Login

Registration

Cocktail Shaken

Vanaf 25 p.p
Tijdsduur : 2 uur
Groepen: 10-50 Personen

Cocktail Shaken - Kite-Extreme

 

Zin in een leuke workshop? Je zou dan eens kunnen denken aan de workshop Cocktail Shaken van Activiteiten. Je leert hier zelf de fijne kneepjes van het vak dus je leert de diverse technieken die nodig zijn om de juiste combinaties te maken. Maar daar blijft het niet bij, want leert hier ook alles over de versiering, oftewel ‘de looks’ van de cocktail voor ieder drankje uniek en belangrijk. Dat wordt nog eens een heerlijke middag of avond en dan ga je natuurlijk ook proeven wat je hebt gemaakt. Heb jij er ook al zin in? Regel het dan snel bij ons van Activiteiten want wij staan voor je klaar om er een top workshop van te maken die je niet snel gaat vergeten!

Workshop Cocktail Shaken

Bij de workshop cocktail shaken gaat het eerst om de bartender want deze gaat je allerlei drankjes laten zien, hoe dat deze gemaakt worden en waar je aan moet denken. Als dat duidelijk is dan mag jij zelf beginnen en kijken wat voor lekkers en moois jij gaat maken gedurende de workshop Cocktail Shaken van Activiteiten. Je mag ook vooraf aangeven welke cocktails je met de groep zou willen maken. Ook non-alcoholische cocktails zijn mogelijk, en zeker niet minder leuk of uitdagend. Het kan dus echt allemaal af worden gestemd op de wensen van de groep. Dus geef het gerust aan ons door zodat wij er rekening mee kunnen houden!

Cocktail shaken met een vrijgezellenfeest

Heb jij de kans gekregen om een vrijgezellenfeest te organiseren? Dan hebben wij van Activiteiten goed nieuws voor je want dit is namelijk de perfecte en zomerse activiteit voor een vrijgezellenfeest! Je gaat samen deelnemen aan de workshop Cocktail Shaken en het is dan ook mogelijk voor iedere groepsgrootte en het is een leerzame en vooral gezellige activiteit. Activiteiten Events werkt met verschillende strandpaviljoens in Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland samen waardoor het aanbod aan aantrekkelijke arrangementen heel groot is. Sluit de workshop cocktail shaken af met een gezellige Beach BBQ aan het strand voordat je op stap gaat.

Vraag naar de mogelijkheden, wij denken graag mee!

Offerte aanvragen?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Cocktail Shaken voor jouw team? Kom er dan eens achter wat de opties zijn, welke wensen je door kunt geven aan ons, want wij verzorgen graag een workshop geheel op maat die aan je wensen voldoet. Als je vragen hebt, denken we ook graag met je mee en gaan wij er samen voor zorgen dat jij een heerlijk dagje uit krijgt met je vrienden, collega’s, familieleden en ieder ander!

Programma

Ontvangst met eventueel een drankje
Uitleg bereiding
Start workshop
Cocktailshaker van de dag uitroepen
Cocktails proeven

Tarieven pakket A

10 Personen
€30,-
25 Personen
€27.50,-
50 Personen
€25,-

OFFERTE AANVRAGEN

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}