De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

city games shoot out

City Games: Shoot Out

Vanaf 20 p.p.

1 uur

10 - 750 personen

Binnen 24 uur reactie

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

City Games: Shoot Out

De ultieme battle tussen criminelen uit Den Haag: City Games Shoot Out!

Zet je observatie- en sluwe trucjesvaardigheden op scherp en ga de strijd aan met je tegenstanders tijdens deze GPS-tocht city games shoot out. Wie zal er als winnaar uit de bus komen en de grootste buit ooit bemachtigen? Maar wees snel, want de klok blijft tikken en de tijd tikt weg!

Ervaar deze unieke city games shoot out, verzorgd door Activiteiten, die regelmatig spannende activiteiten organiseert in de binnenstad. Tijdens deze enerverende wedstrijd in de stad gaan jullie de strijd met elkaar aan. En het mooie is, iedereen kan meedoen, zowel jong als oud!

Hoe werkt City Games Shoot Out?

Het spel wordt gespeeld met tablets waarop je je tegenstanders rond ziet lopen. Via de tablet kun je verschillende acties uitvoeren om zoveel mogelijk geld te verdienen binnen de gestelde tijd. Dynamiet is bijvoorbeeld nodig om kluizen op te blazen, dus zorg dat je genoeg verzamelt. Let echter wel op de virtuele politie die zomaar geld van je kan vragen.

Het spel duurt ongeveer 2 uur en het winnende team zal een prijs ontvangen. Ga de battle aan en zorg dat je je tegenstanders te slim af bent! Durf jij het aan?

Monique
Lees verder
"Lasergamen Den Haag is super leuk! Spannend en uitdagend."
Tim
Lees verder
"Lasergamen is een leuke en uitdagende activiteit voor alle leeftijden. Het is perfect voor een actief dagje uit!"
Bas
Lees verder
"Lasergamen is een geweldige activiteit voor jong en oud. Het is spannend en uitdagend om te spelen en biedt veel mogelijkheden om te strategize en samen te werken met je teamleden. Ik zou het aan iedereen aanraden!"

Dagplanning en wensen

Volledig naar wens aan te passen.

Wij kunnen uw bedrijfsuitje of teamuitje volledig aanpassen naar uw wensen. Zo kunnen we bijvoorbeeld extra onderdelen of activiteiten toevoegen gedurende de dag, de begintijd en/of eindtijd aanpassen en het gewenste aantal deelnemers wijzigen. Hieronder vindt u de optionele toevoegingen bij deze activiteit:

Lunch

BBQ

Vergadering

Vervoer

Diner

Bedrijfstraining

Overnachting

Film- of foto

Hieronder vindt u ons voorbeeldprogramma, waarbij de tijden volledig naar uw wens kunnen worden aangepast:

  • 13:30 uur: Optionele ontvangst met lunch
  • 14:30 uur: Ontvangst op locatie
  • 15:00 uur: Kennismaking met de begeleider en introductie van het teambuild programma
  • 15:15 uur: Start van de gezamenlijke activiteit
  • 16:45 uur: Pauze
  • 18:15 uur: Einde van de gezamenlijke activiteit
  • 16:30 uur: Optionele aanvang van de borrel
  • 18:00 uur: Optioneel avondprogramma met BBQ, diner, feestavond, etc.

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Geheel vrijblijvend

Binnen 24 uur reactie

Scherpste prijs

Contact met experts

Kies voor de leukste city games shoot out van Den Haag bij Activiteiten!

Bij Activiteiten ben je aan het juiste adres voor een breed scala aan unieke activiteiten, waaronder de city games. Deze spannende en originele activiteit is uitvoerbaar in verschillende steden. Het doel van de city game blijft hetzelfde: verzamel zoveel mogelijk geld en zorg dat je de tegenstanders de baas bent!

Ervaar het zelf tijdens de city game: ShootOut en kroon jezelf tot de winnaar van de stad! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan om meer informatie te krijgen over deze unieke activiteit. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen, we staan je graag te woord!

Wil je de city game ShootOut combineren met een andere activiteit?

Bij Activiteiten ben je verzekerd van een dag vol plezier en unieke herinneringen. Wij verzorgen dagelijks creatieve uitjes binnen en buiten de stad! Naast de ShootOut activiteit is er genoeg ander leuks te vinden, zoals workshops, sportieve activiteiten, zeskampen en verzorgde borrelarrangementen. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een dag vol beleving!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om verschillende activiteiten te combineren? Vraag dit dan gerust aan onze medewerkers. Wij zorgen ervoor dat we samen tot een unieke dag vol activiteiten komen. Kortom, kies voor de leukste city game van Den Haag bij Activiteiten en beleef een dag om nooit te vergeten!