Login

Registration

Branding Raften

Vanaf 22.50 p.p
Tijdsduur : 2 uur
Groepen: 6-50 Personen

Branding Raften - Kite-Extreme

 

Ben je op zoek naar een sportief en spannend uitje? Branding raften is wat je zoekt. Met maximaal 12 personen stappen jullie in een krachtige rubberboot, waarmee jullie de golven van de Noordzee trotseren. Bij raften komen er een aantal dingen kijken. Zo moet je echt samenwerken om de boot bevaarbaar te houden. Ideaal wanneer je een teambuilding uitje zoekt waar nog lang over na zal worden gepraat.

Branding raften is een unieke beleving in en rondom Scheveningen. Het is een spannende activiteit die uitermate geschikt is voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familie dag. Ook kun je het eenvoudig combineren met andere activiteiten op het strand van Scheveningen. Wat dacht je van bubble voetbal, beachvolleybal, powerkiten of Expeditie Robinson. Wij bezorgen je een dag om nooit te vergeten.

 

Wat is Branding Raften?

Bij Branding Raften gaat het om samenwerken en doorzettingsvermogen, want je wil de golven trotseren. Maar hierbij speelt het weer altijd een grote rol, en dat heeft ook invloed op de moeilijkheidsgraad. Als het gaat over een winderige en regenachtige dag dan is de moeilijkheidsgraad een stuk hoger dan op een warme dag zonder wind. Hierbij is het water namelijk een stuk rustiger. Je wordt uitgerust met een wetsuit, helm, reddingsvest en natuurlijk een peddel. Activiteiten Events heeft verschillende rafts: voor groepen van 6, 8 en voor 12 personen. Onze ervaren instructeurs zullen zorgen voor een onvergetelijke ervaring! Kijk jij er ook al naar uit om mee te doen? Goed teamwork is dus belangrijk en hiermee de perfecte teambuilding activiteit en dat is wat jij ook snel gaat ervaren hier! Het is een leuke strandactiviteit die je goed kunt combineren met een compleet dagje uit in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden, wij helpen je graag om een programma op maat samen te stellen.

Onze begeleiders leggen je allereerst alle belangrijke stappen uit. Zo weet je een beetje wat je kunt verwachten en wat je moet doen als er onverhoopt wat mis gaat. Vervolgens is het aan jullie om tegelijk te peddelen, zodat er meer vaart aan de boot kan worden gegeven. Het draait hier dus echt om samenwerken! Werken jullie niet goed samen? Dan zullen de hoge golven van de Noordzee jullie de baas zijn, en dan wordt je zeker nat! Bij branding raften is het dé uitdaging om de hele rit binnenboord te blijven. Dit maakt het leuk en spannend tegelijk. Na ongeveer 2 uur aan hard werken is het raften voorbij. Vervolgens is het mogelijk om een diner of BBQ te organiseren als afsluiting van wat een fantastische dag moet worden.

 

Branding Raften draait om teambuilding

Brandingraften is niet voor niets een ontzettend interessante activiteit voor een personeelsuitje. Door de hoge mate aan samenwerking is het de ideale activiteit voor teambuilding doeleinden. Wanneer je er een wedstrijd van maakt, zul je merken dat er nog meer wordt gevraagd van communicatie en samenwerken.

 

Branding Raften bij Activiteiten!

Branding raften is een fantastische activiteit voor middelgrote groepen tot maximaal 12 personen. Samen betreden jullie de rubberboot, en dan is het vervolgens kwestie om zo snel mogelijk te peddelen. Door voldoende tempo te maken voorkom je dat de grote golven in de weg gaan zitten. Dat verreist dus ontzettend veel van jullie samenwerking. Een leuke uitdaging aan de kust van Scheveningen.

 

Offerte aanvragen?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Branding Raften voor jouw team? Tijd om dan contact met ons op te nemen en dan helpen wij je graag verder. Samen met jou stellen we een geschikt programma op voor een avontuurlijk, sportief en leuk dagje uit! Als je vragen hebt aan ons, dan kun je contact met ons opnemen en dan zullen wij er alles aan doen om je vragen snel te beantwoorden. We zorgen er graag voor dat jij gaat genieten van een heerlijk dagje uit met je vrienden, collega’s, familieleden en ieder ander.

Programma

Ontvangst met eventueel een drankje
Uitleg Programma + Veiligheid
Uitleg + warming up
Start brandingraften
pannende race tegen elkaar! Wie is er het snelst?!

Tarieven pakket A

6 Personen
€30,-
12 Personen
€25,-
50 Personen
€22.50,-

OFFERTE AANVRAGEN

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}