De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

Beach Clean up

Beach clean up

Vanaf 12.50 p.p.

5 uur

1 - 1500 personen

Binnen 24 uur reactie

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

Beach clean up

Beach clean up! Het strand van Scheveningen: hét symbool voor ontspanning en genieten. Het is een bijzondere plek in ons land waar we graag komen voor een frisse duik of een drankje langs de boulevard. Om ervoor te zorgen dat het strand en de Noordzee schoon blijven en de natuurlijke schoonheid behouden blijft, worden er jaarlijks verschillende initiatieven georganiseerd. Een van deze initiatieven zijn de beach clean ups, waarbij duizenden vrijwilligers samenkomen om plastic en ander vuil op te ruimen. Activiteiten, gelegen aan de Scheveningse haven, is een groot voorstander van een schoon strand en doet jaarlijks mee met deze belangrijke activiteit.

Wat is een beach clean up precies?

Jaarlijks worden vrijwilligers opgeroepen om het strand van Kijkduin, nabij Scheveningen, op te ruimen en het afval te verzamelen dat op het strand is achtergelaten of is aangespoeld. Dit initiatief is een belangrijk onderdeel van het behoud van het strand, het zeeleven en de natuurlijke schoonheid van het gebied. De beach clean ups worden georganiseerd door verschillende organisaties, waaronder lokale milieuorganisaties, bedrijven en overheidsinstanties. Vrijwilligers krijgen instructies over hoe ze het afval moeten verzamelen en sorteren en krijgen de benodigde materialen, zoals handschoenen en vuilniszakken, verstrekt door de organisatoren.

Tijdens de beach clean ups worden vrijwilligers aangemoedigd om niet alleen afval te verzamelen, maar ook om educatieve activiteiten uit te voeren, zoals het voorlichten van andere strandbezoekers over de impact van zwerfvuil op de natuur. Deelnemers kunnen ook hun eigen kennis over duurzaamheid en milieubescherming vergroten door deel te nemen aan workshops en lezingen.

Kies voor Activiteiten

Als je op zoek bent naar een bedrijf dat spellen en activiteiten kan leveren voor jouw evenement, dan is Activiteiten de perfecte keuze. Ze zijn flexibel en passen hun diensten aan jouw wensen aan, of je nu een klein kinderfeestje organiseert of een groot evenement op school. Heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte? Activiteiten staat klaar om je te helpen!

Monique
Lees verder
"Lasergamen Den Haag is super leuk! Spannend en uitdagend."
Tim
Lees verder
"Lasergamen is een leuke en uitdagende activiteit voor alle leeftijden. Het is perfect voor een actief dagje uit!"
Bas
Lees verder
"Lasergamen is een geweldige activiteit voor jong en oud. Het is spannend en uitdagend om te spelen en biedt veel mogelijkheden om te strategize en samen te werken met je teamleden. Ik zou het aan iedereen aanraden!"

Dagplanning en wensen

Volledig naar wens aan te passen.

Wij kunnen uw bedrijfsuitje of teamuitje volledig aanpassen naar uw wensen. Zo kunnen we bijvoorbeeld extra onderdelen of activiteiten toevoegen gedurende de dag, de begintijd en/of eindtijd aanpassen en het gewenste aantal deelnemers wijzigen. Hieronder vindt u de optionele toevoegingen bij deze activiteit:

Lunch

BBQ

Vergadering

Vervoer

Diner

Bedrijfstraining

Overnachting

Film- of foto

Hieronder vindt u ons voorbeeldprogramma, waarbij de tijden volledig naar uw wens kunnen worden aangepast:

  • 13:30 uur: Optionele ontvangst met lunch
  • 14:30 uur: Ontvangst op locatie
  • 15:00 uur: Kennismaking met de begeleider en introductie van het teambuild programma
  • 15:15 uur: Start van de gezamenlijke activiteit
  • 16:45 uur: Pauze
  • 18:15 uur: Einde van de gezamenlijke activiteit
  • 16:30 uur: Optionele aanvang van de borrel
  • 18:00 uur: Optioneel avondprogramma met BBQ, diner, feestavond, etc.

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Geheel vrijblijvend

Binnen 24 uur reactie

Scherpste prijs

Contact met experts