De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

Beach boxing

Beach Boxing

Vanaf 12.50 p.p.

1

4 - 8 personen

Binnen 24 uur reactie

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

Beach Boxing

Beach Boxing Scheveningen

Altijd al eens willen boksen op het strand? Dat is nu mogelijk tijdens deze opwindende en vermakelijke boksclinic in Scheveningen. Of je nu met vrienden wilt deelnemen aan een sportieve activiteit of een uitdagend bedrijfsuitje wilt organiseren, deze workshop is ideaal. Laat je verrassen en stap uit je comfortzone terwijl je de basisbeginselen van het boksen leert. Deze clinic biedt een uitstekende full-body workout, waarbij je niet alleen je zelfvertrouwen vergroot, maar ook je stressniveau verlaagt. Boksen is voor iedereen, ongeacht je leeftijd.

Wat kun je verwachten tijdens Beach Boxing Scheveningen:

 • Iedereen is een kampioen zodra ze bokshandschoenen aantrekken.
 • We koesteren respect voor elkaar.
 • We zien elkaar als gelijken.
 • We helpen elkaar en vormen een hecht team.

Boksen is een sport vanuit het hart. Samen gaan we een onvergetelijke workout beleven, zodat iedereen met een glimlach en een positief gevoel naar huis gaat. De combinatie van boksen, de zee en het strand zorgt voor energie, zelfvertrouwen en sereniteit.

Monique
Lees verder
"Lasergamen Den Haag is super leuk! Spannend en uitdagend."
Tim
Lees verder
"Lasergamen is een leuke en uitdagende activiteit voor alle leeftijden. Het is perfect voor een actief dagje uit!"
Bas
Lees verder
"Lasergamen is een geweldige activiteit voor jong en oud. Het is spannend en uitdagend om te spelen en biedt veel mogelijkheden om te strategize en samen te werken met je teamleden. Ik zou het aan iedereen aanraden!"

Dagplanning en wensen

Volledig naar wens aan te passen.

Wij kunnen uw bedrijfsuitje of teamuitje volledig aanpassen naar uw wensen. Zo kunnen we bijvoorbeeld extra onderdelen of activiteiten toevoegen gedurende de dag, de begintijd en/of eindtijd aanpassen en het gewenste aantal deelnemers wijzigen. Hieronder vindt u de optionele toevoegingen bij deze activiteit:

Lunch

BBQ

Vergadering

Vervoer

Diner

Bedrijfstraining

Overnachting

Film- of foto

Hieronder vindt u ons voorbeeldprogramma, waarbij de tijden volledig naar uw wens kunnen worden aangepast:

 • 13:30 uur: Optionele ontvangst met lunch
 • 14:30 uur: Ontvangst op locatie
 • 15:00 uur: Kennismaking met de begeleider en introductie van het teambuild programma
 • 15:15 uur: Start van de gezamenlijke activiteit
 • 16:45 uur: Pauze
 • 18:15 uur: Einde van de gezamenlijke activiteit
 • 16:30 uur: Optionele aanvang van de borrel
 • 18:00 uur: Optioneel avondprogramma met BBQ, diner, feestavond, etc.

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Geheel vrijblijvend

Binnen 24 uur reactie

Scherpste prijs

Contact met experts

Combineer Beach Boxing Scheveningen met Spannende activiteiten

Ben je op zoek naar een enerverende middag vol leuke activiteiten op het strand? Bij Activiteiten ben je van harte welkom om te genieten van de frisse lucht terwijl je unieke activiteiten beleeft langs de kust van Scheveningen. Combineer beach boxing met beach soccer, neem deel aan onze unieke Robinson-game of verken de straten van Den Haag tijdens onze iPad-tour.

Wat is Beach Boxing?

Beach Boxing Scheveningen, ook bekend als strandboksen of kickboksen, is een vorm van boksen die op het strand wordt beoefend. Het is een intensieve work-out die zowel de cardiovasculaire conditie als de spierkracht verbetert. Beach Boxing Scheveningen is geschikt voor zowel beginners als gevorderden, omdat de oefeningen op verschillende niveaus kunnen worden uitgevoerd.

De Voordelen van Beach Boxing Scheveningen

Een van de voordelen van Beach Boxing Scheveningen is dat het in de buitenlucht wordt beoefend. Hierdoor kun je profiteren van de frisse lucht en het prachtige uitzicht tijdens je work-out. Bovendien zorgt het zand voor extra uitdaging voor je spieren, waardoor de oefeningen nog intensiever worden.

Beach Boxing is niet alleen een leuke manier om fit te blijven, maar ook een gelegenheid om te genieten van de zon en het strand. Het biedt een geweldige kans om jezelf uit te dagen en tegelijkertijd de dagelijkse stress te verminderen. Met veel locaties waar beach boxing wordt aangeboden, zoals openbare stranden en speciaal ingerichte beachclubs, is het eenvoudig om te beginnen.

Neem Contact op met Activiteiten voor een Unieke Strandervaring

Wil je meer informatie over beach boxing op het strand? We helpen je graag bij het samenstellen van een dag vol unieke activiteiten in en rondom Scheveningen. Naast het samenstellen van een plan, zorgen wij voor een offerte op maat, zodat je precies weet wat een middagje boksen op het strand van Scheveningen je gaat kosten. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden.