De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

beach golf

Beach golf

Vanaf 15 p.p.

2

10 - 250 personen

Binnen 24 uur reactie

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

Beach golf

De Perfecte Zomersport op het Strand Beach Golf!

Maak kennis met beach golf, dé populaire sport voor iedereen! Vergeet de standaard weilanden vol koeien; bij beach golf speel je op het strand. Zon, zee, strand én golf komen samen voor een geweldige dag vol plezier!

Verken eerst de basis van het beach golfen met een korte uitleg. Je gebruikt natuurlijk speciale golfclubs en ballen. Op het strand is een parcours uitgezet met verschillende ‘holes’ die je beach golf vaardigheden op de proef zullen stellen. Ben jij degene die de minste slagen nodig heeft om het einde van het parcours te bereiken?

Beachgolf is niet alleen een uitdagende sport voor jezelf, maar het is ook geweldig om je golfvaardigheden te meten met familie en vrienden! Wil je iets spannends hebben om over te praten op de volgende verjaardag of ben je simpelweg toe aan een leuke nieuwe uitdaging? Ga dan beachgolf spelen en laat je betoveren door deze bijzondere sport!

Monique
Lees verder
"Lasergamen Den Haag is super leuk! Spannend en uitdagend."
Tim
Lees verder
"Lasergamen is een leuke en uitdagende activiteit voor alle leeftijden. Het is perfect voor een actief dagje uit!"
Bas
Lees verder
"Lasergamen is een geweldige activiteit voor jong en oud. Het is spannend en uitdagend om te spelen en biedt veel mogelijkheden om te strategize en samen te werken met je teamleden. Ik zou het aan iedereen aanraden!"

Dagplanning en wensen

Volledig naar wens aan te passen.

Wij kunnen uw bedrijfsuitje of teamuitje volledig aanpassen naar uw wensen. Zo kunnen we bijvoorbeeld extra onderdelen of activiteiten toevoegen gedurende de dag, de begintijd en/of eindtijd aanpassen en het gewenste aantal deelnemers wijzigen. Hieronder vindt u de optionele toevoegingen bij deze activiteit:

Lunch

BBQ

Vergadering

Vervoer

Diner

Bedrijfstraining

Overnachting

Film- of foto

Hieronder vindt u ons voorbeeldprogramma, waarbij de tijden volledig naar uw wens kunnen worden aangepast:

  • 13:30 uur: Optionele ontvangst met lunch
  • 14:30 uur: Ontvangst op locatie
  • 15:00 uur: Kennismaking met de begeleider en introductie van het teambuild programma
  • 15:15 uur: Start van de gezamenlijke activiteit
  • 16:45 uur: Pauze
  • 18:15 uur: Einde van de gezamenlijke activiteit
  • 16:30 uur: Optionele aanvang van de borrel
  • 18:00 uur: Optioneel avondprogramma met BBQ, diner, feestavond, etc.

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Geheel vrijblijvend

Binnen 24 uur reactie

Scherpste prijs

Contact met experts

Boeren Beachgolf

Boeren Beachgolf is een opwindende en originele manier om te genieten van de prachtige kustlijn van Nederland. Deze unieke activiteit, oorspronkelijk bedacht door boeren uit de omgeving, combineert golf en beachvolleybal en is geschikt voor mensen van alle leeftijden en golfervaringen.

Ontspan en adem de frisse buitenlucht in terwijl je gebruikmaakt van speciale zandclubs en zandballen. Boeren Beachgolf is een sociale activiteit die ideaal is voor een dagje uit met vrienden, familie of zelfs als teambuilding voor werknemers.

Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met golf, Boeren Beachgolf biedt een leuke en uitdagende manier om te genieten van de zon, de zee en de prachtige natuur. Bovendien is het een duurzame en milieuvriendelijke activiteit, omdat er geen gebruik wordt gemaakt van plastic ballen of clubhoofden.

Kom langs en ervaar zelf hoe leuk Boeren Beachgolf kan zijn. Boek nu je ronde en maak van je dag iets bijzonders!

Ontdek onze locaties voor Beachgolf

Ontdek de prachtige locaties waar je kunt genieten van Boeren Beachgolf, namelijk Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland. Deze stranden bieden de perfecte setting voor een onvergetelijke ervaring.

Heb je interesse in een andere locatie? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We staan open voor suggesties en kijken graag hoe we aan jouw wensen kunnen voldoen.