De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

Branding raften

Raften

Vanaf 25 p.p.

2 uur

6 - 50 personen

Binnen 24 uur reactie

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

Raften

Ben je op zoek naar een sportief en spannend uitje? Branding raften is wat je zoekt. Met maximaal 12 personen stappen jullie in een krachtige rubberboot, waarmee jullie de golven van de Noordzee trotseren. Bij raften komen er een aantal dingen kijken. Zo moet je echt samenwerken om de boot bevaarbaar te houden. Ideaal wanneer je een teambuilding uitje zoekt waar nog lang over na zal worden gepraat.

Branding raften is een unieke beleving in en rondom Scheveningen. Het is een spannende activiteit die uitermate geschikt is voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familie dag. Ook kun je het eenvoudig combineren met andere activiteiten op het strand van Scheveningen. Wat dacht je van bubble voetbal, beachvolleybal, powerkiten of Expeditie Robinson. Wij bezorgen je een dag om nooit te vergeten.

Wat is Branding Raften?

Bij Branding Raften gaat het om samenwerken en doorzettingsvermogen, want je wil de golven trotseren. Maar hierbij speelt het weer altijd een grote rol, en dat heeft ook invloed op de moeilijkheidsgraad. Als het gaat over een winderige en regenachtige dag dan is de moeilijkheidsgraad een stuk hoger dan op een warme dag zonder wind. Hierbij is het water namelijk een stuk rustiger. Je wordt uitgerust met een wetsuit, helm, reddingsvest en natuurlijk een peddel.

Activiteiten Events heeft verschillende rafts: voor groepen van 6, 8 en voor 12 personen. Onze ervaren instructeurs zullen zorgen voor een onvergetelijke ervaring! Kijk jij er ook al naar uit om mee te doen? Goed teamwork is dus belangrijk en hiermee de perfecte teambuilding activiteit en dat is wat jij ook snel gaat ervaren hier!

Het is een leuke strandactiviteit die je goed kunt combineren met een compleet dagje uit in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden, wij helpen je graag om een programma op maat samen te stellen.

Onze begeleiders leggen je allereerst alle belangrijke stappen uit. Zo weet je een beetje wat je kunt verwachten en wat je moet doen als er onverhoopt wat mis gaat. Vervolgens is het aan jullie om tegelijk te peddelen, zodat er meer vaart aan de boot kan worden gegeven. Het draait hier dus echt om samenwerken! Werken jullie niet goed samen?

Dan zullen de hoge golven van de Noordzee jullie de baas zijn, en dan wordt je zeker nat! Bij branding raften is het dé uitdaging om de hele rit binnenboord te blijven. Dit maakt het leuk en spannend tegelijk. Na ongeveer 2 uur aan hard werken is het raften voorbij. Vervolgens is het mogelijk om een diner of BBQ te organiseren als afsluiting van wat een fantastische dag moet worden.

Offerte aanvragen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Branding Raften voor jouw team? Tijd om dan contact met ons op te nemen en dan helpen wij je graag verder. Samen met jou stellen we een geschikt programma op voor een avontuurlijk, sportief en leuk dagje uit! Als je vragen hebt aan ons, dan kun je contact met ons opnemen en dan zullen wij er alles aan doen om je vragen snel te beantwoorden. We zorgen er graag voor dat jij gaat genieten van een heerlijk dagje uit met je vrienden, collega’s, familieleden en ieder ander.

Monique
Lees verder
"Lasergamen Den Haag is super leuk! Spannend en uitdagend."
Tim
Lees verder
"Lasergamen is een leuke en uitdagende activiteit voor alle leeftijden. Het is perfect voor een actief dagje uit!"
Bas
Lees verder
"Lasergamen is een geweldige activiteit voor jong en oud. Het is spannend en uitdagend om te spelen en biedt veel mogelijkheden om te strategize en samen te werken met je teamleden. Ik zou het aan iedereen aanraden!"

Dagplanning en wensen

Volledig naar wens aan te passen.

Wij kunnen uw bedrijfsuitje of teamuitje volledig aanpassen naar uw wensen. Zo kunnen we bijvoorbeeld extra onderdelen of activiteiten toevoegen gedurende de dag, de begintijd en/of eindtijd aanpassen en het gewenste aantal deelnemers wijzigen. Hieronder vindt u de optionele toevoegingen bij deze activiteit:

Lunch

BBQ

Vergadering

Vervoer

Diner

Bedrijfstraining

Overnachting

Film- of foto

Hieronder vindt u ons voorbeeldprogramma, waarbij de tijden volledig naar uw wens kunnen worden aangepast:

  • 13:30 uur: Optionele ontvangst met lunch
  • 14:30 uur: Ontvangst op locatie
  • 15:00 uur: Kennismaking met de begeleider en introductie van het teambuild programma
  • 15:15 uur: Start van de gezamenlijke activiteit
  • 16:45 uur: Pauze
  • 18:15 uur: Einde van de gezamenlijke activiteit
  • 16:30 uur: Optionele aanvang van de borrel
  • 18:00 uur: Optioneel avondprogramma met BBQ, diner, feestavond, etc.

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Geheel vrijblijvend

Binnen 24 uur reactie

Scherpste prijs

Contact met experts

Branding raften Scheveningen

Wil je een spannend en avontuurlijk uitje organiseren met vrienden, familie of collega’s? Dan is branding raften in Scheveningen een unieke en spannende activiteit die je niet wilt missen! Bij Activiteiten vind je veel mogelijkheden voor de leukste uitjes aan het strand van Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland. Op aanvraag is het ook mogelijk op andere locaties een dagje uit te organiseren.

Branding raften Scheveningen als groepsuitje

Branding Raften draait om teambuilding

Brandingraften is niet voor niets een ontzettend interessante activiteit voor een personeelsuitje. Door de hoge mate aan samenwerking is het de ideale activiteit voor teambuilding doeleinden. Wanneer je er een wedstrijd van maakt, zul je merken dat er nog meer wordt gevraagd van communicatie en samenwerken.

Branding Raften bij Activiteiten!

Branding raften is een fantastische activiteit voor middelgrote groepen tot maximaal 12 personen. Samen betreden jullie de rubberboot, en dan is het vervolgens kwestie om zo snel mogelijk te peddelen. Door voldoende tempo te maken voorkom je dat de grote golven in de weg gaan zitten. Dat verreist dus ontzettend veel van jullie samenwerking. Een leuke uitdaging aan de kust van Scheveningen.