Login

Registration

Beach Yoga

Vanaf 22 p.p
Tijdsduur : 1.5 uur
Groepen: 5-25 Personen

Beach Yoga - Kite-Extreme

 

Steeds vaker hebben mensen last van stress, maar waarom? Vaak is het niet nodig en daarom is Beach Yoga een goede uitkomst om weer van de stress af te komen en weer lekker in balans te komen. Als je denkt aan Beach Yoga, dan doet de naam het je al vermoeden en het vindt ook echt plaats op het strand. Activiteiten regelt het volledig voor jou en dan lekker met je voeten in het zand en het geluid van de zee op de achtergrond. Echt iedereen kan bij ons meedoen: jong en oud, beginner of ervaren. Boek daarom nu ook jouw sessie als je heerlijk tot jezelf wilt komen tijdens een workshop Yoga op het strand bij Activiteiten Events! Wij regelen het graag voor je!

Wat is Beach Yoga?

Het draait bij Beach Yoga allemaal om het in balans brengen van lichaam en geest. Je wordt je bewust van je innerlijke zelf en dat kan door ademhaling en bewegingen. Het gaat je echt helpt om te ontspannen, je hoofd leeg te maken en je krijgt er een hoop extra energie door! Als je verder gaat kijken naar de betekenis van het woord yoga, dan gaat het om verbinden en helpt je dichterbij jezelf te blijven. Je gaat dit bij Beach Yoga allemaal doen en ervaren, maar dan op een heerlijke plek, namelijk het strand. Dit wordt een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. Deze activiteit is dan ook een geschikt uitje voor mensen die even weg willen uit de dagelijkse sleur.

 

Beach Yoga met collega's, familie of vrienden!

Beach Yoga is geschikt voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en vrienden die eens wat anders willen. Doe dit op een van onze vaste locaties of kies voor een eigen locatie. Wij regelen de rest dus je hoeft alleen maar contact met ons op te nemen van Activiteiten en wij staan voor je klaar.

 

Offerte aanvragen?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Beach Yoga voor jouw team? Ga eens kijken wie er zin heeft om met je mee te ontspannen op het strand, breng je lichaam en geest weer in balans dankzij Beach Yoga. Activiteiten regelt het graag voor jou en we denken ook graag met je mee. Als je vragen hebt, denken we ook graag met je mee en gaan wij er samen voor zorgen dat jij een heerlijk dagje uit krijgt met je vrienden, collega’s, familieleden en ieder ander!

Programma

Ontvangst eventueel met een drankje
Omkleden
Yoga uitleg
Yoga
Eventueeel BBQ of een drankje na afloop

Tarieven pakket A

10 Personen
€22.50,-
25 Personen
€22,-

OFFERTE AANVRAGEN

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}