De scherpste prijs

6000+ uitjes per jaar

Gratis backup programma's

5/5

Bekijk beoordelingen

Login

Registration

Workshops

Workshops zijn een leuk uitje voor bijvoorbeeld je familie of vrienden. Natuurlijk kan je ook een workshop volgen met een collega of met je baas. Wij hebben voor iedereen workshops waar je aan kan deelnemen om eens wat nieuws te leren.

Bij activiteiten.nl kan je snel en makkelijk een workshop aanvragen om wat leuks te doen. Een workshop hoef je natuurlijk niet elke week te doen, maar af en toe een workshop volgen is een erg leuke uitdaging. Op die manier blijft iets nieuws leren verfrissend.

Discgolf

0

Vanaf €15 p.p
2 - 50 personen Pers.
2 uur uur

Beach Boxing

0

Vanaf €12.50 p.p
4 - 8 personen Pers.
1 uur

Workshop Schilderen

0

Vanaf €22.50 p.p
10 - 1000 personen Pers.
2 uur uur

Bamboe toren bouwen

0

Vanaf €15 p.p
8 - 500 personen Pers.
1,5 uur uur

Workshop Pokeren

0

Vanaf €12.50 p.p
1 - 200 personen Pers.
2 uur uur

Sieraden maken

0

Vanaf €25 p.p
0 - 30 personen Pers.
1,5 uur uur

Slippers pimpen

0

Vanaf €30 p.p
10 - 500 personen Pers.
1 uur uur

Piemels pimpen

0

Vanaf €25 p.p
5 - 150 personen Pers.
1 uur uur

Workshop Klompen Pimpen

0

Vanaf €15 p.p
10 - 200 personen Pers.
2 uur uur

Suppen Scheveningen

0

Vanaf €22.50 p.p
10 - 100 personen Pers.
2 uur uur

Wat voor een workshops zijn er?

Wij hebben een hele hoop verschillende workshops waar je aan kan deelnemen. Elke workshop heeft een eigen karakter. Op die manier wordt het leuk om deel te nemen aan een bepaalde workshop. Voor iedereen is zit er wel iets tussen wat je leuk vindt.

De ene persoon kan de workshop cocktail shaken erg waarderen. De andere persoon gaat veel liever de salsa leren met een workshop salsa dansen. Het zijn beide compleet verschillende dingen. Daardoor is er voor iedereen wel een workshop beschikbaar waar je aan deel kan gaan nemen.

Waarom kiezen voor een workshop als uitje?

Wij bieden een hele hoop verschillende uitjes aan. Hierdoor kan het lastig zijn om een keuze te maken. Een workshop is eigenlijk altijd een goede keuze. Dit komt door het feit dat je iets nieuws gaat leren. Op die manier creëer je misschien wel een hele nieuwe hobby of leer je nieuwe dingen over jezelf.

Verder kan een workshop je dichter bij elkaar brengen. Zo kom je dichter bij je vriend of vriendin, maar ook voor de teamgeest is dit een goede optie. Je leert op die manier samen iets nieuws en hierdoor ga je elkaar meer waarderen. Je vormt een bond samen.

Zijn de workshops geschikt voor iedereen?

Als je naar de workshops kijkt, kan je direct zien of het misschien wat voor jou is of niet. Een workshop is eigenlijk voor iedereen geschikt als jij in staat bent om de shop volledig en goed te kunnen volgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het lang moet staan bij salsa dansen.

Zolang je lichamelijk in staat bent om mee te doen aan de workshop, is de workshop voor iedereen geschikt. Iedereen mag meedoen. Elke workshop is open voor iedereen zolang er met respect wordt gehandeld. Maar we nemen natuurlijk aan dat dit een logische manier van handelen is.

Vraag je workshop aan!

Heb je een workshop gezien waar je graag aan deel wilt nemen? Geen enkel probleem! Je kan erg makkelijk een workshop aanvragen. Dit doe je door een offerte in te vullen. De offerte staat onder de activiteit. Op die manier kan je snel en makkelijk de offerte invullen.

Zodra een offerte ingevuld is, komt deze bij ons binnen. Wij gaan er dan zo snel mogelijk mee aan de slag. Wanneer je speciale wensen hebt, kan je dit in de offerte aangegeven. Op die manier kunnen wij daar rekening mee houden. Bij vragen kunnen we altijd nog contact met elkaar opnemen.