De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

beach volleybal

Beach Volleybal

Vanaf 15 p.p.

2 uur

10 - 50 personen

Binnen 24 uur reactie

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

Beach Volleybal

Op zoek naar een sportieve activiteit waarbij jullie het in toernooivorm tegen elkaar opnemen? Beachvolleybal is wat je zoekt! De populaire strandsport wordt al jaar en dag aangeboden op de Scheveningse kust. En dat is niet zonder reden. De sport is erg energiek en bovenal leuk. Daarnaast kun je de techniek vrij snel onder de knie krijgen, waardoor het voor beginners en gevorderden ontzettend leuk is!

Bij Activiteiten bieden wij diverse beach volleybal toernooien samen. Zo organiseren we maar wat graag een familie-, vrienden of bedrijfstoernooi.

Beach Volleybal bij Activiteiten!

Beachvolleybal is een energieke sport waarbij je continu in beweging bent. Dit komt doordat de bal snel heen en weer gaat en je altijd moet reageren en anticiperen. Ontzettend leuk wanneer je op zoek bent naar een sportieve activiteit. Het strand biedt een extra spelelement. Je speelt op een andere ondergrond, waarbij je ook te maken hebt met factoren als de wind. Dit maakt dat iedereen beachvolleybal kan leren. Of je nu beginnend of ervaren bent, beachvolleybal kan samen worden gespeeld.

Bij Beachzone organiseren wij diverse toernooien. Je neemt het dan op tegen diverse teams, in de strijd om de eindwinst. Doordat het om het “echie” gaat is een beachvolleybaltoernooi ontzettend leuk om aan deel te nemen.

De meeste mensen kennen de beroemde strandactiviteit Beach volleybal wel. ’s Zomers staat het strand van Scheveningen regelmatig vol met netten en velden waar beachvolleybal wordt gespeeld. Een leuk moment om het zelf ook eens te mogen ervaren, wie weet ken je het wel en dan is het alleen nog maar leuker om er deel aan te kunnen nemen!

Monique
Lees verder
"Lasergamen Den Haag is super leuk! Spannend en uitdagend."
Tim
Lees verder
"Lasergamen is een leuke en uitdagende activiteit voor alle leeftijden. Het is perfect voor een actief dagje uit!"
Bas
Lees verder
"Lasergamen is een geweldige activiteit voor jong en oud. Het is spannend en uitdagend om te spelen en biedt veel mogelijkheden om te strategize en samen te werken met je teamleden. Ik zou het aan iedereen aanraden!"

Dagplanning en wensen

Volledig naar wens aan te passen.

Wij kunnen uw bedrijfsuitje of teamuitje volledig aanpassen naar uw wensen. Zo kunnen we bijvoorbeeld extra onderdelen of activiteiten toevoegen gedurende de dag, de begintijd en/of eindtijd aanpassen en het gewenste aantal deelnemers wijzigen. Hieronder vindt u de optionele toevoegingen bij deze activiteit:

Lunch

BBQ

Vergadering

Vervoer

Diner

Bedrijfstraining

Overnachting

Film- of foto

Hieronder vindt u ons voorbeeldprogramma, waarbij de tijden volledig naar uw wens kunnen worden aangepast:

 • 13:30 uur: Optionele ontvangst met lunch
 • 14:30 uur: Ontvangst op locatie
 • 15:00 uur: Kennismaking met de begeleider en introductie van het teambuild programma
 • 15:15 uur: Start van de gezamenlijke activiteit
 • 16:45 uur: Pauze
 • 18:15 uur: Einde van de gezamenlijke activiteit
 • 16:30 uur: Optionele aanvang van de borrel
 • 18:00 uur: Optioneel avondprogramma met BBQ, diner, feestavond, etc.

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Geheel vrijblijvend

Binnen 24 uur reactie

Scherpste prijs

Contact met experts

Wat is Beach Volleybal?

Beach volleybal staat ook wel bekend als een erg intensieve sport en deze wordt gespeeld op het zand. Het spelen is hierdoor zwaarder, maar ook veel leuker. Het voordeel is dat je zo namelijk lekker los kunt gaan en denk dan eens aan sliden en springen om de bal te vangen. Het gaat er om dat je de bal op de grond van de tegenpartij probeert te krijgen, en dan wel binnen de lijnen.

Vanaf de achterlijn wordt er geserveerd en dan moet je binnen drie keer overspelen in het veld van de tegenpartij zijn. Dit is een perfecte activiteit voor teambuilding en ook leuk als vrijgezellenuitje of als familie uitje. Kies er daarom ook voor om ermee aan de slag te gaan en geniet van dit moment!

Beach volleybal is een leuke activiteit die perfect is voor een bedrijfsuitje, familiedag, of een groep vrienden die een gevarieerd sportief dagje willen op een van de prachtige stranden! De vraag is waar heb jij zin in en wat ga jij regelen? Misschien ben je wel op zoek naar een leuke en geschikte activiteit voor een bedrijfsuitje, sportdag of kinderfeestje? Gelukkig hoef je dan nu niet meer verder te zoeken want bij Beachzone Events heb je dit nu gevonden!

Bij Beachzone Events hebben we ervaring met het organiseren van evenementen op maat voor verschillende groepen. Daarom weten wij ook en kunnen we uit ervaring zeggen dat beach volleybal een heel geschikte, laagdrempelige en uitdagende sport is voor bijna iedere gelegenheid voor groepen vanaf 10 personen. Het programma kun je zelf indelen naar eigen wens en behoeften en is goed te combineren met andere (strand)activiteiten.

Voorbeeldprogramma voor Beachvolleybal

12.00 uur     Ontvangst (met optionele lunch of drankje)
13.00 uur     Ontvangst gasten op locatie aan de kust
13.15 uur     Uitleg door begeleiders, mogelijkheid tot omkleden
13.30 uur     Start van beachvolleyball toernooi
14.30 uur     Pauze
14.45 uur     Aanvang  beachvolleyball toernooi
15.45 uur     Einde
16.00 uur     De prijsuitreiking en afsluiting van het programma

Locaties Beach volleybal

Activiteiten Events biedt beach volleybal aan op diverse locaties: Scheveningen, Kijkduin, Hoek van Holland of op een strand naar keuze. We werken daarvoor ook samen met verschillende strandtenten en hierdoor kunnen we eindeloos veel mogelijkheden aanbieden! Neem daarom snel contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen en de opties kunnen bespreken!

Offerte aanvragen?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Beach volleybal voor jouw team? Tijd om dan snel contact op te nemen met ons zodat wij met jou samen kunnen bekijken welke opties er zijn. Weet je al met welke activiteiten je het wilt combineren? Wij denken graag met je mee! Wij van Beachzone Events zorgen er graag voor dat jij gaat genieten van een heerlijk dagje uit met je vrienden, collega’s, familieleden en ieder ander!

Kom beachvolleyballen bij Activiteiten!

Bij Activiteiten ontzorgen wij je van alle druk om planningen en het maken van speelschema’s. Laat dat maar aan ons over! Het enige wat jij hoeft te regelen zijn de gedreven spelers. Gedreven om te winnen, dat is wat het spel extra leuk maakt! Bij aankomst worden de spelregels uitgelegd, en dan is het aan jullie om er wat moois van te maken. Bij beach volleybal draait alles om de samenwerking met je teamgenoten. Teamwork, tactiek en communicatie zijn de sleutel tot succes!3 redenen waarom jij moet komen beachvolleyballen bij Activiteiten:

 • Heerlijk in de Scheveningse buitenlucht. Ontzettend fijn om even uit te waaien, maar bovenal erg gezond!
 • Saamhorigheid en gezelligheid. Dat is wat we ontzettend belangrijk vinden
 • Beachzone ontzorgt jullie van alle stress bij het plannen van het toernooi.

Ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan een beachvolleybaltoernooi met je familie, vrienden of collega’s? leuk! We zien jullie graag op het strand van Scheveningen. Mocht je vragen hebben over de activiteit, voel je dan vrij om deze te stellen. Onze werknemers helpen je verder!