Login

Registration

Beach Tennis

Vanaf 10 p.p
Tijdsduur : 2 uur
Groepen: 8-50 Personen

Beach Tennis - Kite-Extreme

Misschien heb je wel eens gehoord van Beach Tennis, maar heb je ook enig idee wat het is? Het is een geweldige combinatie tussen beach volleybal en tennis. Het is super leuk voor ieder origineel en sportief personeelsfeestje, vrijgezellenfeest, sportdag of kinderfeestje op het strand. Je hoeft zelf niet veel te regelen want wij staan voor jou klaar vanaf het eerste moment. Onze ervaren en enthousiaste instructeurs van Activiteiten Events nemen je mee in een geweldig en competitief dagje uit met jouw collega’s, vrienden of familie. Om te beginnen zullen zij je eerst het spel uitleggen en zij zullen dan ook gedurende de hele dag de groepen begeleiden tijdens het spel.

 

Beach tennis en de werkwijze

Hoe leuk is het als je Beach Tennis op het strand kunt spelen met vrienden, familie of met collega’s? Het is een activiteit die geschikt is voor groepen vanaf 10 personen. Er kunnen bij grote groepen altijd meerdere velden worden uitgezet. Het spel speel je met een speciale beach tennis racket op een veld van 16 bij 8 meter. Daarbij hangt het net op een hoogte van 1,70 meter tussen de twee partijen in. Vervolgens wordt er vanaf de achterlijn geserveerd waarmee de bal over het net naar de tegenstander wordt geschoten. Hierbij mag de bal wel tegen het net komen, maar hij mag de grond niet raken. De puntentelling is hetzelfde als het klassieke tennisspel: 0 pt – 15 pt – 30 pt – 40 pt. Het is hierdoor ook een erg leuke strandactiviteit voor jong en oud en het staat hoe dan ook garant voor een onwijs leuke sportdag op het strand.
Beach Tennis is een zeer geschikte strandactiviteit voor jong en oud en staat garant voor een onwijs leuke sportdag op het strand.

 

Beach tennis combineren met andere strandactiviteiten

Steeds meer mensen willen graag een sportief dagje uit organiseren voor familie, vrienden en/of collega’s. Daarom is het leuk als je Beach Tennis gaat combineren met een andere strandactiviteit en arrangementen met bijvoorbeeld een Beach-BBQ. Je kunt bij ons altijd vragen naar de mogelijkheden, en wij denken dan ook graag met je mee en adviseren je over het leukste dagje uit wat we samen kunnen samenstellen!

 

Offerte aanvragen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Beach Tennis voor jouw team? Neem dan snel contact met ons op, dan kunnen we samen bekijken welke opties we voor jou klaar hebben staan. Mocht je vragen hebben aan ons, dan kun je contact met ons opnemen en dan zullen wij er alles aan doen om je vragen snel te beantwoorden. We zorgen er graag voor dat jij gaat genieten van een heerlijk dagje uit met je vrienden, collega’s, familieleden en ieder ander!

Programma

Ontvangst met eventueel een drankje
Uitleg spelregels + Oefenwedstrijden
Start competitie
Prijsuitreiking
Eventueel BBQ of een drankje na afloop!

Tarieven pakket A

8 Personen
€25,-
20 Personen
€22.50,-
50 Personen
€17.50,-

OFFERTE AANVRAGEN

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}