De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

25 jaar ervaring

De scherpste prijzen

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup regenprogramma

Archery tag workshop

Archery Tag

Vanaf 15 p.p.

1.5 uur

8 - 50 personen

Binnen 24 uur reactie

Gratis slecht weer alternatief

Geheel op maat

Sportief

Competatief

Strategie, durf en teamwork

Indoor

Archery Tag

Zin in een leuk dagje uit met vrienden, familie, collega’s of als vrijgezellenfeest? Het kan allemaal geregeld worden bij Activiteiten Events. Kies daarom eens voor Archery Tag van Activiteiten.nl, dit is namelijk een super leuke combinatie van boogschieten, trefbal en paintball. Het gaat er om dat je met je team door het veld rent om jullie vijand te beschieten.  Je moet je tegenstanders proberen te raken én je moet proberen om op de targets van de tegenstander te schieten. Gaat het je lukken? Je komt er alleen maar achter als je het ook gaat proberen, dus kies snel voor Archery Tag en probeer het zelf!

Offerte aanvragen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Archery Tag voor jouw team? Neem dan snel contact met ons op, dan kunnen we samen bekijken welke opties we voor jou klaar hebben staan. Als je vragen hebt, denken we ook graag met je mee en gaan wij er samen voor zorgen dat jij een heerlijk dagje uit krijgt met je vrienden, collega’s, familieleden en ieder ander!

Monique
Lees verder
"Lasergamen Den Haag is super leuk! Spannend en uitdagend."
Tim
Lees verder
"Lasergamen is een leuke en uitdagende activiteit voor alle leeftijden. Het is perfect voor een actief dagje uit!"
Bas
Lees verder
"Lasergamen is een geweldige activiteit voor jong en oud. Het is spannend en uitdagend om te spelen en biedt veel mogelijkheden om te strategize en samen te werken met je teamleden. Ik zou het aan iedereen aanraden!"

Dagplanning en wensen

Volledig naar wens aan te passen.

Wij kunnen uw bedrijfsuitje of teamuitje volledig aanpassen naar uw wensen. Zo kunnen we bijvoorbeeld extra onderdelen of activiteiten toevoegen gedurende de dag, de begintijd en/of eindtijd aanpassen en het gewenste aantal deelnemers wijzigen. Hieronder vindt u de optionele toevoegingen bij deze activiteit:

Lunch

BBQ

Vergadering

Vervoer

Diner

Bedrijfstraining

Overnachting

Film- of foto

Hieronder vindt u ons voorbeeldprogramma, waarbij de tijden volledig naar uw wens kunnen worden aangepast:

  • 13:30 uur: Optionele ontvangst met lunch
  • 14:30 uur: Ontvangst op locatie
  • 15:00 uur: Kennismaking met de begeleider en introductie van het teambuild programma
  • 15:15 uur: Start van de gezamenlijke activiteit
  • 16:45 uur: Pauze
  • 18:15 uur: Einde van de gezamenlijke activiteit
  • 16:30 uur: Optionele aanvang van de borrel
  • 18:00 uur: Optioneel avondprogramma met BBQ, diner, feestavond, etc.

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Geheel vrijblijvend

Binnen 24 uur reactie

Scherpste prijs

Contact met experts

Wat is Archery Tag?

Hoe leuk is het om samen te werken en actief bezig te zijn? Met Archery Tag ga je samen genieten en echt ontdekken hoe je goed moet samenwerken. Er bevinden zich op het veld namelijk obstakels waar je achter kunt zitten om op het ‘5-spot target’ van de tegenstander te schieten. Je moet af en toe wel heen en weer rennen om nieuwe munitie te halen zonder zelf geraakt te worden.

Ben je beschoten? Dan moet je voor een bepaalde tijd het veld uit en mag je even niet meedoen aan het spel. Als het jouw team lukt om als eerste alle vijf spots uit de target te schieten, dan hebben jullie Archery Tag gewonnen en daar ga je toch ook voor? Archery Tag is een spel waarbij strategie, snelle keuzes en samenwerking de belangrijkste factoren zijn en daar ga jij voor! Het is een erg leuke, spannende en avontuurlijke teambuilding-activiteit die super uitdagend is.

Archery Tag met collega’s, familie en vrienden

Archery Tag is een uitermate geschikte activiteit voor bedrijfsuitjes, personeelsfeestjes, familiefeesten en vrijgezellenfeesten. Het is altijd mogelijk om meerdere velden uit te zetten als je met grote groepen bent. Maar Archery Tag is ook geschikt voor kleine groepen. Wat ook een optie is, is dat je het balspel gaat combineren met andere strandactiviteiten in Scheveningen, Kijkduin, Hoek van Holland of op eigen locatie. Het kan ook gecombineerd worden met een andere strandactiviteit en arrangementen met bijvoorbeeld een Beach-BBQ. Vraag bij ons vrijblijvend naar de mogelijkheden, want we doen er alles aan en denken graag met je mee om het perfecte dagje uit samen te stellen voor jou en je vrienden, collega’s e.d.!

Begeleiding en veiligheid van deze strandactiviteit

Archery Tag is een verantwoorde spelactiviteit. De pijlen zijn uitgerust met speciale foam-tops waardoor het spel gespeeld wordt zonder pijn en blauwe plekken. Ook geven de maskers bescherming voor het gezicht. Aan alles is gedacht en bij Activiteiten Events wordt alles geregeld dus je hoeft alleen maar je teams bij elkaar te krijgen en wij doen de rest!