Login

Registration

Blokarten

Vanaf 20 p.p
Tijdsduur : 1 uur
Groepen: 6-25 Personen

Blokarten - Kite-Extreme

 

Op zoek naar een uitdagende activiteit? Zoek dan niet langer! Bij Activiteiten hebben wij een breed aanbod aan unieke strandactiviteiten. Wat dacht je van Blokarten, waar je in korte tijd razendsnel over het strand heen kart! Een ideale dagje uit met vrienden, familie of collega’s.

 

Wat is Blokarten?

Blokarten heeft zijn naam te danken aan het merk Blokarts. Blokarts heeft de sport zeilen toegankelijk gemaakt voor jong en oud. Het wordt vaak ook wel strandzeilen of landzeilen genoemd. Iedereen kan Blokarten leren. Binnen een paar uur leer je alle kneepjes van de sport. We leren je de basistechnieken zodat je blokart onder controle kunt houden.

Blokarten is makkelijk te leren voor iedere leeftijd. Onze begeleiders leren je alles op het gebied van de sport. Ze nemen je mee langs de basistechnieken, zodat je de blokart binnen een kwartier onder de knie krijgt. Vervolgens geven ze tips om zoveel mogelijk snelheid te benutten door de wind. Omdat Blokarten niet is toegestaan in Scheveningen, zijn we actief aanwezig in Hoek Van Holland. Dit ligt binnen 10 kilometer van Scheveningen en is dus prima aan te rijden!

 

Hoe werkt Blokarten?

Blokarten ziet er wellicht lastig uit, maar we verzekeren je: Binnen een half uur heb je de kart volledig onder controle en raas je over het strand van Scheveningen. Ongeacht de leeftijd, Blokarten kan iedereen leren. Onze professionele begeleiders, die regelmatig blokarten, leggen je in korte tijd uit wat de basistechnieken zijn van het karten op strand.

Jullie kunnen ervoor kiezen om recreatief rond te rijden, maar het is ook mogelijk om er een ware race van te maken. Waan je zelf een heuse blokarter en kom erachter wie de snelste is.

 

Programma Blokarten

  • Optioneel: Ontvangst met lunch of drankje vooraf
  • Ontvangst op afgesproken locatie
  • Uitleg over de blokarts, gelegenheid tot omkleden
  • Blokarten
  • Afsluiting
  • Optioneel: Sluit af met een hapje of een drankje

 

Tijdsduur Blokarten

Bij Activiteiten bieden we diverse pakketten aan.

Pakket A blokarten:

Wanneer u pakket A kiest kunt u met 2 personen, 1 uur Blokarten. Je deelt als het ware 1 blokart en wisselt af.

Groep vanaf 10 personen                     : € 25,00
Groep vanaf 25 personen                     : € 22,50
Groep vanaf 50 personen                     : € 20,00
Groepen vanaf 80 personen:                :  Vraag om de offerte

Per half uur extra Blokarten: € 5,-

 

Pakket B blokarten:

Pakket B bestaat uit 1 uur Blokarten, waarbij iedere persoon een eigen blokart heeft.

Groep vanaf 10 personen                     : € 30,00
Groep vanaf 25 personen                     : € 25,00

Per half uur extra Blokarten: € 5,-

 

Pakket C blokarten:

Pakket C bestaat uit een combinatie van blokarten en powerkiten. Hierin gaan jullie 1 uur blokarten (Twee personen per blokart), en 1 uur powerkiten. Lees meer over powerkiten.

Groep vanaf 10 personen : € 32,50
Groep vanaf 25 personen : € 30,00
Groep vanaf 50 personen : € 22,50
Groep vanaf 80 personen : Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

Karten op het strand in de winter

Blokarten kun je gemakkelijk doen in de winter! We raden het zelfs aan. In de herfst en winter is staat er veel wind, waardoor de blokart in staat is om sneller te kunnen rijden. Trek een dikke jas aan, doe een muts op en laat je meeslepen door de kracht van de wind. In de wintermaanden is het daarnaast rustiger en dat betekent dat je vrijspel hebt om over het strand van Hoek van Holland te razen.

Men noemde Blokarten in het verleden strandzeilen of landzeilen. Het lijkt dan ook een nieuwe sport, maar dat is het zeker niet! Wel heeft het merk Blokarts ervoor gezorgd dat de sport weer immens populair is langs de kust van Nederland. De sport is snel leerbaar en dat maakt het toegankelijk voor iedereen. Of je nu een fervent sporter bent of houdt van recreatief genieten, alles is mogelijk. Ons professionele personeel legt je in korte tijd uit hoe je als een pro zeiler over het strand kunt rijden.

 

Blokarten Den Haag doe je bij Activiteiten!

Blokarten in de omgeving van Den Haag is een geweldige activiteit, die uitermate geschikt is voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of een familiedag-uitje. Wist je dat je Blokarten gemakkelijk kunt combineren met andere activiteiten? Wat dacht je bijvoorbeeld van Powerkiten, waar je met een vlieger de krachten van de wind ervaart. Laat je meesleuren door de kracht en maak sprongen van soms wel 2 meter hoog! Bij ons is niets te gek, wij kunnen allerlei activiteiten combineren om jullie een geweldige dag te bezorgen.

Ook is het gemakkelijk om een diner, lunch of drankje naderhand te combineren. Geef dit aan in de offerte-aanvraag en wij maken vervolgens een strakke planning met al jouw wensen.

 

Offerte aanvragen?

Benieuwd naar alle mogelijkheden op het gebied van Blokarten? Activiteiten staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Ben je geïnteresseerd in blokarten? Of wil je het combineren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en laat je verassen door de mogelijkheden die we te bieden hebben! Wij zorgen er maar wat graag voor dat jullie een te gekke dag hebben waar nog lang over zal worden nagepraat!
 

Programma

Ontvangst met eventueel een drankje
Uitleg spelregels + Oefenwedstrijden
Start competitie
Prijsuitreiking
Eventueel BBQ of een drankje na afloop!

Tarieven pakket A

1 Blokart per 2 personen

10 Personen
€25,-
25 Personen
€22.50,-
50 Personen
€20,-

Tarieven pakket B

1 Blokart per persoon

10 Personen
€ 30 ,-
25 Personen
€ 25 ,-

OFFERTE AANVRAGEN

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}