Login

Registration

Bumpervoetbal

Vanaf 15 p.p
Tijdsduur : 1 uur uur
Groepen: 8-50 Personen

Bumpervoetbal - Kite-Extreme

 

Zin om met een groep lekker actief te zijn met een potje Bumper voetbal bij Activiteiten? Dit kan allemaal voor je worden geregeld. Het is namelijk een hilarisch potje voetbal waarbij het gaat om het elkaar om botsen! Ren, rol, stuiter of bots jezelf en je team naar de overwinning, en dat klinkt natuurlijk alleen al hilarisch! Dit wil je dan ook echt niet missen dus zorg dat jij een leuk team bij elkaar hebt en dan is het tijd om alles te regelen bij ons.

Wat is Bumpervoetbal?

voordat je kiest voor bumpervoetbal bij Activiteiten wil je er natuurlijk wat meer over weten! Het is eigenlijk gewoon voetbal, maar dan anders. Rust jezelf uit met een groot opblaasbare bumper en dan kun je bijna beginnen. Deze is zo ontworpen dat je er precies in past. De bumper wordt ingezet als een soort schild en wapen. Je gaat in twee teams strijden tegen elkaar door middel van elkaar om te beuken en te scoren in het doel van de ander. Hoe je dit oplost mag jezelf weten, regels zijn er niet! Dat maakt het nog leuker, dus ga eens kijken welke tactiek het beste werkt en dan ontdek jij hoe leuk dit is!

Deze fantastisch hilarische activiteit is de perfecte oplossing voor bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. Lekker even stoom afblazen en elkaar te grazen nemen.

 

Bumpervoetbal bij Activiteiten

De bumper zorgt voor uitstekende bescherming en dat is maar goed ook want je kunt echt alle kanten op gaan tijdens deze activiteit. Om rollen en stuiteren is geen probleem. Je hebt twee gordels en handvatten waarmee de bumper perfect om je heen blijft zitten. Een goed moment om het daarom eens goed op te pakken en te genieten samen. Een groot avontuur, een uitdaging, lekker sportief bezig en je gaat hoe dan ook erg veel plezier hebben samen. Je kunt mensen ook ideaal tegen de grond werken. Ren je rot, bots je gek! Veel gekker dan dit wordt het niet.

Deze fantastisch hilarische activiteit is de perfecte oplossing voor bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. Lekker even stoom afblazen en elkaar te grazen nemen. Als jij er ook al zin in krijgt, dan is het nu tijd om het allemaal te realiseren.

 

Offerte aanvragen?

Als je zin hebt om ook deel te nemen aan de activiteit bumpervoetbal bij Activiteiten, neem dan snel contact met ons op. Wij staan namelijk voor je klaar om alles te regelen. Je gaat hoe dan ook het leukste uitje aller tijden regelen en het is leuk om bumpervoetbal te combineren met een andere activiteit. Lekker een dagje er op uit met zijn allen en genieten! Heb je vragen? Neem dan snel contact met ons op want wij regelen het voor je!

Programma

Ontvangst eventueel met een drankje
Uitleg van bubble voetbal
Bubble ballen aantrekken en teams maken
Toernooi spelen
Prijsuitreiking
Eventueel met bbq of een drankje na afloop

Tarieven pakket A

8 Personen
€20,-
20 Personen
€17.50,-
35 Personen
€15,-

OFFERTE AANVRAGEN

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}