heerlijk ontspannende en super competitieve ervaring!

Discgolf uitje

Bent u op zoek naar een activiteit die zowel precisie als tactiek vereist? Dan is discgolf on the beach echt iets voor u. U gaat aan de slag met 2 of meer teams (afhankelijk van het aantal deelnemers). We beginnen met het leren kennen van de disks (frisbees). U kunt lekker aan de slag met uw collega’s of vrienden om de werptechniek onder de knie te krijgen. Nadat u de techniek van discgolf beheerst, gaan we echt van start.

Discgolf als Uniek Bedrijfsuitje

Discgolf is een unieke en leuke manier om een bedrijfsuitje te organiseren. Het is een sport waarbij spelers met een frisbee, ook wel een disc genoemd, proberen een parcours af te leggen met zo min mogelijk worpen. Discgolf is gemakkelijk te leren en geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Er zijn verschillende manieren om discgolf te spelen, zoals in toernooi- of scramble-formaat. Dit biedt de mogelijkheid om spelers van verschillende niveaus te mixen en ervoor te zorgen dat iedereen betrokken blijft.

Al met al is discgolf een leuke en unieke manier om een bedrijfsuitje te organiseren, waarbij teambuilding wordt bevorderd en tegelijkertijd een bijdrage wordt geleverd aan het behoud van het milieu. Het is een activiteit waar iedereen van kan genieten en die zeker een onvergetelijke ervaring zal zijn voor iedereen die deelneemt.