De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

Expeditie robinson scheveningen Den Haag

Be Robinson Experience

Vanaf 15 p.p.

2 uur

10 - 1500 personen

Binnen 24 uur reactie

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

Be Robinson Experience

Beleef de meest uitdagende expeditie voor uw volgende uitje bij Expeditie Robinson Scheveningen! Waan uzelf op een plek waar overleven en competitie centraal staan en laat Activiteiten.nl u meenemen op een onvergetelijke reis. Het speciaal ontwikkelde programma is gericht op teambuilding, overlevingsdrang en creativiteit tijdens de Robinson Crusoe Events Scheveningen survival games, die de deelnemers uitdagen op verschillende gebieden. Ervaar een ware expeditie vol spanning en sensatie.

Het programma van Robinson Crusoe Events Scheveningen

Begint met een kick-off waarbij elk team haar eigen teamvlag maakt. Hierna worden de teams verdeeld en nemen ze het tegen elkaar op tijdens verschillende uitdagingen. Tijdens deze uitdagingen is het belangrijk dat niet alleen jij goed presteert, maar ook dat je goed samenwerkt met je teamgenoten. Zo kunnen jullie samen de overwinning behalen.

Diverse Uitdagingen bij Expeditie Robinson Scheveningen

Bent u op zoek naar spanning, sensatie, teambuilding en plezier tijdens een onvergetelijk evenement? Durft u met uw team de expeditie van Robinson Crusoe Events Scheveningen aan te gaan? Om succesvol te zijn, is een brede basis van essentieel belang. De combinatie van behendigheid, durf, lerend vermogen, kracht en geluk zullen u helpen tijdens de verschillende proeven en uitdagingen.

De kracht van Robinson Crusoe Events Scheveningen is dat er altijd iemand in het team kan uitblinken op een van de verschillende proeven. Er wordt altijd in teamverband gewerkt, waarbij één persoon de leiding zal nemen tijdens een proef of uitdaging. Misschien bent u wel de ware leider van de expeditie!

Na een dag waarin u volledig op de proef bent gesteld en de teamgeest voortdurend is getest, zal blijken welk team het best de proeven en uitdagingen heeft doorstaan. Zal uw team deze expeditie winnen? Boek nu Robinson Crusoe Events Scheveningen en ontdek het zelf!

Monique
Lees verder
"Lasergamen Den Haag is super leuk! Spannend en uitdagend."
Tim
Lees verder
"Lasergamen is een leuke en uitdagende activiteit voor alle leeftijden. Het is perfect voor een actief dagje uit!"
Bas
Lees verder
"Lasergamen is een geweldige activiteit voor jong en oud. Het is spannend en uitdagend om te spelen en biedt veel mogelijkheden om te strategize en samen te werken met je teamleden. Ik zou het aan iedereen aanraden!"

Dagplanning en wensen

Volledig naar wens aan te passen.

Wij kunnen uw bedrijfsuitje of teamuitje volledig aanpassen naar uw wensen. Zo kunnen we bijvoorbeeld extra onderdelen of activiteiten toevoegen gedurende de dag, de begintijd en/of eindtijd aanpassen en het gewenste aantal deelnemers wijzigen. Hieronder vindt u de optionele toevoegingen bij deze activiteit:

Lunch

BBQ

Vergadering

Vervoer

Diner

Bedrijfstraining

Overnachting

Film- of foto

Hieronder vindt u ons voorbeeldprogramma, waarbij de tijden volledig naar uw wens kunnen worden aangepast:

 • 13:30 uur: Optionele ontvangst met lunch
 • 14:30 uur: Ontvangst op locatie
 • 15:00 uur: Kennismaking met de begeleider en introductie van het teambuild programma
 • 15:15 uur: Start van de gezamenlijke activiteit
 • 16:45 uur: Pauze
 • 18:15 uur: Einde van de gezamenlijke activiteit
 • 16:30 uur: Optionele aanvang van de borrel
 • 18:00 uur: Optioneel avondprogramma met BBQ, diner, feestavond, etc.

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Geheel vrijblijvend

Binnen 24 uur reactie

Scherpste prijs

Contact met experts

Locaties Robinson Crusoe

De Robinson Crusoe survival games zijn beschikbaar op verschillende locaties, waaronder het strand van Scheveningen, Kijkduin, Hoek van Holland, Den Haag, Wassenaar, Katwijk en Noordwijk. Deze unieke ervaring kan ook op jouw eigen locatie worden georganiseerd, omdat de Robinson Crusoe Experience mobiel is. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we deze avontuurlijke activiteit op maat kunnen maken voor jouw groep en locatie.

Robinson Crusoe Events Scheveningen voor teambuilding

Robinson Crusoe Events op het strand van Scheveningen is de perfecte locatie voor een uniek bedrijfsuitje en een ideale gelegenheid voor teambuilding. Tijdens de verschillende uitdagingen worden diverse samenwerkingsvaardigheden en kwaliteiten op de proef gesteld. Het unieke aan Robinson Crusoe Events Scheveningen is dat er altijd iemand in het team kan uitblinken in één van de verschillende uitdagingen. Tijdens de Robinson Crusoe Events Scheveningen worden de volgende vaardigheden getest: kracht, behendigheid, vertrouwen, inzicht en geheugen.

Robinson Crusoe Events Scheveningen

Expeditie Robinson Scheveningen zijn zeer populair als teambuilding activiteit voor bedrijfsuitjes en personeelsfeestjes in Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland. Maar wij bieden deze activiteit uiteraard ook aan op andere locaties. Onder professionele begeleiding strijden twee of meer teams tegen elkaar op het strand, waarbij teams worden samengesteld uit 6 tot 8 personen. Dit maakt het Robinson Crusoe spel geschikt voor zowel grote als kleine groepen. Doe mee en beleef een onvergetelijke ervaring!

Vrijgezellenfeest Robinson Crusoe events

Activiteiten.nl heeft met de Robinson Crusoe beachevents de perfecte activiteit ontwikkeld voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen of kinderfeestjes. Deze unieke expeditie op Scheveningen is geïnspireerd door het bekende boek Robinson Crusoe van de Engelse schrijver Daniel Defoe. Tijdens deze dag beleef je een echte expeditie op het strand, vergelijkbaar met het dagboek van Robinson Crusoe die na een schipbreuk op een onbekend eiland terechtkomt. Het boek is al sinds 1719 wereldwijd bekend en blijft tot op de dag van vandaag een populaire klassieker. Ervaar het zelf tijdens de Expeditie Robinson Scheveningen!!

Benieuwd naar de activiteiten die worden uitgevoerd tijdens het Robinson Crusoe programma?

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende onderdelen:

 • Teamvlag maken
 • Touwtrekken
 • XL Jenga
 • Katapult bouwen
 • Waterrace of Bamboetoren bouwen
 • Breinbrekers en mindgames
 • Hindernisbaan in combinatie met primitief vuur maken
 • Prijsuitreiking met een beker

Of je nu op zoek bent naar een competitief, creatief, sportief of teambuildingprogramma, het Robinson Crusoe programma biedt het allemaal! Tijdens deze activiteiten worden alle zeven onderdelen uitgevoerd, waardoor je verzekerd bent van een onvergetelijke dag vol plezier en uitdaging.

Expeditie Robinson Scheveningen is al jarenlang een populaire activiteit in Nederland en is de ideale uitdaging voor wie houdt van teambuilding en overleven. Het programma draait om verschillende teams die op een afgelegen eiland worden gestrand en moeten bouwen, teambuilden en survivallen om te overleven.

De deelnemers worden verdeeld in meerdere teams en strijden tegen elkaar om te bewijzen wie het sterkste en meest veerkrachtige team is. Aan het einde van het programma wordt het winnende team uitgeroepen tot de ware Expeditie Robinson Scheveningen!. Boek nu deze spannende en uitdagende activiteit en beleef een onvergetelijke dag op locatie.