De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

beach tennis

Beach Tennis

Vanaf 12.50 p.p.

2 uur

8 - 50 personen

Binnen 24 uur reactie

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

Beach Tennis

Misschien heb je wel eens gehoord van Beach Tennis, maar heb je ook enig idee wat het is? Het is een geweldige combinatie tussen beach volleybal en tennis. Het is super leuk voor ieder origineel en sportief personeelsfeestje, vrijgezellenfeest, sportdag of kinderfeestje op het strand. Je hoeft zelf niet veel te regelen want wij staan voor jou klaar vanaf het eerste moment. Onze ervaren en enthousiaste instructeurs van Activiteiten Events nemen je mee in een geweldig en competitief dagje uit met jouw collega’s, vrienden of familie. Om te beginnen zullen zij je eerst het spel uitleggen en zij zullen dan ook gedurende de hele dag de groepen begeleiden tijdens het spel.

Beach tennis en de werkwijze

Hoe leuk is het als je Beach Tennis op het strand kunt spelen met vrienden, familie of met collega’s? Het is een activiteit die geschikt is voor groepen vanaf 10 personen. Er kunnen bij grote groepen altijd meerdere velden worden uitgezet. Het spel speel je met een speciale beach tennis racket op een veld van 16 bij 8 meter.

Daarbij hangt het net op een hoogte van 1,70 meter tussen de twee partijen in. Vervolgens wordt er vanaf de achterlijn geserveerd waarmee de bal over het net naar de tegenstander wordt geschoten. Hierbij mag de bal wel tegen het net komen, maar hij mag de grond niet raken. De puntentelling is hetzelfde als het klassieke tennisspel: 0 pt – 15 pt – 30 pt – 40 pt. Het is hierdoor ook een erg leuke strandactiviteit voor jong en oud en het staat hoe dan ook garant voor een onwijs leuke sportdag op het strand.
Beach Tennis is een zeer geschikte strandactiviteit voor jong en oud en staat garant voor een onwijs leuke sportdag op het strand.

Beach tennis combineren met andere strandactiviteiten

Steeds meer mensen willen graag een sportief dagje uit organiseren voor familie, vrienden en/of collega’s. Daarom is het leuk als je Beach Tennis gaat combineren met een andere strandactiviteit en arrangementen met bijvoorbeeld een Beach-BBQ. Je kunt bij ons altijd vragen naar de mogelijkheden, en wij denken dan ook graag met je mee en adviseren je over het leukste dagje uit wat we samen kunnen samenstellen!

Offerte aanvragen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Beach Tennis voor jouw team? Neem dan snel contact met ons op, dan kunnen we samen bekijken welke opties we voor jou klaar hebben staan. Mocht je vragen hebben aan ons, dan kun je contact met ons opnemen en dan zullen wij er alles aan doen om je vragen snel te beantwoorden. We zorgen er graag voor dat jij gaat genieten van een heerlijk dagje uit met je vrienden, collega’s, familieleden en ieder ander!

Monique
Lees verder
"Lasergamen Den Haag is super leuk! Spannend en uitdagend."
Tim
Lees verder
"Lasergamen is een leuke en uitdagende activiteit voor alle leeftijden. Het is perfect voor een actief dagje uit!"
Bas
Lees verder
"Lasergamen is een geweldige activiteit voor jong en oud. Het is spannend en uitdagend om te spelen en biedt veel mogelijkheden om te strategize en samen te werken met je teamleden. Ik zou het aan iedereen aanraden!"

Dagplanning en wensen

Volledig naar wens aan te passen.

Wij kunnen uw bedrijfsuitje of teamuitje volledig aanpassen naar uw wensen. Zo kunnen we bijvoorbeeld extra onderdelen of activiteiten toevoegen gedurende de dag, de begintijd en/of eindtijd aanpassen en het gewenste aantal deelnemers wijzigen. Hieronder vindt u de optionele toevoegingen bij deze activiteit:

Lunch

BBQ

Vergadering

Vervoer

Diner

Bedrijfstraining

Overnachting

Film- of foto

Hieronder vindt u ons voorbeeldprogramma, waarbij de tijden volledig naar uw wens kunnen worden aangepast:

  • 13:30 uur: Optionele ontvangst met lunch
  • 14:30 uur: Ontvangst op locatie
  • 15:00 uur: Kennismaking met de begeleider en introductie van het teambuild programma
  • 15:15 uur: Start van de gezamenlijke activiteit
  • 16:45 uur: Pauze
  • 18:15 uur: Einde van de gezamenlijke activiteit
  • 16:30 uur: Optionele aanvang van de borrel
  • 18:00 uur: Optioneel avondprogramma met BBQ, diner, feestavond, etc.

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Geheel vrijblijvend

Binnen 24 uur reactie

Scherpste prijs

Contact met experts

Waar kan je beachtennissen?

Als je beachtennis eens wilt proberen of een locatie zoekt om te oefenen voor een toernooi, dan kun je terecht op het strand van Scheveningen. Beachtennis wordt in dubbels gespeeld met een beachtennispallet zonder snaren. Het wordt gespeeld op een zandvlakte van 16 bij 8 meter met een net op een hoogte van 1.70 meter. De bal, iets lichter dan een tennisbal, mag niet stuiteren en de puntentelling is net als bij het klassieke tennisspel, maar bij 40-40 speel je het beslissende punt.

Hoe speel je Beach tennis?

Je speelt beachtennis met twee groepen (of met 2 of 4 personen) die het tegen elkaar opnemen. Op een veld van 16 bij 18 meter met in het midden een net. Elke deelnemer krijgt een speciaal beachtennisracket waarmee wordt gespeeld. De puntentelling werkt vrijwel hetzelfde als bij gewone tennis. De spelregels worden vooraf uitgelegd, maar het spel is niet bepaald ingewikkeld, dus iedereen kan meteen meedoen.

Beachtennis is geschikt als vrijgezellenuitje en als teambuildingsuitje. Het is een leuke en ontspannende activiteit die iedereen kan doen, ongeacht de leeftijd of conditie. Bovendien is het een goede manier om teambuilding te bevorderen, omdat het spelen van beachtennis samenwerking en communicatie vereist. Het strand is ook de perfecte plek om met elkaar te spelen en te genieten van het mooie weer en het prachtige uitzicht op zee.

Activiteiten organiseert verschillende activiteiten op het strand, waaronder beachtennis, beachvolleybal, kiten en workshops. Neem contact op met Activiteiten als je vragen hebt of het perfecte uitje wilt organiseren.