De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

beach yoga

Beach Yoga

Vanaf 20 p.p.

1.5 uur

5 - 25 personen

Binnen 24 uur reactie

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

Beach Yoga

Steeds vaker hebben mensen last van stress, maar waarom? Vaak is het niet nodig en daarom is Beach Yoga een goede uitkomst om weer van de stress af te komen en weer lekker in balans te komen. Als je denkt aan Beach Yoga, dan doet de naam het je al vermoeden en het vindt ook echt plaats op het strand.

Activiteiten regelt het volledig voor jou en dan lekker met je voeten in het zand en het geluid van de zee op de achtergrond. Echt iedereen kan bij ons meedoen: jong en oud, beginner of ervaren. Boek daarom nu ook jouw sessie als je heerlijk tot jezelf wilt komen tijdens een workshop Yoga op het strand bij Activiteiten Events! Wij regelen het graag voor je!

Wat is Beach Yoga?

Het draait bij Beach Yoga allemaal om het in balans brengen van lichaam en geest. Je wordt je bewust van je innerlijke zelf en dat kan door ademhaling en bewegingen. Het gaat je echt helpt om te ontspannen, je hoofd leeg te maken en je krijgt er een hoop extra energie door! Als je verder gaat kijken naar de betekenis van het woord yoga, dan gaat het om verbinden en helpt je dichterbij jezelf te blijven.

Je gaat dit bij Beach Yoga allemaal doen en ervaren, maar dan op een heerlijke plek, namelijk het strand. Dit wordt een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. Deze activiteit is dan ook een geschikt uitje voor mensen die even weg willen uit de dagelijkse sleur.

Beach Yoga met collega’s, familie of vrienden!

Beach Yoga is geschikt voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en vrienden die eens wat anders willen. Doe dit op een van onze vaste locaties of kies voor een eigen locatie. Wij regelen de rest dus je hoeft alleen maar contact met ons op te nemen van Activiteiten en wij staan voor je klaar.

Offerte aanvragen?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Beach Yoga voor jouw team? Ga eens kijken wie er zin heeft om met je mee te ontspannen op het strand, breng je lichaam en geest weer in balans dankzij Beach Yoga. Activiteiten regelt het graag voor jou en we denken ook graag met je mee. Als je vragen hebt, denken we ook graag met je mee en gaan wij er samen voor zorgen dat jij een heerlijk dagje uit krijgt met je vrienden, collega’s, familieleden en ieder ander!

Monique
Lees verder
"Lasergamen Den Haag is super leuk! Spannend en uitdagend."
Tim
Lees verder
"Lasergamen is een leuke en uitdagende activiteit voor alle leeftijden. Het is perfect voor een actief dagje uit!"
Bas
Lees verder
"Lasergamen is een geweldige activiteit voor jong en oud. Het is spannend en uitdagend om te spelen en biedt veel mogelijkheden om te strategize en samen te werken met je teamleden. Ik zou het aan iedereen aanraden!"

Dagplanning en wensen

Volledig naar wens aan te passen.

Wij kunnen uw bedrijfsuitje of teamuitje volledig aanpassen naar uw wensen. Zo kunnen we bijvoorbeeld extra onderdelen of activiteiten toevoegen gedurende de dag, de begintijd en/of eindtijd aanpassen en het gewenste aantal deelnemers wijzigen. Hieronder vindt u de optionele toevoegingen bij deze activiteit:

Lunch

BBQ

Vergadering

Vervoer

Diner

Bedrijfstraining

Overnachting

Film- of foto

Hieronder vindt u ons voorbeeldprogramma, waarbij de tijden volledig naar uw wens kunnen worden aangepast:

  • 13:30 uur: Optionele ontvangst met lunch
  • 14:30 uur: Ontvangst op locatie
  • 15:00 uur: Kennismaking met de begeleider en introductie van het teambuild programma
  • 15:15 uur: Start van de gezamenlijke activiteit
  • 16:45 uur: Pauze
  • 18:15 uur: Einde van de gezamenlijke activiteit
  • 16:30 uur: Optionele aanvang van de borrel
  • 18:00 uur: Optioneel avondprogramma met BBQ, diner, feestavond, etc.

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Geheel vrijblijvend

Binnen 24 uur reactie

Scherpste prijs

Contact met experts

Buiten Yoga Scheveningen

Voor deze workshop hoef je niet veel mee te nemen, alleen een goed humeur en eventueel je eigen handdoek.

Yoga is een eeuwenoude filosofie en praktijk uit India die gericht is op het versterken van het lichaam en het verminderen van stress. Het wordt beschouwd als een manier om fysiek, mentaal en emotioneel in balans te blijven.

In Scheveningen, een populaire badplaats nabij Den Haag, kun je genieten van yoga op het strand of in een yogastudio. Het is een fantastische manier om te ontspannen en de frisse zeelucht in te ademen terwijl je yoga beoefent.

Er zijn verschillende soorten yoga die je kunt beoefenen, zoals Hatha yoga, Vinyasa yoga en Yin yoga. Elke soort heeft zijn eigen unieke stijl en focus. Zo richt Hatha yoga zich op het ontwikkelen van kracht en flexibiliteit, terwijl Vinyasa yoga een dynamische vorm is die zich richt op het creëren van een flow tussen de houdingen.

Voordat je begint met yoga, is het raadzaam om een cursus te volgen bij een gecertificeerde leraar om de juiste technieken te leren en ervoor te zorgen dat je de oefeningen correct uitvoert. Er zijn verschillende niveaus van yoga, dus of je nu een beginner of een gevorderde yogi bent, er is altijd een geschikte les voor jou.

Yoga is niet alleen goed voor het lichaam, maar ook voor de geest. Het kan helpen om stress te verminderen en concentratie en zelfbewustzijn te vergroten. Als je dus op zoek bent naar een manier om te ontspannen en tegelijkertijd je mentale en fysieke gezondheid te verbeteren, is yoga in Scheveningen zeker iets om te overwegen.

Workshop Yoga

Een yoga workshop in Scheveningen betreft een intensieve les gericht op het versterken en verdiepen van je yoga beoefening. De workshops worden vaak gegeven door ervaren leraren en kunnen variëren in duur van enkele uren tot meerdere dagen.

Naast het aanleren van nieuwe yogaposities en ademhalingstechnieken, worden tijdens de yoga workshop in Scheveningen ook andere belangrijke aspecten van yoga zoals meditatie en filosofie behandeld. Dit zorgt voor een verdieping van je kennis en beoefening van yoga en een sterkere connectie met jezelf.

De workshops zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Voor beginners is het een ideale manier om de basisprincipes van yoga te leren en de voordelen ervan te ervaren. Voor gevorderde beoefenaars bieden de workshops nieuwe uitdagingen en de mogelijkheid om je beoefening naar een hoger niveau te tillen.

Strandyoga

Strandyoga is een vorm van yoga die op het strand wordt beoefend. Het biedt een uitstekende gelegenheid om te genieten van de verkwikkende zeelucht en te ontspannen terwijl je aan yoga doet. Deze vorm van yoga is geschikt voor zowel beginners als gevorderden, en er zijn verschillende soorten lessen beschikbaar, variërend van korte en kalme sessies tot intensieve workouts.

Door het gebruik van de natuurlijke omgeving van het strand, zoals de zeebries en het zand, kun je jouw yogabeoefening naar een hoger niveau tillen bij strandyoga.