De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

cocktail workshop

Cocktail Workshop

Vanaf 30 p.p.

2 uur

10 - 50 personen

Binnen 24 uur reactie

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

Cocktail Workshop

Zin in een leuke cocktail workshop? Je zou dan eens kunnen denken aan de workshop Cocktail Shaken van Activiteiten. Je leert hier zelf de fijne kneepjes van het vak dus je leert de diverse technieken die nodig zijn om de juiste combinaties te maken. Maar daar blijft het niet bij, want leert hier ook alles over de versiering, oftewel ‘de looks’ van de cocktail voor ieder drankje uniek en belangrijk.

Dat wordt nog eens een heerlijke middag of avond en dan ga je natuurlijk ook proeven wat je hebt gemaakt. Heb jij er ook al zin in? Regel het dan snel bij ons van Activiteiten want wij staan voor je klaar om er een top workshop van te maken die je niet snel gaat vergeten!

Workshop Cocktail Shaken

Bij cocktail workshop gaat het eerst om de bartender want deze gaat je allerlei drankjes laten zien, hoe dat deze gemaakt worden en waar je aan moet denken. Als dat duidelijk is dan mag jij zelf beginnen en kijken wat voor lekkers en moois jij gaat maken gedurende de workshop Cocktail Shaken van Activiteiten. Je mag ook vooraf aangeven welke cocktails je met de groep zou willen maken. Ook non-alcoholische cocktails zijn mogelijk, en zeker niet minder leuk of uitdagend. Het kan dus echt allemaal af worden gestemd op de wensen van de groep. Dus geef het gerust aan ons door zodat wij er rekening mee kunnen houden!

Cocktail Workshop met een vrijgezellenfeest

Heb jij de kans gekregen om een vrijgezellenfeest te organiseren? Dan hebben wij van Activiteiten goed nieuws voor je want dit is namelijk de perfecte en zomerse activiteit voor een vrijgezellenfeest! Je gaat samen deelnemen aan de workshop Cocktail Shaken en het is dan ook mogelijk voor iedere groepsgrootte en het is een leerzame en vooral gezellige activiteit. Activiteiten Events werkt met verschillende strandpaviljoens in Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland samen waardoor het aanbod aan aantrekkelijke arrangementen heel groot is. Sluit de workshop cocktail shaken af met een gezellige Beach BBQ aan het strand voordat je op stap gaat.

Vraag naar de mogelijkheden, wij denken graag mee!

Offerte aanvragen?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Cocktail Shaken voor jouw team? Kom er dan eens achter wat de opties zijn, welke wensen je door kunt geven aan ons, want wij verzorgen graag een workshop geheel op maat die aan je wensen voldoet. Als je vragen hebt, denken we ook graag met je mee en gaan wij er samen voor zorgen dat jij een heerlijk dagje uit krijgt met je vrienden, collega’s, familieleden en ieder ander!

Monique
Lees verder
"Lasergamen Den Haag is super leuk! Spannend en uitdagend."
Tim
Lees verder
"Lasergamen is een leuke en uitdagende activiteit voor alle leeftijden. Het is perfect voor een actief dagje uit!"
Bas
Lees verder
"Lasergamen is een geweldige activiteit voor jong en oud. Het is spannend en uitdagend om te spelen en biedt veel mogelijkheden om te strategize en samen te werken met je teamleden. Ik zou het aan iedereen aanraden!"

Dagplanning en wensen

Volledig naar wens aan te passen.

Wij kunnen uw bedrijfsuitje of teamuitje volledig aanpassen naar uw wensen. Zo kunnen we bijvoorbeeld extra onderdelen of activiteiten toevoegen gedurende de dag, de begintijd en/of eindtijd aanpassen en het gewenste aantal deelnemers wijzigen. Hieronder vindt u de optionele toevoegingen bij deze activiteit:

Lunch

BBQ

Vergadering

Vervoer

Diner

Bedrijfstraining

Overnachting

Film- of foto

Hieronder vindt u ons voorbeeldprogramma, waarbij de tijden volledig naar uw wens kunnen worden aangepast:

  • 13:30 uur: Optionele ontvangst met lunch
  • 14:30 uur: Ontvangst op locatie
  • 15:00 uur: Kennismaking met de begeleider en introductie van het teambuild programma
  • 15:15 uur: Start van de gezamenlijke activiteit
  • 16:45 uur: Pauze
  • 18:15 uur: Einde van de gezamenlijke activiteit
  • 16:30 uur: Optionele aanvang van de borrel
  • 18:00 uur: Optioneel avondprogramma met BBQ, diner, feestavond, etc.

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Geheel vrijblijvend

Binnen 24 uur reactie

Scherpste prijs

Contact met experts

Hoe ziet de workshop cocktails maken eruit?

Onze ervaren barman staat klaar om jullie te verwelkomen voor een dag vol heerlijke cocktails. Hij kent alle verhoudingen en oorsprong van de cocktails en weet hoe je ze perfect moet shaken. Daarna is het jouw beurt om aan de slag te gaan en te leren hoe je de cocktails mixt, schudt en prachtig kunt garneren in mooie cocktailglazen. Als cocktailliefhebber is deze workshop een must-do, waar je alles leert over de geschiedenis en het maken van de perfecte cocktail.

Maak je geen zorgen over het weer, want de workshop vindt altijd binnen plaats en we kunnen ook voor heerlijk eten zorgen. Mocht het weer toch tegenzitten, dan bieden we altijd een passend alternatief, zoals een interactieve quiz of een escape room. Als het nodig is, kun je de activiteit kosteloos annuleren of verplaatsen naar een ander moment.

Ontdek hoe je de meest heerlijke cocktails kunt maken tijdens de leukste cocktail workshops!

Het is goed voor te stellen dat het water je in de mond loopt bij het idee om heerlijke cocktails te maken. Logisch ook, aangezien cocktails ontzettend lekker zijn en je ze volledig naar eigen smaak kunt samenstellen. Dat maakt de cocktail workshop bijzonder interessant!

Je bent van harte welkom op het strand van Scheveningen, Hoek van Holland of Kijkduin. Mocht je echter liever op een andere locatie een cocktail workshop willen volgen, dan is dat geen enkel probleem. We bespreken graag de mogelijkheden en vinden samen een praktische oplossing.

Naast een cocktail workshop op locatie of bij jou thuis, bieden we ook een cocktail cursus aan. Deze workshop duurt ongeveer 2 uur, waardoor er nog genoeg tijd overblijft om bijvoorbeeld samen te eten. Bij Activiteiten kun je ook terecht voor andere ontspannende, spannende en sportieve activiteiten, zoals een BBQ of GPS-tocht door de stad.

Cocktail workshop Den Haag

Bij ons kan je op afspraak een cocktail workshop in Den Haag boeken. Dit is een handige optie als je buiten het strandseizoen interesse hebt om een cursus cocktails maken te volgen. We zorgen voor een mooie locatie, een ervaren bartender, smakelijke dranken en professionele shakers. Na deze workshop ben jij in staat om indruk te maken op je familie en vrienden met jouw unieke cocktails. De cocktail workshop is alleen beschikbaar na overleg en op locatie. Als je geïnteresseerd bent, geef dit dan tijdig aan.

Cocktail workshop Den Haag op locatie

Ben je gevestigd in Den Haag of omgeving en wil je graag een cursus cocktails maken organiseren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen op afspraak een cocktailworkshop voor jou regelen op een schitterende locatie in Den Haag, compleet met een professionele bartender. Na de workshop kun je vervolgens met de tram of op de fiets naar huis gaan, of maak een rondvaart om Den Haag vanaf het water te bewonderen. Als alternatief bieden we ook de mogelijkheid om de cursus cocktails maken bij jou thuis of op locatie te boeken in Den Haag, dit kan in overleg worden geregeld.

Zien we je snel voor de leukste cocktail workshop Scheveningen?

Bij de Cocktail Workshop Scheveningen & Den Haag word je hartelijk ontvangen in een zomerse sfeer op het strand. Onze Bartender geeft een korte introductie over het mixen en shaken van cocktails en neemt je mee langs de oorsprong van deze populaire drankjes. Vervolgens demonstreert hij hoe je een cocktail maakt.

Tijdens de beginners cocktail workshop hoef je geen professionele bartender te zijn om heerlijke cocktails te leren mixen. De ervaring die je opdoet kan zelfs het begin zijn van een nieuwe hobby of zelfs een onverwachte carrière in de horeca voor de echte liefhebbers. Gedurende twee uur leer je de kunst van het cocktail shaken, waardoor je zelf aan de slag kunt als bartender. De workshop begint met een korte uitleg door onze professionele bartender. Daarna is het aan jou om plaats te nemen achter de bar en de meest kleurrijke cocktails te maken. Ga je voor de Piña Colada of de Mojito?

Met de juiste technieken en decoratie serveer je de perfecte cocktail en kun je deze meteen proeven. Tijdens de workshop mag je per persoon drie overheerlijke cocktails maken en kun je variëren met smaken. Naast het leren mixen is de workshop vooral een sociale gelegenheid die de groepsgeest en saamhorigheid bevordert. Kortom, een ervaring die je niet wilt missen!

Voor wie bieden we de cocktailworkshops aan?

Maak je eigen heerlijke cocktails tijdens de Cocktail Workshop Scheveningen! Perfect voor teamuitjes, bedrijfsuitjes, vrienden/vriendinnen dagen en vrijgezellenfeesten. Leer de fijne kneepjes van het cocktailvak van professionele bartenders en geniet van een sociale activiteit waarbij je heerlijk kunt bijpraten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en vraag een offerte aan voor een dag vol plezier!