De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

bubble voetbal

Bubble voetbal

Vanaf 15 p.p.

1 uur

8 - 50 personen

Binnen 24 uur reactie

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

Bubble voetbal

Zin om met een groep lekker actief te zijn met een potje Bubble voetbal bij Activiteiten? Dit kan allemaal voor je worden geregeld. Het is namelijk een hilarisch potje voetbal waarbij het gaat om het elkaar om botsen! Ren, rol, stuiter of bots jezelf en je team naar de overwinning, en dat klinkt natuurlijk alleen al hilarisch! Dit wil je dan ook echt niet missen dus zorg dat jij een leuk team bij elkaar hebt en dan is het tijd om alles te regelen bij ons.

Wat is Bubble voetbal?

voordat je kiest voor Bubble voetbal bij Activiteiten wil je er natuurlijk wat meer over weten! Het is eigenlijk gewoon voetbal, maar dan anders. Rust jezelf uit met een groot opblaasbare bumper en dan kun je bijna beginnen. Deze is zo ontworpen dat je er precies in past. De bumper wordt ingezet als een soort schild en wapen. Je gaat in twee teams strijden tegen elkaar door middel van elkaar om te beuken en te scoren in het doel van de ander. Hoe je dit oplost mag jezelf weten, regels zijn er niet! Dat maakt het nog leuker, dus ga eens kijken welke tactiek het beste werkt en dan ontdek jij hoe leuk dit is!

Deze fantastisch hilarische activiteit is de perfecte oplossing voor bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. Lekker even stoom afblazen en elkaar te grazen nemen.

Bubble voetbal bij Activiteiten

De bumper zorgt voor uitstekende bescherming en dat is maar goed ook want je kunt echt alle kanten op gaan tijdens deze activiteit. Om rollen en stuiteren is geen probleem. Je hebt twee gordels en handvatten waarmee de bumper perfect om je heen blijft zitten. Een goed moment om het daarom eens goed op te pakken en te genieten samen. Een groot avontuur, een uitdaging, lekker sportief bezig en je gaat hoe dan ook erg veel plezier hebben samen. Je kunt mensen ook ideaal tegen de grond werken. Ren je rot, bots je gek! Veel gekker dan dit wordt het niet.

Deze fantastisch hilarische activiteit is de perfecte oplossing voor bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. Lekker even stoom afblazen en elkaar te grazen nemen. Als jij er ook al zin in krijgt, dan is het nu tijd om het allemaal te realiseren.

Offerte aanvragen?

Als je zin hebt om ook deel te nemen aan de activiteit Bubble voetbal bij Activiteiten, neem dan snel contact met ons op. Wij staan namelijk voor je klaar om alles te regelen. Je gaat hoe dan ook het leukste uitje aller tijden regelen en het is leuk om Bubble voetbal te combineren met een andere activiteit. Lekker een dagje er op uit met zijn allen en genieten! Heb je vragen? Neem dan snel contact met ons op want wij regelen het voor je!

Monique
Lees verder
"Lasergamen Den Haag is super leuk! Spannend en uitdagend."
Tim
Lees verder
"Lasergamen is een leuke en uitdagende activiteit voor alle leeftijden. Het is perfect voor een actief dagje uit!"
Bas
Lees verder
"Lasergamen is een geweldige activiteit voor jong en oud. Het is spannend en uitdagend om te spelen en biedt veel mogelijkheden om te strategize en samen te werken met je teamleden. Ik zou het aan iedereen aanraden!"

Dagplanning en wensen

Volledig naar wens aan te passen.

Wij kunnen uw bedrijfsuitje of teamuitje volledig aanpassen naar uw wensen. Zo kunnen we bijvoorbeeld extra onderdelen of activiteiten toevoegen gedurende de dag, de begintijd en/of eindtijd aanpassen en het gewenste aantal deelnemers wijzigen. Hieronder vindt u de optionele toevoegingen bij deze activiteit:

Lunch

BBQ

Vergadering

Vervoer

Diner

Bedrijfstraining

Overnachting

Film- of foto

Hieronder vindt u ons voorbeeldprogramma, waarbij de tijden volledig naar uw wens kunnen worden aangepast:

  • 13:30 uur: Optionele ontvangst met lunch
  • 14:30 uur: Ontvangst op locatie
  • 15:00 uur: Kennismaking met de begeleider en introductie van het teambuild programma
  • 15:15 uur: Start van de gezamenlijke activiteit
  • 16:45 uur: Pauze
  • 18:15 uur: Einde van de gezamenlijke activiteit
  • 16:30 uur: Optionele aanvang van de borrel
  • 18:00 uur: Optioneel avondprogramma met BBQ, diner, feestavond, etc.

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Geheel vrijblijvend

Binnen 24 uur reactie

Scherpste prijs

Contact met experts

Locaties Bubble voetbal:

Scheveningen, Kijkduin, Hoek van Holland
Is het bespreken van een andere locatie mogelijk, maar alleen in overleg met ons?

Bubble Voetbal Den Haag

Bubble voetbal is een bijzondere en plezierige manier om voetbal te beleven in Den Haag. Deze sport vereist dat spelers in grote, opblaasbare Bubble terechtkomen en proberen tegen elkaar te voetballen, wat voor een uiterst vermakelijke ervaring zorgt. Het is niet alleen een kwestie van voetballen, maar ook van het behouden van evenwicht terwijl je in de Bubble zit.

Er zijn diverse voordelen verbonden aan het spelen van Bubble voetbal in Den Haag. Ten eerste is het een leuke en ontspannende activiteit die voor iedereen geschikt is, ongeacht leeftijd of conditie. Bovendien is het bevorderlijk voor teambuilding, omdat Bubble voetbal samenwerking en communicatie vereist.

Er zijn verschillende manieren om Bubble voetbal te spelen, zoals in een toernooi- of scrimmage-formaat. Dit biedt de mogelijkheid om spelers van diverse niveaus samen te brengen en ervoor te zorgen dat iedereen betrokken blijft.

Het spelen van Bubble voetbal in Den Haag is ook een leuke manier om de stad te verkennen. Er zijn diverse locaties waar Bubble voetbal gespeeld kan worden, zoals parken, sportvelden en zelfs op het strand. Dit geeft je de kans om nieuwe plekken in Den Haag te ontdekken en tegelijkertijd te genieten van een leuke sportactiviteit.

Kortom, Bubble voetbal is een leuke en unieke manier om voetbal te beleven in Den Haag. Het is een activiteit die voor iedereen geschikt is en die zeker een onvergetelijke ervaring zal bieden aan iedereen die eraan deelneemt.